آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام دوست عزیز
امپلی فایری که با ترانزیستور های 147و142هست
توی این مدار یک ترانزیستور BSS92میباشد ولی دیتاشیت BSS92یک ماسفت کانال Pهست
ایا میشه به جای BSS92ترانزیستورBC556جایگزین کرد
با تشکر
http://www.irantk.ir/irantk441-4/[/QUOTE
با سلام :
لینک مربوط به صفحه 4 سیستم های صوتی هست تمام شماتیک های صفحه را تکراری دانلود و دیدم متاسفانه هیچ یک از شماتیک های صفحه فوق مربوط به مدار مطرح شده شما نیست .
در هنگام درج لینک به شماره پست نیز اشاره کنید تا مجبور نباشیم تکراری تمام فایلهای صفحه را دانلود و باز بینی کنیم .
شماره پست ؟؟؟
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aliavr

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
با سلام دوست عزیز
من درباره ی این مدار قبلا هم درمورد ولتاژ و جریانش از شما سوال کرده بودم
اولین مداری که در صفحه 4 سیستم های صوتی هست پست 31 میباشد
که بالا هم در اولین خط گفته بودم که امپلی فایری که با ترانزیستور های 147و 142 کار میکنه هست
با تشکر

• Like

hossein-jonoob

کاربر vip
کاربر
2009-04-06
25
41
هشتبندی
با سلام :
خروجی دوربین های انالوگ معمولا دو سیمه و به صورت ویدیو CVBS با فرمت سیستم پال یا ان تی اس سی میباشند که میتوان به ورودی مستقیم هر نمایشگری مثل تلویزیون رنگی { به شرط داشتن درگاه ورودی ویدیو} مستقیما اعمال کرد البته در مورد مانیتور های رایج CTR چون این نوع ورودی را ندارند باید از یک مدار دیکودر دیگری { AV TO R.G.B } و مدارات مشابه دیگری که در همین بخش و به همین خاطر در بخش تعمیرات مانیتور موجود هستند استفاده کنید .
موفق باشید .

باسلام دوباره خدمت استادگرامی وتشکربابت توجه به پست بنده
فکرکنم نتونستم منظورم روکامل برسونم بایدعرض کنم منظورم این بود که خروجی دوربین مداربسته انالوگ یا وبکم رومستقیم به یه ال سی دی کوچک ازنوعTFT مثلا گوشی یا ال سی دی نت بوک وغیره اتصال بدم منظورم اتصال دوربین به مونیتور یا تلویزیون نیست میخوام یه چیزی مثل ایفون تصویری یا دوربین دنده عقب خودرو بسازم یعنی بازدن کلیدپاور تصوردوربین روتوی مونیتورداشته باشم چون من تعمیرکار موبایل هستم وبانقشه خوانی تاحدودی اشنا هستم همچنین تعدادزیادی برد لوازم صوتی تصویری گوشی ال سی دی دوربین وغیره برای کاردارم

آخرین ویرایش:
  • Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام دوست عزیز
من درباره ی این مدار قبلا هم درمورد ولتاژ و جریانش از شما سوال کرده بودم
اولین مداری که در صفحه 4 سیستم های صوتی هست پست 31 میباشد
که بالا هم در اولین خط گفته بودم که امپلی فایری که با ترانزیستور های 147و 142 کار میکنه هست
با تشکر
با سلام :
اینکه صفحه 3 یا 4 یا 5 برمیگرده به تنظیمات کاربری شخصی .....
ممکن هست شما در هر صفحه فرضا 3 پست ببینید ولی بنده ده پست لذا شماره صفحه شما با فرد دیگر فرق خواهد کرد که میتونید از کنترل پنل تون از تنظیمات شخصی نحوه نمایش ... را بدلخواه تنظیم کنید ....
ترانزیستور BSS92 یک {SIPMOS = Small-Signal Transistor (P channel Enhancement mode Logic Level) } میباشد . در این شماتیک بعنوان یک منبع جریان بکار گرفته شده که میتونید از هر ترانزیستور دیگری که منبع جریان لازم را تامین کنه بکار گیرید ..
از این تیپ ترانزیستور کارخانجات سازنده در انواع مختلفی تولید کرده اند که از جمله زیمنس از نوع { SIP MOS} و ناسیونال { BJT} و.....
[hide] http://www.irantk.ir/attachments/4912d1226575363-amfi11gi2rh.jpg [/hide]
به هر حال با توجه به جریان که در حد پایین هست میتونید از یک ترانزیستور { TUP} هم استفاده کنید ولی ترجیحا همون موس فیت باشه پایداری بهتری خواهید داشت .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
باسلام دوباره خدمت استادگرامی وتشکربابت توجه به پست بنده
فکرکنم نتونستم منظورم روکامل برسونم بایدعرض کنم منظورم این بود که خروجی دوربین مداربسته انالوگ یا وبکم رومستقیم به یه ال سی دی کوچک ازنوعTFT مثلا گوشی یا ال سی دی نت بوک وغیره اتصال بدم منظورم اتصال دوربین به مونیتور یا تلویزیون نیست میخوام یه چیزی مثل ایفون تصویری یا دوربین دنده عقب خودرو بسازم یعنی بازدن کلیدپاور تصوردوربین روتوی مونیتورداشته باشم چون من تعمیرکار موبایل هستم وبانقشه خوانی تاحدودی اشنا هستم همچنین تعدادزیادی برد لوازم صوتی تصویری گوشی ال سی دی دوربین وغیره برای کاردارم
با سلام :
بله حالا متوجه منظور تون شدم البته خیلی از این ال سی دی های معمولی رزولیشن لازم برای نمایش تصاویر دوربین را ندارند مگر در مورد تعدادی از ال سی دی های تلفن همراه که باید به نوعی از انها که دارید اشاره کنید تا دیتا شیت انرا بررسی کنم .
به هرحال احتمال اینکه مدار دیکودر لازم باشد منتفی نخواهد بود باید بیشتر بررسی کنم شما از ال سی دی های موجود شماره یا مشخصات چند مدل را بزارید در خدمت باشم .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام
من به یک منبع تغذیه 0تا30ولت 3آمپری نیاز دارم.

با سلام :
دوست عزیز در همین بخش چند تا مدار درخواستی شما اپلود شده است .
در لینک زیر هم چند تا.... بخواهی موجود هست :
[hide]
[/hide]
[hide][/hide]
[hide][/hide]
[hide][h=2]منابع تغذیه | Power Supplies
[/h]http://www.irantk.ir/f112

[/hide]
قرار شد برای درخواست عناوین تکراری پست زده نشود ابتدا بگردید در صورت عدم درخواستی پست ایجاد کنید .
همین پست های تکراری موجب میشه خودتان در استفاده از مطالب سایت با مشکل مواجه شوید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام اقای رجبی
اگر امکانش هست برام نقشه اکترونیکی برد کولر های دوتکه بزارید من هرجا گشتم چیزی پیدا نکردم

با تشکر
با سلام :
عزیزم در حال حاضر چنین شماتیکی موجود ندارم به محض وصول در خدمت تان خواهم بود البته در تاپیک مربوطه اش ...شرمنده .
موفق باشید .

• Like

hossein-jonoob

کاربر vip
کاربر
2009-04-06
25
41
هشتبندی
با سلام :
بله حالا متوجه منظور تون شدم البته خیلی از این ال سی دی های معمولی رزولیشن لازم برای نمایش تصاویر دوربین را ندارند مگر در مورد تعدادی از ال سی دی های تلفن همراه که باید به نوعی از انها که دارید اشاره کنید تا دیتا شیت انرا بررسی کنم .
به هرحال احتمال اینکه مدار دیکودر لازم باشد منتفی نخواهد بود باید بیشتر بررسی کنم شما از ال سی دی های موجود شماره یا مشخصات چند مدل را بزارید در خدمت باشم .
موفق باشید .

سلام:
شرمنده بعلت خرابی خط تلفن نتونستم سریعترپاسخ بدم من اکثرال سی دی های گوشی هارودارم ولی برای نمونه ال سی دی های زیر رومیخوام راه بندازم البته فکرکنم تمامی انها مثل هم هستندنوکیا5800-n73-n72-x3-N95-سامسونگe250البته شماتیک همه رودارم ولی بعلت اینکه شماتیک کامل گوشی هستندحجمشون زیاده وپسورد هم دارند نتونستم ویرایششون کنم وفقط صفحه مربوط به ال سی دی رو اپلودکنم اگه لازم شدسعی میکنم شماتیک پایه های ورودیشون روتافردا اپلودیکنم

بالا