سلام استادگرامیمن یه دوربین مداربسته باخروجی انالوگ رومیخوام مستقیم به یه صفحه نمایش وصل کنم حالا صفحه نمایش هرچی باشه مثل ال سی دی گوشی یا ال سی دی لپتاپ یاغیره فقط میخوام تصویردوربین روتوصفحه نمایش داشته باشم ممکنه راهنماییم کنیدباتشکر
با سلام :
عزیزم majid.00 با توجه به تذکر های پی درپی واتفاقا در همین صفحه دو پست قبلی ..... به دلیل عدم رعایت قوانین سایت بمدت یک هفته ای پی شما مسدود و برای استفاده از سایت محروم می شوید .... شما که کاربر VIP نیز هستید چرا ؟؟؟؟
امیدوارم دیگه همچنین پست های بلا محل در این تاپیک تکرار نشود .
موفق باشید .
سلام استادگرامیمن یه دوربین مداربسته باخروجی انالوگ رومیخوام مستقیم به یه صفحه نمایش وصل کنم حالا صفحه نمایش هرچی باشه مثل ال سی دی گوشی یا ال سی دی لپتاپ یاغیره فقط میخوام تصویردوربین روتوصفحه نمایش داشته باشم ممکنه راهنماییم کنیدباتشکر
با سلام :
خروجی دوربین های انالوگ معمولا دو سیمه و به صورت ویدیو CVBS با فرمت سیستم پال یا ان تی اس سی میباشند که میتوان به ورودی مستقیم هر نمایشگری مثل تلویزیون رنگی { به شرط داشتن درگاه ورودی ویدیو} مستقیما اعمال کرد البته در مورد مانیتور های رایج CTR چون این نوع ورودی را ندارند باید از یک مدار دیکودر دیگری { AV TO R.G.B } و مدارات مشابه دیگری که در همین بخش و به همین خاطر در بخش تعمیرات مانیتور موجود هستند استفاده کنید .
موفق باشید .
با سلام :
در بخش منابع تغذیه و همین بخش و همچنین در تاپیک مدارات ساده برای مبتدیان همین بخش موجود میباشد . لطفا از ایجاد پست تکراری و بلا محل خودداری نمایید .
موفق باشید .
با سلام :
لینک مطلب را { نقشه منظورتون } را نزاشتین تا بررسی کنم .
در ضمن از متن شما چنین استباط میشه که برای مدار یا نقشه ای { جهت راهنمایی یکی } اظهار نظر کردین ...
درخواست خود را واضحتر بزارید با لینک مربوطه اش ؟
موفق باشید .
با سلام دوست عزیز
امپلی فایری که با ترانزیستور های 147و142هست
توی این مدار یک ترانزیستور BSS92میباشد ولی دیتاشیت BSS92یک ماسفت کانال Pهست
ایا میشه به جای BSS92ترانزیستورBC556جایگزین کرد
با تشکر http://www.irantk.ir/irantk441-4/