آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
استاد سلام یک مدار آمپلی فایر می خوام که خیلی ساده باشه و با ولتاژ پایین کار کند در حد 6تا 9 ولت نمی خوام زیاد قطعه داشته باشه.می خوام فقط خروجی یک مدار رو کمی تقویت کنه تا صدا شنیده بشه با تشکر
با سلام :
هر چند در تاپیک مستقل امپلی فایر و سیستم های صوتی مدارات متنوعی موجود میباشند ... با این حال :
میتونید از یک ایسی به شماره LM386 و تعداد 4 خازن یک امپلی فایر کاربردی بسازید که در اندازه حدود نصف قوطی کبریت در میاد و کارایی خوبی نیز دارد .
[hide] lm386-bass-boost.gifLM386Circuit.png [/hide]
موفق باشید .

kavooshgar

کاربر vip
کاربر
2009-06-28
44
105
جناب استاد رجبی بنده کماکان منتظر لطف جنابعالی هستم

با عرض سلام مجدد خدمت استاد بزرگوار آقای رجبی
استاد من در انتظار عنایت جنابعالی در پاسخ به پست 1080 هستم ضمنا شماره آی سی را اشتباه درج کرده بودم که نتوانستم راهی برای ویرایش آن پیدا کنم( آیا امکان ویرایش پستهای این بخش وجود ندارد) شماره درست LSC404160p میباشد که از محصولات شرکت سامسونگ هستش ، ضمنا جناب رجبی یه سوال دیگه هم دارم ، من تو این سایت عضو جدید هستم و با وجود اینکه حدود 7 تا پست گذاشتم در بخشهای مختلف تا حالا حتی یک پاسخ هم دریافت نکرده ام به نظر شما علت چیست؟ ممنون از راهنماییتون ، در پناه حق.

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
پاسخ : جناب استاد رجبی بنده کماکان منتظر لطف جنابعالی هستم

با عرض سلام مجدد خدمت استاد بزرگوار آقای رجبی
استاد من در انتظار عنایت جنابعالی در پاسخ به پست 1080 هستم ضمنا شماره آی سی را اشتباه درج کرده بودم که نتوانستم راهی برای ویرایش آن پیدا کنم( آیا امکان ویرایش پستهای این بخش وجود ندارد) شماره درست LSC404160p میباشد که از محصولات شرکت سامسونگ هستش ، ضمنا جناب رجبی یه سوال دیگه هم دارم ، من تو این سایت عضو جدید هستم و با وجود اینکه حدود 7 تا پست گذاشتم در بخشهای مختلف تا حالا حتی یک پاسخ هم دریافت نکرده ام به نظر شما علت چیست؟ ممنون از راهنماییتون ، در پناه حق.

با سلام :
درخواست های اخیر در این تاپیک تقریبا داره تکراری میشه وبرای من این مطلب را تداعی میکنه که احتمالا یا کاربران راحت طلب تشریف دارن!!!! یا قبل از مطالعه قوانین استفاده از مطالب سایت و همچنین بخش های اموزشی موجود و..... در این تاپیک اقدام به پست های تکراری و مخصوصا بلا محل میزنند در صورت تکرار جبرا و مجبور خواهم شد این تاپیک را مسدود کنم .
و اما پاسخ شما دوست عزیز :
اولا در هر پست فقط به یک سوال انهم در صورتیکه بلا محل و تکراری نباشه پاسخ مقدور میباشد { صرفا جهت اطلاع } !!!
پاسخ درخواست های شما در لینک های زیر : [hide] http://www.irantk.ir/f94/ , http://www.irantk.ir/f96/[/hide] باید مطرح گردد که احتمالا اصل درخواست نقشه های شما نیز در همون بخش موجود باشد .
دقتی به درخواست یا سوالاتی پاسخ داده نمی شود دلیلش حتما یکی از این چند مورد میباشد 1 - درخواست تکراری می باشد 2 - بلا محل هست 3 - نا مربوط یا ناقص و با خطا همراه هست و......
در ضمن هر 7 پست درخواستی شما مربوط به یک ایسی که بقول خودتون با شماره خطا همراه هست حال چه انتظاری برای پاسخ دارید ؟؟ چه پاسخی بزاریم ؟؟؟ با وجود این اشفته بازاری که هر تولید کننده ای قطعات خود را به هر نحو میخواد به خورد مصرف کننده بده - و با این وضع فعلی نت !! از کجا میشه اطمینان کرد که شماره قطعه درست هست یا نه !!! البته کلی هم دنبال همون شماره قبلی که گذاشتین گشتم ولی نتیجه ای نگرفتم حتی همین شماره که اصلاحیه زدید هم فکر کنم ناقص هست باید شماره و کد و پسوند و پیشوند را کامل درج کنید .
فکر کنم براتون کافی باشه که علت بی پاسخی درخواست ها تون چیست ؟؟
به هر حال به تاپیک های مربوطه مراجعه و جستجو و نیاز های خود را انتخاب و استفاده کنید در صورت مواجه با مشکل در همون تاپیک مربوطه و با دقت مطرح نمایید تا راهنمایی کامل را بگیرید .در ضمن ممکن هست با پیام هایی مثل : { شما مجوز دسترسی ندارید یا همچنین پیام هایی } در این صورت بدانید که شما هنوز عضو رسمی سایت نیستید تا از تمام و کل امکانات سایت بهره مند شوید همون تاپیک قوانین استفاده از سایت را نیر مطالعه کنید .
موفق باشید .

kavooshgar

کاربر vip
کاربر
2009-06-28
44
105

استاد بزرگوار از لطف جنابعالی بسیار سپاسگذارم که وقت گذاشتید و پاسخ فرمودید ، اما بنده فقط در یک پست شماره را اشتباه تایپ کردم و بقیه شماره ها درست هست ، بازم ممنون چشم من در بخش مربوطه درخواستمو میذارم امیدوارم قبول افتدو در نظر آید ، با تشکر ، سرافراز باشد.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712

استاد بزرگوار از لطف جنابعالی بسیار سپاسگذارم که وقت گذاشتید و پاسخ فرمودید ، اما بنده فقط در یک پست شماره را اشتباه تایپ کردم و بقیه شماره ها درست هست ، بازم ممنون چشم من در بخش مربوطه درخواستمو میذارم امیدوارم قبول افتدو در نظر آید ، با تشکر ، سرافراز باشد.
با سلام :
خیلی سعی کردم که اگه ممکن بشه کمکتون کنم متاسفانه >> فکر کنم هنوز مشکل درج شماره وجود دارد در صورت امکان یک عکسی واضح از ایسی فوق و یا عین نوشته ها را دقیقا با رعایت فاصله و حروف بزرگ و کوچک و سایر علایم و اعداد را در
تاپیک مشابهات بزارید تا در صورت امکان در خدمتون باشیم .
--- در ضمن خودتون هم به راحتی میتونید از سربرگ دیتا شیت بالای صفحه اصلی انجمن جستجو و استفاده کنید .
موفق باشید .

6466

کاربر
2011-10-17
66
139
با سلام به مهندس رجبیممنون بابت مدار آمپلی فایری که قرار دادید .مهندس متاسفانه به آی سی 386 دسترسی ندارم و نتونستم مداری که لطف کردید و قرار داید رو بسازم.اگر واستون مقدور هستش یک مدار آمپلی فایر با همون مشخصاتی که خدمتتون در پست بالا عرض کردم برام بزارید که با ترانزیستورها معمولی کار کنه و و ولتاژ کاری اون هم از 9 تجاوز نکنه و اگه براتون مقدوره یه مدار پری آمپلی فایر هم که همون مدار تقریبا مچ باشه هم برام قرار بدید اون هم نمی خوام زیاد قططه داشته باشه ممنون از بزرگواریتون

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام به مهندس رجبیممنون بابت مدار آمپلی فایری که قرار دادید .مهندس متاسفانه به آی سی 386 دسترسی ندارم و نتونستم مداری که لطف کردید و قرار داید رو بسازم.اگر واستون مقدور هستش یک مدار آمپلی فایر با همون مشخصاتی که خدمتتون در پست بالا عرض کردم برام بزارید که با ترانزیستورها معمولی کار کنه و و ولتاژ کاری اون هم از 9 تجاوز نکنه و اگه براتون مقدوره یه مدار پری آمپلی فایر هم که همون مدار تقریبا مچ باشه هم برام قرار بدید اون هم نمی خوام زیاد قططه داشته باشه ممنون از بزرگواریتون
با سلام :
عزیزم قرار شد در تاپیک : [hide] http://www.irantk.ir/f92/ [/hide] پیگیر درخواست تون باشید تاپیک مستقلی برای سیستم و امپلی های صوتی داریم .
با تشکر .

gh1358

کاربر
2007-08-17
8
9
سلام
یک مدار پروگرمر برای پروگرم کردن ای سی های فلش از نوع tsop42&32

مثال: m29w160et

jooly

کاربر
2009-05-16
125
142
با سلام :
لطفا چنین موارد را در تاپیک مربوطه اش :
hidden content may not be quoted مطرح نمایید :
ولتاژ متقارن + _ 35 الی 50 ولت .
جریان تغذیه در حداکثر توان حدود 10 امپر در ولتاژ متقارن 35 ولتی .
قدرت خروجی در متقارن 35 ولت روی 8 اهم حدود 200 وات و در 50 ولت متقارن حدود زیر 300 وات خواهد بود .
موفق باشید .
با سلام دوست عزیز
توی این مدار یک ترانزیستور BSS92میباشد ولی دیتاشیت BSS92یک ماسفت کانال Pهست
ایا میشه به جای BSS92ترانزیستورBC556جایگزین کرد
با تشکر

heidari

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-04-15
304
727
باسلا م من یک شارژباطری اتوماتیک برای باطری نیکل متال میخواهم با تشکر