آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

villfered

کاربر
2011-04-19
1
0
سلام استاد من دارم درمورد تابلو روان چرخشی با آرمیچر تحقیق می کنم شما اطلاعاتی ندارین که بتونه کمکم کنه؟؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام استاد من دارم درمورد تابلو روان چرخشی با آرمیچر تحقیق می کنم شما اطلاعاتی ندارین که بتونه کمکم کنه؟؟

با سلام :
منظور تون توسط یک سیستم مکانیکی هستش ؟؟؟؟ یا با میکروکنترل ؟؟؟؟ بیشتر توضیح بزارید .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kavosh83

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام استاد رجبی میخواستم مداری برای سنسور مغناطیسی KMZ43 بهم بدید؟؟؟؟و اینکه می خواستم اگه براتون مقدور هستش یه توضیحی درباره طرز کار این سنسور بدید و اینکه آیا این سنسور ها هم فرکانس کاری دارند و تا چه حد به میدان مغناطیسی حساس هستند ؟؟؟آیا تغییر در میدان مغناطیسی را تشخیص می دهند یا وجود میدان؟؟با تشکر
با سلام :
یک سنسور که با مقایسه دو امپدانس { امپدانس کویلی : (سیم پیچ ) - که به عنوان مرجع باید تعریف شود و امپدانس کویلی که در خارج از مدار و برای کاوش ... } توسط یک پل وتستون که نهایتا از اختلاف امپدانس های فوق - میدان مغناطیسی { ماگنتیک } را در نقطه صفر اشکار میکند این سری از سنسور ها از ولتاژ های dc شروع و تا محدوده یک مگاهرتز کاربرد دارند که برای اطلاعات دقیق باید به دیتا شیت انها مراجعه شود مصرف خود سنسور در محدوده میلی وات با ولتاژ 9 ولت میباشد و حساسیت اینها دردقیق و ثابت نگهداشتن ولتاژ افست انهاست نتیجه و دقت خروجی این سنسورها وابسته به مدار مابعدی انهاست که باید چگونه طراحی گردد .معمولا خروجی چنین سنسورهایی به یک میتر {نشانگر} عقربه ای که عقربه ان در نقطه صفر اسکال در حالت نرمال باید ثابت و تنطیم گردد ... با قرار گرفتن سیم پیچ کاوشگر در میدان حاوی مغناطیسی تغییر امپدانس داده و موجب میشود میتر از نقطه صفر منحرف گردد طبیعی است که بجای میتر فوق میتوان توسط مدارات پیشرفته تری { میکروکنترلی } خروجی را روی ال سی دی یا هر نمایشگر دیگری ثبت و به نمایش گذارد .
دیتاشیت KMZ43 برای مطالعه بیشتر خدمت شما : [hide] مشاهده فایل‌پیوست KMXXX.pdf[/hide]
با تشکر .
موفق باشید .

پیوست‌ها

• 12.5 کیلوبایت بازدیدها: 201

paymani1

کاربر
2011-11-19
3
3
استاد بزرگ گوار سلام :
خدمت شما عرض کنم که من هنوز جواب خود م را نگرفته ام برای همین سوال خودم را دوباره تکرار می کنم :
1- من یک مدار واکی تاکی می خوام که نیاز به فشردن کلید هنگام فرستادن صوت نداشته باشد البته آنها که شما گفتید را نگاه کردم ولی اونی نبو د که من میخواستم اما باز هم ممنونم که راهنمایی کردید
2- اگر ممکن نقشه فرستنده و گیرنده como 15000یا como25000را اگر هست برام بزارید
3-در ضمن چرا در هنگام دانلود از سایت پیام محدودیت دانلود می دهد
پیام زیر را مثلاٌ
You have reached your download limit. You will be able to download again on 11-28-2011 at 06:50.

ضمناٌ اگر ممکن هست زود جواب بدید
باتشکر

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
استاد بزرگ گوار سلام :
خدمت شما عرض کنم که من هنوز جواب خود م را نگرفته ام برای همین سوال خودم را دوباره تکرار می کنم :
1- من یک مدار واکی تاکی می خوام که نیاز به فشردن کلید هنگام فرستادن صوت نداشته باشد البته آنها که شما گفتید را نگاه کردم ولی اونی نبو د که من میخواستم اما باز هم ممنونم که راهنمایی کردید
2- اگر ممکن نقشه فرستنده و گیرنده como 15000یا como25000را اگر هست برام بزارید
3-در ضمن چرا در هنگام دانلود از سایت پیام محدودیت دانلود می دهد
پیام زیر را مثلاٌ
You have reached your download limit. You will be able to download again on 11-28-2011 at 06:50.

ضمناٌ اگر ممکن هست زود جواب بدید
باتشکر
با سلام :
1 - دو نوع فرستنده گیرنده داریم که الف : سیمپلکس ب : دوپلکس نوع سیمپلکس هر دستگاه دارای یک فرستنده و یک گیرنده هم فرکانس مقابل هست ولی بطور یکطرفه با نقطه مقابل { مقصد } در ارتباط هست و پیوسته فقط یکی از انها در حال ارسال و دریافت هست در این نوع لازم هست کلید برای تبدیل یا انتخاب فرستنده گی به گیرندگی بکار گرفته شود ولی در نوع دوپلکس هر دستگاه دارای یک گیرنده و فرستنده سینکرون متقابل هستند وهمزمان هر دو طرف میتوانند همزمان از فرستنده یا گیرنده خود استفاده کنند { مثل همین تلفن های خانگی } سرویس منوال هر دو نوع در همون تاپیک موجود میباشند حال اگر شما به نوع و مارک خاصی نیاز دارید !! 2= متاسفانه شماتیکی از نوع درخواست شما را موجود ندارم به محض وصول در خدمت خواهم بود.
3= پاسخ چرای خود را میتونستید قبل از استفاده از مطالب سایت بخش : [hide] http://www.irantk.ir/f2/ تاپیک قوانین استفاده از سایت [/hide] دریافت کنید . اگر از نرم افزارهای دانلود استفاده میکنید سعی شود طبق راهنمایی در بخش قوانین تنظیم کنید تا با مشکلی مواجه نشوید و محدودیت دانلود برای کاربران بنا به صلاحدید مدیریت کل انجمن و در خیلی از سایت ها هم رایج میباشد .
ضمنا در خدمت تون هستیم .
با تشکر .
موفق باشید .

amirh88

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-11-23
659
1,860
با سلام. طرح یک مدار مبدل rfیاهمان کنورترکه برای تبدیل خروجی avدستگاهای صوتی وتصویری به سگنال جهت اتصال به تلویزیونهای قدیمی تک فیش استفاده میشود را خواستارم.با تشکر حسین پور

با سلام خدمت استاد ارجمند

بنده سه مدار به شرح زیر میخواستم :

1 - مداری که توسط سون سگمنت اعدادی رو که روی کیبورد 3*4 از 0 تا 9 میزنم روی سون سگمنت نشون بده

2 - مداری که توسط سون سگمنت دوتایی کاتد مشترک اعداد دو رقمی که توسط کیبورد 3*4 روی اون وارد میکنم رو نشون بده به طوری که عدد اول روی سون سگمنت سمت چپ و عدد دوم روی سون سگمنت سمت راست نشان داده شود و همچنین دکمه ای برای ریست و مقدار دهی دوباره برای اون وجود داشته باشد .

3 - مداری که توسط سون سگمنت به صورت خودکار اعداد 0 تا 9 را نشون بده و دوباره ریست بشه و 0 تا 9 را نشون بده و این عمل مدام تکرار شود

در صورت امکان شماتیک هر سه مدار و سورس برنامه های اون رو هم قرار بدید ممنون میشم
با تشکر - مولایی

آخرین ویرایش:

kavooshgar

کاربر vip
کاربر
2009-06-28
44
105
جناب استاد رجبی با سلام و عرض ادب
من عضو جدید این سایت هستم که با الکترونیک در حد مبتدی آشنایی دارم
حقیقتش من حیرت کردم از این همه انرژی و حوصله قابل ستودنی که خدا به شما داده ، حقیقتا خدمتتون تبریک میگم و براتون آرزوی سلامتی و کامیابی در سراسر زندگی را دارم ، استاد ارجمند من پاسخهای شما به درخواستهای دوستان را تا صفحه 50 خواندم بخاطر اینکه اگه مدارات درخواستیم وجود داشت دیگه وقت ارزشمندتونو نگیرم که جواب مشکلات سایر دوستان را بدید اما یه مدار لباسشویی نیاز دارم که پیدا نکردم ممنون میشم اگه مدار فرمان ساده ای( الکتونیکی) برای لباسشویی بذارین ضمنا ماشین مورد نظر شامل موتور( راست گرد و چپ گرد) ، شیر آب سرد و گرم و یک پمپ تخلیه(درین) میکروسوئیچ درب که با باز شدن درب موتور را متوقف میکن و یک هیدروستات(سنسور فشار) ، مدل آن سامسونگ sw727fx درب از بالا هست که اطلاعاتشو نه در این سایت و نه هیچ جای دیگه نتونستم پیدا کنم در ضمن من با کار با میکروکنترلها و میکروپروسسورها آشنایی زیادی ندارم و لذا اگه مقدور باشه براتون یه مدار فرمان شامل تایمرهای الکتونیکی باشه و حتی الامکان از نرم افزار و پروگرامرها استفاده نشه در ضمن یک یا چند برنامه ساده برای شستشو داشته باشه کافی خواهد بود( لازمه عرض کنم که در مدار فرمان لباسشویی فقط آیسی میکرو کنترلر آن که دارای شماره lsc4054160p هست آسیب دیده که حتی نتوانستم دیتاشیت اونو پیدا کنم چون یه مدل قدیمی هستش) ، استاد ارجمند هر گونه کمکی در این رابطه بکنی بسیار سپاسگذار خواهم بود ، قبالا از اینکه حوصله فرمودید و این متن طولانیو مطالعه فرمودید بسیار ممنون و سپاسگذارم ، خدا نگهدار.

6466

کاربر
2011-10-17
66
139
استاد سلام یک مدار آمپلی فایر می خوام که خیلی ساده باشه و با ولتاژ پایین کار کند در حد 6تا 9 ولت نمی خوام زیاد قطعه داشته باشه.می خوام فقط خروجی یک مدار رو کمی تقویت کنه تا صدا شنیده بشه با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aliavr
بالا