آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام
مهندس خوشم میاد میزنید وسط خال!!!!
البته میخام اینو به باطری لیتیوم پلیمری 3.7 ولتی5500ma وصل کنم ولی بدمم نمیاد به solar cell وصل شه ولی من اگه به 3 ولت وصل کنم خروجی کم تر 12 میشه؟؟

بازم ممنون اخه دکمه تشکر برای زحمات شما کمه!!!
با سلام :
عزیزم توان منبعی که اشاره کردین : {3.7 * 5.5 = 20 W} کلا حدود 20 وات هست انوقت چطور میخواهید از این منبع 70 وات جریان بگیرید ؟؟؟؟ این کار عملی نیست مگر یا جریان خروجی را کم کنید یا توان ورودی {با موازی کردن چند تا از این باتری } را بالا ببرید . در شماتیک هایی که گذاشتم جریان منبع شما باید توانایی راه اندازی مدارات فوق را داشته باشد . در چنین مواردی ابتدا باید توان منبع موجود را در نظر گرفته و سپس توان ممکن را از خروجی بگیرید .
لطف دارین ممنونم .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
ببخشید یه سوال دیگه این سلف های l1&l2 تو مدار 1 امپر چند دوره؟؟ دور چی بپیچم؟؟
با سلام :
با توجه به قیمت ناچیز این سلف ها بهتر است اماده انرا ابتیاع کنید :
[hide] 1.JPG[/hide]
در صورتیکه بخواهید خودتون تهیه کنید رجوع کنید به لینک نرم افزار محاسبات هسته فریت در بخش اموزش گام به گام >> معرفی نرم افزار ها و ظرفیت لازم و داده ها را را در باکس های مربوطه تایپ کنید تا تعداد دور و نوع سیم را برایتان محاسبه و نمایش دهد .

موفق باشید .

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
سلام استاد
شدیداً نیازمند یه مدار هستم که به خط تلفن وصلش کنمو وقتی کسی به این خط زنگ زد چند ثانیه یه صدا که خودم ضبط کردم پخش بشه و بعد تماس قطع بشه
باتشکر
لطفا سریعتر جواب بدین

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام استاد
شدیداً نیازمند یه مدار هستم که به خط تلفن وصلش کنمو وقتی کسی به این خط زنگ زد چند ثانیه یه صدا که خودم ضبط کردم پخش بشه و بعد تماس قطع بشه
باتشکر
لطفا سریعتر جواب بدین
با سلام :
شما میتونید از این ایسی ها یکی که دسترسی دارین استفاده کرده و همچنین برای ارسال یا دریافت صدا هم بکار بندید .

ISD4004 یا APR9600 و این سری از ایسی ها شماتیک اورجینالش و راهنمایی بکار گیری هم در دیتاشیت ها موجود هستند .
دانلود کنید :
[hide] مشاهده فایل‌پیوست APR9600.pdf مشاهده فایل‌پیوست ISD4004 Series.pdf [/hide]
موفق باشید

پیوست‌ها

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
با سلام :
شما میتونید از این ایسی ها یکی که دسترسی دارین استفاده کرده و همچنین برای ارسال یا دریافت صدا هم بکار بندید .

ISD4004 یا APR9600 و این سری از ایسی ها شماتیک اورجینالش و راهنمایی بکار گیری هم در دیتاشیت ها موجود هستند .
دانلود کنید :
hidden content may not be quoted
موفق باشید

سلام
ممنون استاد
من هرچی این دیتاشیتارو نگاه کردم چیزی نفهمیدم که چطور به خط وصلش کنم،برنامه میکرو رو چی بنویسم
ببینید استاد من یه مدار میخوام وصلش کنم به خط تلفن، با اولین زنگی که خورد اتوماتیک جواب بده و یه صدای 30 ثانیه ای رو پخش کنه و بعد تماسشو قطع کنه
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
ممنون

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام
ممنون استاد
من هرچی این دیتاشیتارو نگاه کردم چیزی نفهمیدم که چطور به خط وصلش کنم،برنامه میکرو رو چی بنویسم
ببینید استاد من یه مدار میخوام وصلش کنم به خط تلفن، با اولین زنگی که خورد اتوماتیک جواب بده و یه صدای 30 ثانیه ای رو پخش کنه و بعد تماسشو قطع کنه
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
ممنون
با سلام :
{برنامه میکرو رو چی بنویسم } اولا این مدارات که پیشنهاد کردم میکرو نیستند ؟ این تیپ ایسی ها در حقیقت رام هایی هستند که میتوان به نسبت ظرفیت لازم تان یکی را انتخاب کنید .{ظرفیت حافظه زمان بمدت ثانیه هست }
[hide]هر کدام از نقشه ها دارای یک کلید دو حالته برای { ضبط و یا پخش } هستند مگه نمیخواهید یک صدایی {پیام 30 ثانیه ای } را در خط تلفن پخش کنید ؟؟؟ خب این پیام قبلا نباید روی یک حافظه ای ضبط و ذخیره و سپس اماده پخش گردد ؟؟؟؟؟؟
بعد از ضبط پیام روی حافظه همون کلید را روی حالت پخش میگذارید تا با فعال شدن مدار - پیام تان روی خط تلفن ارسال بشه .
پش متوجه شدین که اصل کاری مداری که نیاز دارید همین بخش میباشد که باید ابتدا یکی از این مدارات را مونتاژ و اماده کنید .
در نهایت نحوه باز کردن اتوماتیک مدار توسط زنگ تلفن و پاسخ دهی اتوماتیک و قطع مدار و خط تلفن توسط یک مدار ساده ای امکان پذیر هست که اگر این قسمت مدار را تونستید اماده کنید پیام بزارید تا بیشتر در خدمتون باشم .
[/hide]
{ ضمنا از متن شما چنین استنباط میکنم که چنین مداری نیاز دارید و بهتر بود متن خود را چنین میگذاشتین } :
- ( من یه مدار میخوام وصلش کنم به خط تلفن - با اولین زنگی که خورد اتوماتیک روشن شده و - یه صدای 30 ثانیه ای را به خط تلفن مبدا ارسال کنه و - بعد تماسشو یا{{ارتباط }} را قطع کنه .) در صورتیکه منظور شما همین طوری هست ؟؟ پس مدار لازم تان را نیز گذاشته ام . در غیر اینصورت توضیحات دقیقتر .... شاید هم منظور شما اینه که با دریافت اولین زنگ به خط تلفن مبدا اتوماتیک
جوابی بدهد و در ضمن همزمان یک صدای 30 ثانیه ای را از بلندگوی خودش پخش کنه .....
موفق باشید .

aref819

کاربر
2011-06-05
14
158
سلام بر استاد گرامی اقای رجبی

راستش من یه گیرنده AM با آی سی TDA1220B راه اندازی کردم و قسمت 455 کیلو هرتز را هم تقویت کردم البته گیرندگیش و قدرت تفکیک بین ایستگاه ها خوب شده و قابل مقایسه با نمونه تجاری هست ولی با این حال مداری برای برای تقویت کادر انتن نیاز دارم که انواج گرفته شده را تقویت کنم تا هم این انواج تقویت بشه و هم خروجی میکسر که 455 کیلوهرتز هست

ولی چون معمولا در تقویت طیفی از فرکانس ها قرار تقویت بشه ترجیها مدار بدون IF باشه تا دچار محدودیت در پهنای باند نباشم

اینم عکسایی که از مدار گرفتم :

اینم مدار کادر انتن و اسیلاتور که بستم

اینم قسمته تقویت 455 کیلو هرتز بر روی برد برد

در پایان هم اگر توصیه ای برای این مدار دارید بفرمایید

با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام بر استاد گرامی اقای رجبی راستش من یه گیرنده AM با آی سی TDA1220B راه اندازی کردم و قسمت 455 کیلو هرتز را هم تقویت کردم البته گیرندگیش و قدرت تفکیک بین ایستگاه ها خوب شده و قابل مقایسه با نمونه تجاری هست ولی با این حال مداری برای برای تقویت کادر انتن نیاز دارم که انواج گرفته شده را تقویت کنم تا هم این انواج تقویت بشه و هم خروجی میکسر که 455 کیلوهرتز هست ولی چون معمولا در تقویت طیفی از فرکانس ها قرار تقویت بشه ترجیها مدار بدون IF باشه تا دچار محدودیت در پهنای باند نباشم اینم عکسایی که از مدار گرفتم :اینم مدار کادر انتن و اسیلاتور که بستم اینم قسمته تقویت 455 کیلو هرتز بر روی برد برد در پایان هم اگر توصیه ای برای این مدار دارید بفرمایید با تشکر
با سلام : دوست عزیز این ایسی که انتخاب کردین برای امواج am/fm در مدارات داخلی خودش تقویت ورودی انتن نیز دارد و با توجه به درخواست تان که طیف امواج را نیاز دارید در نتیجه نباید انتظار بیشتری از این ایسی داشته باشید که در حد اورجینال امواج دریافتی را تقویت خواهد کرد اما اگر بخواهید فرکانس خاصی یا حداقل طیف باریکی از این امواج را تقویت کنید ؟؟؟ میشه در ورودی ان یک مدار تانک { شامل سیم پیچ و خازن و ترانزیستور...} تعبیه کرد تا فقط فرکانسهای تعریفی را تا حدودی تقویت کند به شرط اینکه مدار agc را نیز فعال کنید تا اوورلود نشود . توجه کنید که هر چقدر سلکتیو کادر انتن را محدودتر کنید از سیگنال دریافتی بالایی بهره مند می شوید . در نهایت برای همین مدار هم میشه از یک ترانزیستور کم نویز بین اوسیلاتور و کادر انتن استفاده کرد ولی گمان نمیکنم در گیرندگی ان تاثیر چندانی داشته باشه مگر در بعضی از فرکانس ها در ساعات مختلف شبانه روز ... به هر حال توصیه میکنم اگر یک رادیوی ایده ال نیاز دارید سعی کنید از ایسی و تقویت های مجزا برای هر باند استفاده کنید . موفق باشید .

پیوست‌ها

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام بر استاد گرامی اقای رجبی

راستش من یه گیرنده AM با آی سی TDA1220B راه اندازی کردم و قسمت 455 کیلو هرتز را هم تقویت کردم البته گیرندگیش و قدرت تفکیک بین ایستگاه ها خوب شده و قابل مقایسه با نمونه تجاری هست ولی با این حال مداری برای برای تقویت کادر انتن نیاز دارم که انواج گرفته شده را تقویت کنم تا هم این انواج تقویت بشه و هم خروجی میکسر که 455 کیلوهرتز هست

ولی چون معمولا در تقویت طیفی از فرکانس ها قرار تقویت بشه ترجیها مدار بدون IF باشه تا دچار محدودیت در پهنای باند نباشم

اینم عکسایی که از مدار گرفتم :اینم مدار کادر انتن و اسیلاتور که بستم اینم قسمته تقویت 455 کیلو هرتز بر روی برد برد
در پایان هم اگر توصیه ای برای این مدار دارید بفرمایید
با تشکر
با سلام مجدد :
یک روش مناسب اینکه - شما امواج دریافتی را قبل از اعمال به گیرنده تقویت کنید { بوستر } .
از ارشیوم دو مدار تقویت انتن موج متوسط AM پیدا کردم خدمتون تقدیم میکنم این مدارات باید مابین انتن و کادر انتن {ورودی انتن } رادیو قرار بگیره امیدوارم براتون مفید واقع بشه :
به تست کردنش می ارزه .
دانلود کنید : [hide] مشاهده فایل‌پیوست Medium Wave Active Antenna mw.rar [/hide]
موفق باشید .

پیوست‌ها

aref819

کاربر
2011-06-05
14
158
سلام مجدد آقای رجبی از اینکه به سرعت به سوالاتم جواب دادید بسیار ممنونم اون مداری که پیچیده تر بود را حتما تست میکنم ولی حالا یه کم میخام باهاتون مشورت بکنم

1- نظر من اینه : که اگر وسط ظهر که معمولا هیچ گونه امواجی(منظورم ایستگاهای دور و موج AM هست) نیست ما بیایم و توسط دستگاه های پیشرفته امواج را تقویت کنیم بلاخره ایستگاه هایی را میگیریم که حتما در اون صورت نسبت نویز به سیگنال یکی از مشکلات مهم ما خواهد بود بلاخره اگر امواج ایستگاهی وجود نداشته باشه میگیم نیست و از خیرش میگذریم

ولی اگر باشه ولی ضعیف باشه خوب اینا میشه تقویت کرد حالا تا جایی که نسبت نویز به سیگنال به ما اجازه بده حالا آیا مداری هست که این کار را برای ما انجام بده ؟
و ایا از نظر عملی همچین چیزی شدنی هست؟

2- من در تست های این مدار به این نتیجه که شما هم فرمودید رسیدم (محدود کردن سلکتیو کادر آنتن برای افزایش گیرندگی در یک فرکانس خاص ) با این فکر که بیام برای تمام طیف این کار را انجام بدم اومدم یه خازن واریابل موازی با خازن واریابل کادر آنتن نصب کردم و در واقع اسمه اونا "ولوم تمرکز آنتن" گذاشتم ایا به نظر شما کار منتقی تر و اصولی تر میشه در این باره انجام داد؟

3 - در دیتاشیت آی سی ذکر شده سیگنال ورودی تا مقدار کم نظیر 30 دسی بل ! تقویت میشه

ایا مداره مشابه داخلی آی سی را میشه پیاده کرد برای اینکه عمل تقویت را بالاتر برد ؟

ویا اینکه میشه از یک ای سی دیگه (TDA1220) که فقط قسمت تقویتش را استفاده کنیم به مدار اضافه کنیم ؟

و ایا ای سی هایی که مخصوص این کار هستند وجود دارن ؟

4- من از همین مدار و با تغییر در اسیلاتور و انتن برای موج SW محدوده تقریبا 4 تا 11 مگاهرتز میخوام استفاده کنم درواقع یک رادیو 2 موج .

از دیگرا پرسیدم ولی قانع نشدم که از چه اسیلاتوری باید استفاده کنم

اسیلاتور موج AM قرمز رنگ هستش ولی موج SW را نمیدونم میشه بگید چه رنگی یا اگه رنگی نداره به فرشنده باید چی بگم؟

5- در خروجی صدا که پایه 9 آی سی هست نوشته شده AFC out این چیه و میشه باهاش چه کار کرد

6- من اگه بخام در رادیویی که دارم میسازم چراغ TUNE داشته باشم ( با زیاد شده قدرت موج دریافتی نورش بیشتر بشه) باید چه مدار و به چه نحوی قرار بدم به نظرم AFC out برای همینه درسته ؟

و اگه امکان داره یه توضیح کلی درمورد این رادیوی 2 موجی که تمام تلاشم را برای ایدآل شدنش میکنم بدهید

بخاطر سوالات زیادم معضرت میخام و به خاطر زحماتی که برای جوانان می کشید تشکر میکنم

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aliavr
بالا