با سلام :
مدارات ساده ای نیز موجود هست که به عنوان تایمر چراغ راه پله عمل میکنند :
چند تا از این مدارا ها را ببینید :
موفق باشید
سلام به استاد عزیزم جناب رجبی
ضمن تشکر از بابت مدارات پیشنهادی .
پس با این حال بهتره من مورد مصرف مدارم رو بگم شاید مدار بهتری پیدا بشه.
استاد راستش برای تهویه سرویس بهداشتی یک مسجد یک ایده ای به ذهنم رسید برای همین از شما در خواست مدار کردم.
ایده : یک سنسور در سقف هر سرویس کار گذاشته می شود و به محض ورود فرد به داخل سرویس سنسوری حرکت رو تشخیص میده و یک تایمر رو راه می اندازه و تایمر هواکش همون سرویس رو روشن میکنه تا مدت زمان خاصی هواکش روشن هست و بعد اتوماتیک خاموش میشه
در ضمن از این مدار هم میشه در راهرو ساختمانها استفاده کرد مثلا" وقتی فردی وارد راهروی طبقه اول بشه با نزدیک شدن فرد به این دستگاه لامپ همون طبقه اول روشن شده و بعد از 1 دقیقه خاموش میشود حالا اگر فرد وارد راهروی طبقات بعدی هم بشه این عمل اتفاق می افته یعنی در کنار هر لامپ این سنسور نصب میشه وبه عبارت دیگه مثل یک کلید عمل میکنه. در صورتیکه اگر از یک تایمر برای کل طبقات استفاده بشه با زدن کلید لامپ کل طبقات روشن میشه .
پس با توجه به توضیحات:
من یک مداری می خواستم که سنسورش حرکت اشیا رو تشخیص بده و یک تایمر رو فعال کنه ( تایمری که در خروجیش رله داشته باشه ) و تایمر هم تا زمانی که بهش داده میشه یک وسیله رو روشن نگه داره و بعد خاموش کنه
در این لینک نمونه تجاری این مدار وجود داره
http://www.made-in-china.com/showro...X28-Sereis-Infrared-Motion-Sensor-Switch.html
ببخشید سرتون رو درد آوردم :32000000:
با تشکر