آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
پاسخ : Re: فلزیاب دلتا پالس

شما دوستان عزیز باز اگه موقیعتش رو دارید تو خاک تست کنید ببینید چطوری هستش و فرکانس رو از 300 به 150 یا 200 بیارید ببینید باز چطوری هستش منظور فرکانس دستگاه همون pr1 رو تغییر بدید

ariubarzan_m

کاربر
2009-04-18
51
51
من از کویل 40 استفاده کردم حدود 23 دور که اندوکتانس کویلم شد تقریبا 400 میکرو هانری و 2 اهم مسلما هر چی اهم کویل کم بشه و اندوکتانس بالا قدرت فلزیاب بیشتر میشه ولی اینکار واسه هر فلزیابی حد و مرزی داره که اگه بی جهت اینکارو بکنید مشکلاتی برای مدارتون پیش میاد کویلهای کوچیک فلزات کوچیکو خوب سنس میکنن و لوپهای بزرگ واسه فلزات بزرگ مناسبن مشکل لوپ های کوچیک واسه فلزیابهای پی آی اینه که به ذرات ریز آهنی خاک و احتمالا خشت و سفال فلزیاب حساسیت نشون میده ولی لوپ 1*1 این مشکلات رو نداره در عوض باهاش چیزای کوچیک رو نمیشه سنس کرد از نظر تئوری تو فلزیابهای پی آی قطر کویل رو ضرب در 5 کنید مقداری که بدست میاد برد فلزیاب برای بزرگترین فلز ممکن هست یعنی کویل 40 نهایتا میتونه یک فلز رو تو دو متر از نظر تئوری تشخیص بده

arash armani

کاربر
2013-10-11
1
0
سلام من این مدارو تازه میخواهم بساز م فقط نمیدونم رو چی این قطعا رو بببندم و روش کویل

ariubarzan_m

کاربر
2009-04-18
51
51
Re: پاسخ : Re: فلزیاب دلتا پالس

من مقاومت شماره 7 رو 8.2 کیلو و مقاومت شماره 9 رو 6.8 کیلو گذاشتم کویل 2 اهم با اندوکتانس 400 میکرو هانری و مقاومت دامپینگ 1.5 کیلو که به طلا حساس شد در ضمن ولوم دوم که مربوط به قسمت نمونه بردار هست رو حذف کردم اگه ولوم اول که مربوط به پهنای پالس هست رو زیاد کنید برد فلزیاب تو هوا زیاد میشه ولی وقتی رو خاک تست میکنی فلزیاب خاک رو سنس میکنه و بیمورد آژیر میکشه که باید پهنای پالس رو طوری تنظیم کنید که به خاک کمتر حساسیت نشون بده چون فلزیاب رو اکثرا واسه فلزات مدفون در خاک استفاده میکنند نه در هوا هر چقدرهم فلزیاب بردش تو هوا زیاد بشه وقتی تو خاک نتونه خوب کار کنه فایده نداره پس واسه افزایش برد پهنای پالس رو زیاد بالا نبرید همچنین فرکانس رو هم زیاد بالا نبرید شاید برد فلزیاب بیشتر بشه ولی باعث میشه میدان مغناطیسی فلزیاب ضریب نفوذش تو خاک کم بشه واسه لوپ 40 فکر کنم 200 هرتز کافی باشه

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9

ممنون الان واسه داخل خاک دارم یه سری وسیله چال میکنم قوری استیل و بشقاب استیل احتمالا فردا تموم شه شب جوابش رو میذارم

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9

ممنون قطر سیم رو نذاشتید قطر 40 تخت؟ ariubarzan_m
یک النگو به قطر 6 سانت رو با کویل 50 باقطر سیم نیم با (ولوم ها رو با توجه به مقاله آقا بهنام عزیز مرد بزگ اگه بود کف پاشو میبوسیدم ) حداقل کردن ولوم دوم و سوم وحداکثر کردن ولوم 4 و با تنظیم ولوم های 5و 6 در عمق 35 سانت زدم.
باطریم ظعیفه حداکثر 120 میلی آمپر میده .باید یه لوپ دیگه بسازم

آخرین ویرایش:

ariubarzan_m

کاربر
2009-04-18
51
51
منم از قطر سیم نیم استفاده کردم واسه اینجور فلزیابها باید از باطری سیلد لید اسید استفاده کنید مثل باطری موتور سیکلت یا باطری دزدگیرهای منزل که جریان دهی خوبی داشته باشه چون باطریتون ضعیفه پس حتما ولوم گین رو روی حداقل بزارید

mehrdad1971s

کاربر
2013-06-09
98
231
تهران
سلام. بچه ها یه دستگاه طلا رو خوب میزنه یکی خیلی ضعیف !! مثل همم هستن !

R7 , R9 رو 10 کیلو گذاشتم ! فرکانس رو از 200 تا 350 تست کردم حساسیت به طلا زیاد تغییر نکرد ! اهم کویل هم 2.9 هست با سیم 0.5 !! LF 357 فلزی هست !

مشکل از کجاست بنظرتون ؟؟
دوست عزیز یک مقدار اهم کوئل خودتون رو پایین بیارید حدودا 2 اهم در ضمن قطر کوئل را نفرمودین

با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IIII

mehrdad1971s

کاربر
2013-06-09
98
231
تهران

من از کویل 40 استفاده کردم حدود 23 دور که اندوکتانس کویلم شد تقریبا 400 میکرو هانری و 2 اهم مسلما هر چی اهم کویل کم بشه و اندوکتانس بالا قدرت فلزیاب بیشتر میشه ولی اینکار واسه هر فلزیابی حد و مرزی داره که اگه بی جهت اینکارو بکنید مشکلاتی برای مدارتون پیش میاد کویلهای کوچیک فلزات کوچیکو خوب سنس میکنن و لوپهای بزرگ واسه فلزات بزرگ مناسبن مشکل لوپ های کوچیک واسه فلزیابهای پی آی اینه که به ذرات ریز آهنی خاک و احتمالا خشت و سفال فلزیاب حساسیت نشون میده ولی لوپ 1*1 این مشکلات رو نداره در عوض باهاش چیزای کوچیک رو نمیشه سنس کرد از نظر تئوری تو فلزیابهای پی آی قطر کویل رو ضرب در 5 کنید مقداری که بدست میاد برد فلزیاب برای بزرگترین فلز ممکن هست یعنی کویل 40 نهایتا میتونه یک فلز رو تو دو متر از نظر تئوری تشخیص بده
کاملا درست فرمودین اگر مقدار اهم کوئل رو بی جهت کمتر کنید شاید قدرت دستگاه بیشتر بشه اما موس فت خروجی بشدت گرم میشه و در مدت زمان کمی مسلما خواهد سوخت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا