آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان اگه دستگاه شما به طلا حساس نیست به کویل هم ربط داره کویل رو سیمش رو کم یا زیاد کنید

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان تست زیز خاک یادتون نره ما برای خاک میخواهیم هوا به درد ما نمیخره من هم سعی میکنم موقیعت رو جور کنم جای مناسبی تست بگیرم

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
دوستان اگه دستگاه شما به طلا حساس نیست به کویل هم ربط داره کویل رو سیمش رو کم یا زیاد کنید
دوست عزیز اینکه دستگاه به طلا حساس نیست برمیگرده به زمان نمونه برداری و پهنای پالس نمونه برداری ،افست ورودی پیش تقویت کننده.شما با کم و زیاد کردن تعداد دور فقط جریان ورودی و ظرفیت خازنی کویل رو تغییر میدید که در حقیقت رابطه با برد دستگاه داره

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
خب الان ما کجارو کم و زیاد کنیم که طلا رو بزنه ؟؟؟؟

ممنون

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوست عزیز اینکه دستگاه به طلا حساس نیست برمیگرده به زمان نمونه برداری و پهنای پالس نمونه برداری ،افست ورودی پیش تقویت کننده.شما با کم و زیاد کردن تعداد دور فقط جریان ورودی و ظرفیت خازنی کویل رو تغییر میدید که در حقیقت رابطه با برد دستگاه داره
دوست عزیز من بر احساس تجربه شخصی گفتم این چیزایی که شما فرمودید جناب اقایی meeعزیز خوب توضیح دادند الان هم هستش تو همین سایت ما که بیسوادیم اگه شما واقعا قدرت تحلیل مدار رو دارید خوب دوستاان رو راهنمایی کنید بهشون بگید نمونه بردار کدوم ایسی هست اوسیلاتورش کجاست و نمونه بردار پالسی کدوم قطعه هست حالا که شما میدونید بفرمایید برای حساسیت به طلا رو کدوم قعطعه کار بشه البته اون دوتا مقاومت رو همه بلدند مرسی عزیز

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IIII

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70

دوست عزیز من بر احساس تجربه شخصی گفتم این چیزایی که شما فرمودید جناب اقایی meeعزیز خوب توضیح دادند الان هم هستش تو همین سایت ما که بیسوادیم اگه شما واقعا قدرت تحلیل مدار رو دارید خوب دوستاان رو راهنمایی کنید بهشون بگید نمونه بردار کدوم ایسی هست اوسیلاتورش کجاست و نمونه بردار پالسی کدوم قطعه هست حالا که شما میدونید بفرمایید برای حساسیت به طلا رو کدوم قعطعه کار بشه البته اون دوتا مقاومت رو همه بلدند مرسی عزیز

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
عزیزم من دلتا رو نساختم.اما اون چیزایی که گفتم واسه همه دستگاهها صادقه.همه دوستانی که تجربه ساخت رو دارند این قضیه رو میدونند.حالا میخواد اقا محمد باشه و یا کس دیگه.من نمیدونم کدوم مقاومت رو میگی.اما اگه اون مقاومتها مربوط به زمان نمونه برداری باشه مطمئن باشید تاثیر داره.من نقشه دلتا رو میبینم بعد در حد تئوری که امکان داره کمکتون میکنم.

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
دوستان عزیز من یکی دیگه هم ساختم جهت محکم کاری به طلا حساس هست اونم خیکی خوب حساسه رو یکی r5 رو 1.5 کیلو گذاشتم رو دومی هم 1 کیلو هردو خوبن الان باید برد رو زیاد کنیم که با دست کاری لوپ و مقاومت r5 باید بیشترین عمق برسیم .الان میخوام برم واسه زیر خاک تست کنم یه قوری استیل و بشقاب استیل رو در یک متر زیر زمین چال کردم

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
متاسفانه لوپم وباطری رو باید عوض کنم نمونه همون بشقاب استیل رو در هوا در ارتفاع 70 سنس میکنه و من بشقاب دیگم رو در عمق یک متر زیر خاک قرار دادم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا