آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
سلام دوستان عالیه ::bounce:: خیلی خوب کار میکنه با فرکانس 300 بدون لوپ . عمقش یه سینی استیل به قطر 38 رو تا ارتفاع 140 عالی بوق میزنه لوپ با قطر خارجی 50 با اهم 3.2 قطر سیم هم 0.5 یا 0.7 به صورت حلزونی پیچیدم. حالا باید یه مقاومت با r5 موازی کنم تا لوپم تنظیم کنم درسته؟ آیا همین ولوم های معمولی رو میشه با r5 موازی کرد؟ آیا لوپ با 30 بسازم بهتره؟ چه قطر سیم با چه اهمی رو پیشنهاد میکنید؟ لوپ بیشنهادی که بهتر از من جواب گرفته باشید ؟:)

ariubarzan_m

کاربر
2009-04-18
51
51
با لوپ 40 یک سینی 38 رو باید بتونی تو 180 سنس کنی مقاومت دامپینگتو ببر بالا احتمالا بردت بیشتر بشه مثلا 1.5 کیلو اهم بزار

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maziar111

mehrdad1971s

کاربر
2013-06-09
98
231
تهران
سلام دوستان عالیه ::bounce:: خیلی خوب کار میکنه با فرکانس 300 بدون لوپ . عمقش یه سینی استیل به قطر 38 رو تا ارتفاع 140 عالی بوق میزنه لوپ با قطر خارجی 50 با اهم 3.2 قطر سیم هم 0.5 یا 0.7 به صورت حلزونی پیچیدم. حالا باید یه مقاومت با r5 موازی کنم تا لوپم تنظیم کنم درسته؟ آیا همین ولوم های معمولی رو میشه با r5 موازی کرد؟ آیا لوپ با 30 بسازم بهتره؟ چه قطر سیم با چه اهمی رو پیشنهاد میکنید؟ لوپ بیشنهادی که بهتر از من جواب گرفته باشید ؟:)

سلام دوست عزیز . قطر سیم استفاده شده بین 0.45 تا .075 خوب جواب میده البته باید توجه داشته باشید که قطر لوپ شما هر چه بیشتر بشه حساسیت به فلزات کوچک کمتر میشه در عوض به فلزات بزرگ زیاد . و بر عکس در صورت استفاده از قطر کم فلزات کوچک مثل سکه رو بهتر شناسایی میکنه البته سوال شما که عمق تقریبی که به دست آوردید مسلما زیر زمین فرق خواهد کرد

با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maziar111

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
سلام. بچه ها یه دستگاه طلا رو خوب میزنه یکی خیلی ضعیف !! مثل همم هستن !

R7 , R9 رو 10 کیلو گذاشتم ! فرکانس رو از 200 تا 350 تست کردم حساسیت به طلا زیاد تغییر نکرد ! اهم کویل هم 2.9 هست با سیم 0.5 !! LF 357 فلزی هست !

مشکل از کجاست بنظرتون ؟؟

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
جناب شما چرا ناراحت هستید؟ کسی شما رو به زور اینجا نمییاره بعدش چرا تا کسی از شما سوال میکنه به جای جواب ادرس وبلاگ و ایمیلتو می دی تو وبلاگ هم که ماشالله...........
اخه من نه اینجا و نه تو وبلاگم الکی کسی رو امیدوار نمیکنم تا بعد که مدار رو ساختند ناامید بشن.در ضمن من نگفتم که دلتا مدار بدیه اما دیگه هر مدلی که بود روی اون تغییرات رو دوستانیکه تو رشته الکترونیک سر رشته دارند انجام دادند(اونم به صورت علمی نه تجربی)اما دوست عزیز شما به من ایمیل دادید با این مضمون:"سلام دوست عزیز شما مداری بهتر از دلتا سراغ دارید ما بسازیم دلتا تو خاک زیاد جالب نیست"

منبع : http://www.irantk.ir/private.php?do=showpm&pmid=122875#ixzz2hPk5FfxV"
و من در جواب شما گفتم که خودم مینی3 رو پیشنهاد میکنم و اینکه خودم اونو با یکمی تغییرات ساختم و تو وبلاگ خودم آپ کردم و درضمن بازم میگم هدف من از اون وبلاگ نه دروغ گفتن و نه کاسبی و فقط میخوام به بچه ها کمک کنم تا گول هرکسی رو نخورن(منظورم شما نیستید .منظورم اونهایی هستند که تو نت دارن کلاهبرداری میکنند و مدارات چند هزار تومانی رو چند میلیون میفروشند)و بازم میگم اگه با PI بتونید یه سکه رو تو عمق 60 سانت بزنید واقعا باید پرونده PI بسته بشه.و من دنبال این کار هستم هرچند هنوز موفق نشدم.اگه با حرفهام کسی رو ناراحت کردم ببخشید و معذرت میخوام

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z

ariubarzan_m

کاربر
2009-04-18
51
51
فرکانس ربطی به تغییر حساسیت رو فلزات نداره یکی مقاومت دامپینگ خیلی مهمه واسه تشخیص طلا ویکی هم تنظیم مدار نمونه بردار که با تغییر مقاومت یا خازن اون میشه رو فلزات مختلف تنظیمش کرد همون مقاومتهایی که آقای بهنام تو وبلاگش گذاشته بود بزارید خوبه البته کلا فلزیابهای پی آی یکم با طلا مشکل دارند

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
پاسخ : Re: فلزیاب دلتا پالس

فرکانس ربطی به تغییر حساسیت رو فلزات نداره یکی مقاومت دامپینگ خیلی مهمه واسه تشخیص طلا ویکی هم تنظیم مدار نمونه بردار که با تغییر مقاومت یا خازن اون میشه رو فلزات مختلف تنظیمش کرد همون مقاومتهایی که آقای بهنام تو وبلاگش گذاشته بود بزارید خوبه البته کلا فلزیابهای پی آی یکم با طلا مشکل دارند

ممنون . لطفا مشخص کنید کدام وقاومت و خازن رو باید تغییر بدیم !! بهنام خیلی راحت با مدارش النگو رو توی 70 سانت میزد !! همه چیزشم معمولی بود !

یکی از مدیران عزیز گفت باید رو قسمتی که مربوط به سنس فلزات هست کار کنید و تقویتش کنید ! حالا این قسمت کدام هست رو من اصلا اطلاع ندارم و وارد نیستم !

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
پاسخ : Re: فلزیاب دلتا پالس

ممنون از توجهتون .180 عالیه مشخصات لوپ شما چیه؟ آیا با لوپ به قطر خارجی 35 که به صورت تخت یا حلزونی پیچیده شده میشه همین سینی رو در عمق 180 سنس کرد؟ اگه قطر رو 35 کنم سیمم 0.7 باشه بهتره یا 0.4 باشه؟( با مقاومت برابر و فرکانس برابر) طول سیم 0.7 بیشتر میشه پس تعداد دور بیشتری باقطر برابر داره .آیا طول و دور بیشتر سیم باعث افزایش عمق میشه؟

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوست عزیز وبلاگ شما به من ربطی نداره شما هم اگه بخواهید چیزی بفروشید از دست رنج خود شماست چون زحمت میخواد ساخت یک دلتا حداقل با قاب وقعطعات خوب تا 200 راحت خرج داره به غیر از تلفات وقت بله دلتا تو شمال که نمناک هست بردش خیلی کم میشه شمال هم که همش باران هستش نمیشه جای خشک تستش کرد ولی یک جا که تا حدودی نمناک بود یک فلز 10 سانتی رو نصف برد کم شد البته دورش فلز بود باید دقیق تست کنم تا مطمن باشم فعلا رو مدار دیگه ای کار میکنم باز هم هرکی دوست داره ادامه بده به من که ربطی نداره ولی باز اگه کسی مشکل داشت در خدمت هستم البته نتیجه تست در خاک رو هم دوستان نگفتند چطوری
من که موقیعتش رو ندارم شما پا سارگاد عزیز اگه باعث کدورت شدیم ببخشید شما هم مثل برادر من هستید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا