آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
دوست عزیز جناب آقای mohsen beni شما منظورتون چیست که می گویید استفاده از آپ امپ حساسیت را نسبت به طلا بالا می بره یعنی از چه آی سی و در کجا استفاده کنیم. در ضمن شما با کویلی به قطر 50 سانتی متری واقعاً همین برد را برای سکه 200 تومانی گرفتید میشه مقدار دو مقاومت r5 , r6 که استفاده کردید را نام ببرید.؟؟؟؟!!!! آخه یکم غیر معقول است فکر نکنم مدارات شرکت لورنز هم تا به حال همچین جوابی را داده باشه :nevreness: من خودم که بیشترین عمق و نتیجه را گرفتم سکه 50 تومانی را با کویل 20 سانتی در 60 -62 سانتی گرفتم فکر کنم شما به جای سکه از سینی استفاده کردی !!!! :212:
با تشکر.
من که منظور شما را نفهمیدم کجاش غیر معقول زیاده یا کم ؟؟؟؟؟در ضمن خوده شما نوشتید با کویل 20 سکه 50 تومنی را در 60سانت زدید این که خودش نا معقول تره من برا این نوشتم سکه 200تومنی که بزرگترین سکه اس و ازش یک نمونه زده میشه تا دوستایه دیگه هم فقط با این سکه امتحان کنند اما وقتی میگن سکه 50 تومنی ازش 4 تا 5نمونه زده شده و ادم نمیدونه که شما چه مدلی امتحان کردید در ضمن شما اگه همه پست هایه منا را از اول خونده باشید خواهید دید که من چطوری به این برد رسیدم من تا حالا ز4تانمونه اپ امپ امتحان کردم که هر کدوم نتیجه اش وقطعات مدار با دیگری فرق میکرد و از 4تا ماسفت 730.740.840. و p460استفاده کردم.جریان مدار هم رو 150میلی هستش r6وr5را مقامت لایه اکسید دو مقاوت سری 360اهم که میشه 720اهم استفاده کرد.در ضمن مداره من به سفال حساسه که بد هستش واز نظره امتحان تو خاک هم نتیجه هامتفاوته بعضی جاهااصلا کم نمیشه بعضی جاها تا 40%از عمق زنی را هم کم کرده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
من که منظور شما را نفهمیدم کجاش غیر معقول زیاده یا کم ؟؟؟؟؟در ضمن خوده شما نوشتید با کویل 20 سکه 50 تومنی را در 60سانت زدید این که خودش نا معقول تره من برا این نوشتم سکه 200تومنی که بزرگترین سکه اس و ازش یک نمونه زده میشه تا دوستایه دیگه هم فقط با این سکه امتحان کنند اما وقتی میگن سکه 50 تومنی ازش 4 تا 5نمونه زده شده و ادم نمیدونه که شما چه مدلی امتحان کردید در ضمن شما اگه همه پست هایه منا را از اول خونده باشید خواهید دید که من چطوری به این برد رسیدم من تا حالا ز4تانمونه اپ امپ امتحان کردم که هر کدوم نتیجه اش وقطعات مدار با دیگری فرق میکرد و از 4تا ماسفت 730.740.840. و p460استفاده کردم.جریان مدار هم رو 150میلی هستش r6وr5را مقامت لایه اکسید دو مقاوت سری 360اهم که میشه 720اهم استفاده کرد.در ضمن مداره من به سفال حساسه که بد هستش واز نظره امتحان تو خاک هم نتیجه هامتفاوته بعضی جاهااصلا کم نمیشه بعضی جاها تا 40%از عمق زنی را هم کم کرده
دوست عزیز شما از چه اوپ امپی استفاده کردیدکه برد زیاد شد و شماره سیم کویلتون چیه؟

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
سلام خدمت دوستان ..من تازه دارم این مدار رو با توجه به گفته شما پست 334 آقای asadof میسازم وای 2.5 متر زیر خاک عالللللللللللیه نقشه مدارشو از سایت آقا بهنام گرفتم فیبر هم زدم یه سری قطعه کم دارم بخرم ومدارش رو کامل کنم

آخرین ویرایش:

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام خدمت دوستان ..من تازه دارم این مدار رو با توجه به گفته شما پست 334 آقای asadof میسازم وای 2.5 متر زیر خاک عالللللللللللیه نقشه مدارشو از سایت آقا بهنام گرفتم فیبر هم زدم یه سری قطعه کم دارم بخرم ومدارش رو کامل کنم
دوست عزیز من دومتر زیز خاک رو هنوز وقت نکردم تست کنم من کجا گفتم دومتر زیز خاک اگه گفتم اشتباه شده اینطوری یعنی از جی پی ایکس هم بالاتره من فقط تو 50 سانتی تست کردم خوب بود چون خاکش سفت بود حوصله کندن رو نداشتم بعدش تو خاک اشغال اهن زیاد بود نمی شد جواب گرفت چون هرجا می گجذاشتم بوق میزد وقتی کندم دیدم در نوشابه سوزن میخ زیاد بود اگه وقت کردم باید برم یه جای مناسب تست بگیرم

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان هرکی فلزیاب درست میکنه جواب میگیره دیگه به سایت سر نمی زنه این اشتباه هستش باید بیایید تا با کمک هم مدار رو تقویت کنیم ثباتش رو بهتر کنیم از تجربه هم استفاده کنیم من تجربه ای که کسب کردم سیم 07 خیلی عالیه برای کویل در ضمن همین طور که دوستمون گفتند بیشتر از 200 میلی فایده نداره نه تنها برد زیاد نمی شه بلکه کم هم میشه زیر خاک هم دست کردم عالیه فقط مونده راجع به کویل بحث کنیم به نیجه برسیم بعد که حل شد یه پیش تقویت کننده ولتاژ براش بسازیم که من مدارش رو دارم ولتاژ رو به 14 ولت یا 15 برسونیم تا قوی تر بشه البته به شرطی که همه بیان تجربیات خودشون رو بگن نه اینکه دو متر جواب گرفت بره دیگه نیاد من تا سه متر جواب گرفتم زیر خاک 2.5 بود برای فلز 60*60
ببخشید دوستان 2.5 برای هوا بود که الان شده 3متر البته با تغییر کویل

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maziar111

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
بهتر نیست که پرونده دلتا بسته بشه؟فقط تو همین انجمن چند تا تایپیک واسه دلتا زده شد.فکر کنم دیگه سوالی تو حوزه دلتا نمونده که دوستان پاسخ اونو نداده باشند

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
در ضمن این دستگاهی که شماها ساختید که با اوت میتونید سکه فلزی رو تو عمق سانتی سنس کنه!!!!!!!!!!!!!!!.خوب دیگه مشکلتون چیه؟!!شما با این عمق پرونده فلزیابهای سری pi رو بستید.مطمئن باشید دیگه نمیتونید به عمق بیشتر واسه سکه و یا ..برسید.

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
آقا دمت گرم تازه مدارم تموم شد خدا کنه کار کنه اشکالی نباشه خواهشن مسیر رو ادامه بدیم

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
در ضمن این دستگاهی که شماها ساختید که با اوت میتونید سکه فلزی رو تو عمق سانتی سنس کنه!!!!!!!!!!!!!!!.خوب دیگه مشکلتون چیه؟!!شما با این عمق پرونده فلزیابهای سری pi رو بستید.مطمئن باشید دیگه نمیتونید به عمق بیشتر واسه سکه و یا ..برسید.
جناب شما چرا ناراحت هستید؟ کسی شما رو به زور اینجا نمییاره بعدش چرا تا کسی از شما سوال میکنه به جای جواب ادرس وبلاگ و ایمیلتو می دی تو وبلاگ هم که ماشالله...........

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا