mohsen beni
کاربر
- 2012-12-31
- 107
- 219
من که منظور شما را نفهمیدم کجاش غیر معقول زیاده یا کم ؟؟؟؟؟در ضمن خوده شما نوشتید با کویل 20 سکه 50 تومنی را در 60سانت زدید این که خودش نا معقول تره من برا این نوشتم سکه 200تومنی که بزرگترین سکه اس و ازش یک نمونه زده میشه تا دوستایه دیگه هم فقط با این سکه امتحان کنند اما وقتی میگن سکه 50 تومنی ازش 4 تا 5نمونه زده شده و ادم نمیدونه که شما چه مدلی امتحان کردید در ضمن شما اگه همه پست هایه منا را از اول خونده باشید خواهید دید که من چطوری به این برد رسیدم من تا حالا ز4تانمونه اپ امپ امتحان کردم که هر کدوم نتیجه اش وقطعات مدار با دیگری فرق میکرد و از 4تا ماسفت 730.740.840. و p460استفاده کردم.جریان مدار هم رو 150میلی هستش r6وr5را مقامت لایه اکسید دو مقاوت سری 360اهم که میشه 720اهم استفاده کرد.در ضمن مداره من به سفال حساسه که بد هستش واز نظره امتحان تو خاک هم نتیجه هامتفاوته بعضی جاهااصلا کم نمیشه بعضی جاها تا 40%از عمق زنی را هم کم کردهدوست عزیز جناب آقای mohsen beni شما منظورتون چیست که می گویید استفاده از آپ امپ حساسیت را نسبت به طلا بالا می بره یعنی از چه آی سی و در کجا استفاده کنیم. در ضمن شما با کویلی به قطر 50 سانتی متری واقعاً همین برد را برای سکه 200 تومانی گرفتید میشه مقدار دو مقاومت r5 , r6 که استفاده کردید را نام ببرید.؟؟؟؟!!!! آخه یکم غیر معقول است فکر نکنم مدارات شرکت لورنز هم تا به حال همچین جوابی را داده باشه :nevreness: من خودم که بیشترین عمق و نتیجه را گرفتم سکه 50 تومانی را با کویل 20 سانتی در 60 -62 سانتی گرفتم فکر کنم شما به جای سکه از سینی استفاده کردی !!!! :212:
با تشکر.