آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
متاسفانه لوپم وباطری رو باید عوض کنم نمونه همون بشقاب استیل رو در هوا در ارتفاع 70 سنس میکنه و من بشقاب دیگم رو در عمق یک متر زیر خاک قرار دادم
دوست عزیز اندازه بشقاب شما چقدره در ضمن اگه حوصله ساخت لوپ تخت رو ندارید حداقل اون معمولی رو با دست فشار بده تا حدودی به شکل تخت در بیاد کلا یک دقیقه هم زمان نیاز نداره ولی بردش تا 30 درصد بیشتر میشه سعی کن با چسب شیشه ای زیاد به هم فشار نیاری جمع بشه با دست تا حدودی به شکل تخت در بیارمرسی که زیز خاک تست میکنی

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان من جایی هستم اینجا 13 ماه بارانی هستش فرست تست زیز خاک رو ندارم

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
دوستان دستگاه قبلی من هم طلا رو خوب نمیزد ولی سکه 50 تومنی رو تو 30 سانت راحت میزد !! البته جای بهتر شدن داشت چون من اصلا r5 رو کم و زیاد نکردم و 680 اهم قرار دادم !

من در 3 نوع خاک تست کردم !! یه بشقاب استیل معمولی ( تقریبا قطر 26 سانت هست ) رو در خاک ماسه ای حدود 105 سانت زد ! تو خاک دشتی (به خاطر املاح) توی 85 تا 90 سانتی زد !

و در پی خونه های قدیمی که از کاه گل و خشت استفاده میشه در 75 تا 80 سانت سنس کرد !!

البته برای تنظیم دستگاه به سبک بهنام تنظیم نمیکنم و حداقل 2 3 دقیقه زمان میذارم !

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان دستگاه قبلی من هم طلا رو خوب نمیزد ولی سکه 50 تومنی رو تو 30 سانت راحت میزد !! البته جای بهتر شدن داشت چون من اصلا r5 رو کم و زیاد نکردم و 680 اهم قرار دادم !

من در 3 نوع خاک تست کردم !! یه بشقاب استیل معمولی ( تقریبا قطر 26 سانت هست ) رو در خاک ماسه ای حدود 105 سانت زد ! تو خاک دشتی (به خاطر املاح) توی 85 تا 90 سانتی زد !

و در پی خونه های قدیمی که از کاه گل و خشت استفاده میشه در 75 تا 80 سانت سنس کرد !!

البته برای تنظیم دستگاه به سبک بهنام تنظیم نمیکنم و حداقل 2 3 دقیقه زمان میذارم !
دوست عزیز مگه شما چطوری تنظیم میکنید؟ در ضمن این مدار توباکس هم خوب تعریف می کنند

دوستان بهتر نیست دیگه پرونده دلتا 2 طبق گفته دوستمون بسته شود چون به نظرم دیگه داره به جاهای الکی و بیراهه میره و به نظرم دیگه نکته ای نبوده که بیان نشده مگر اینکه یکی از دوستان چیز تازه ای کشف کنه و بیان کنه چون به نظرم با این اطلاعات هر کی قرار بوده به جایی برسه ، رسیده و اگر هم نرسیده مسلماً مشکل از مدار و خودشه.:nevreness:

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
اگه قرار بود هر چیزی رو تا یه جایی پیش میبردن و ولش میکردن بشر به جایی نمیرسید !!

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
دوست عزیز اندازه بشقاب شما چقدره در ضمن اگه حوصله ساخت لوپ تخت رو ندارید حداقل اون معمولی رو با دست فشار بده تا حدودی به شکل تخت در بیاد کلا یک دقیقه هم زمان نیاز نداره ولی بردش تا 30 درصد بیشتر میشه سعی کن با چسب شیشه ای زیاد به هم فشار نیاری جمع بشه با دست تا حدودی به شکل تخت در بیارمرسی که زیز خاک تست میکنی

آندازه قطر بشقاب استیل : 21 سانتی متر

maziar111

کاربر
2010-12-25
38
9
میدونم خیلی بهتر میشه و من هستم هر بخشی رو تغییر میدم بردش بهتر میشه در طی آزمایشات چند روزه به این نتیجه رسیدم که ولوم tune رو حتما ولوم 10 دور یا مولتی ترن بذارید خودم هم باید برم تهیه کنم چون هر بار تنظیم با ولوم معمولی عمق کاوش کم و زیاد میشه و تنها چیزی که در حال تغییر بوده همین ولوم 20 کیلو میباشد پس اگه دقیق تنظیم شه خیلی تاثیر داره :)

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان دستگاه شما هم اینطوری هست وقتی بین مرز صدا میذارید دیگه صدا نیماد ولی وقتی فلزی برای تست بهش نزدیک کردید بعد که دور کردید دستگاه باز بوق میزنه برای اینکار باید دوباره ولوم رو تنظیم کنید رو استانه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا