آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوست عزیز مشکل حل شد از مقاومت r5 بود که مچ نشده بود دوستان بیشتر مواقع مچ نشدن مقاومت هست من مقاومت r5 رو از رو برد برداشتم به جاش دوتا سیم 20 سانتی دادم بیرون از روی سیم مقاومتها رو عوض می کنم نتیجه من این شما فکر کنم برای همه باید از 500 اهم تا 1 اهم تغییر بدید به نتیجه خوب برسید مهم مهم مهم مهم مهم هر وقت ولوم نویز رو پیچ دادید اگه امپر بالا نرفت یا کلا بالا بود پایین نیامد یا از 300 میلی بالا نرفت اصلا هر جور دیگه یا اصلا فلز سنس نمی کنه فقط به صورت موازی عوض بدل کنید بدانید که مقاومت r5 با کویل مچ نشده دوتا سیم بدبد بیرون هی عوض کنید چون رو برد عوض کنید بردتون خراب میشه اقا جان شما ها که این همه مشکل داشتید این مدار کلا ساده هست که من از اول تا اخر تایپیک خوندم فکر کردم مشکل خیلی گنده هست که به مشکل بر می خورند ولی من درست کردم دو سه جا مشکل پیش امد برطرفش کردم این مدار واقعا خیلی عالی هست من یک لوپ 20 سانتی اصلا به انری توجه نکردم درست کردم پیش دوستم بردم اون هم یه مدار 12 رگولاتور یه ال سی دی براش گذاشته بودند یه مدار تفکیک الکی 4 میلیون تومان خریده بود وقتی این مدار رو جلوش تست کردم به سرعتش نگاه کرد تعجب کرد خودش چند ساله با چی پی یکس و لورنس و انواع دستگاه کار کرده به نظرش بهترین مدار بود

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: evilman

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان اول بدون کویل فرکانس 300 هرتز رو تنظیم کنید حتما از فرکانس متر استفاده کنید اگه به 300 نرسیدید مقاومت r1 رو تغییر بدید بدون کویل اگه فرکانس از 300 هرتز پایین تر بود مقاومت r1 رو کمکم کم کنید اگه زیاد بود از 300 بالاتر بود پایین نیومد مقاومت رو مقدارش رو بیشتر کنید البته با pr1 هم بازی کنید زیاد و کم کنید وقتی به 300 هرتز رسیدید دیگه اصلا به هیچ عنوان پتامسیومتر pr1 رو دست نزنید تو تنظیم کویل و تغییر r5 اصلا به مقاومت r1 کاری نداشته باشید چون این مقاومت فقط برای تنظیم فرکانس 300 بود همین مقاومت r6 رو 1.5 بذارید فقط با مقاومت r5 بازی کنید یعنی از 500 شروع کنید تا برسید به 1 کیلو همین از داخل برد این کار را نکنید دوتا سیم بده بیرون از زیر یا روی بورد فرفی نداره بعد مقاومت رو موازی کن بده به کویل مهم مهم مهم برای شروع کار اول تنظیم ولوم نویز رو به سمت چپ پپیچید کم کم کنید دیگه دست نزنید هنگام کار حواس تان به جریان باشه باشه از 300 بالاتر نره اهمتر رو به مدار و باطری سری کنید تا اندازه جریان تحت کنترل شما باشه اگه دیدید جریان رو 1 امپر هست پایین نمی یاد خیلی سریع سر اهمتر رو از باطری بکن قطع کن تا نسوزه مقاومت r5 رو عوض کن تا اهمتر جریان مناسب رو نشون بده حتما از ماسفت irfp460 استفاده کنید اگه اهمتر جریان 70 یا 80 کمی بالا یا پایین رو نشون داد بدونید که تقریبا مچ شده تازه میتونید با ولوم نیوز جریان رو بالا ببرید که راحت میره اهمتر بازی نمی کنه اگه اهمتر بازی کرد هی 100 نشون داد ولوم رو کمی پیچ دادید دیدید یهو رو خیلی بالا رفت مثلا 900 بدونید که هنوز مچ نشده مدار شما هیچ مشکلی نداره من که تست کردم این مدار سگ جون بود حتی به 4 امپر رسوندم مدار من اسیبی ندید البته سریع قطع کردم اگه زیاد نگه دارید ماسفت میره رو هوا شاید برای شما جالب باشه من فقط به هانری توجه نکردم یه سیم 06 رو همین طوری 23 دور پیچوندم شد 1 اهم با مدار مچ کردم تقریبا خوب جواب داد عالی بود به طلا هم خیلی خوب حساس بود فقط و فقط فقط r5 همین اگه مثلا مقاومت 800 اهم نداشتید نگران نباشید دوتا مقاومت 1.5 اهم رو موازی کنید میشه 750 اهم موازی کن تست کن اول موازی کن با اهمتر نگاه کن ببین مثلا 750 اهم شده یا نه بعد بزن به کویل. بعدش مدار سگ جون هستش الکی قطعه عوض نکنید من هزار تا بلا سرش اوردم اخر هیچ صدمه ای بهش وارد نشد دوست داشتم خراب بشه دوباره تعمیرش کنم نشد که نشد:) اگه تو این مدار مشکل داشتید اول بببین مشکلت چیه بعد به قسمت اون طبقه برید مشکل رو حل کنید مثلا صدار ندارید تو طبقه صدا برید هر قسمت برای خودش طبقه داره مثل تلوزیون وقتی طرف تلوزیون میاره مییگه فقط یه خط افقی داره تصویر نداره سریع به قسمت هوریزانتال میریم ایراد را پیدا میکنیم موفق باشید دیگه از این خلاصه تر نمیشه این تجربیان من از این مدار بود که خودم ساختم به نتیجه رسیدم فقط r5 بعد که خوب جواب گرفتید مشکل نداشتیدبعد r6 رو هم انگلک کنید

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
نتیجه مدار من با یک لوپ قراضه لوپ 20 سانت سیم 06 تعداد دور 23 دور مقدار هنری رو نمی دونم چون لوپ ازمایشی بود نتیجه تو تست کلا صدای بوق ولوم تن کاملا قطع کرده بودم کوچکترین صدایی نداشت مرز صدا پایین بود کمی مونده بود برسه به صدا بعدش تو اون اندازه دستگاه کاملا صدا داشت نه اینکه بوقق قطع و وصل بشه حالا نتیجه سکه 100 تومانی 30 سانت مقدار جریان ولوم نویز 250 میلی امپر یا پهنای پالس سکه 100 تومانی 23 سانت با جریان 80 میلی امپر انگشتر طلا 16 سانتی متر جریان رو نمی دونم چی بود حواسم نبود برای تست باید ولوم نویز که به خودتون بستگی داره ولوم سیگنال رو کم کم بذارید ولوم سنس رو کم کم بذارید ولوم گین رو تا اخر زیاد بذارید ولوم تن رو مرز صدا ولوم تریشولد رو تا اخر زیاد و ولوم صدا را تا اخر زیاد البته ولوم صدا مال من مشکل داره کم نمیشه که باید مقدار اهمش رو تغییر بدم

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان عزیز لطف کنید نتیجه مدار خود رو اینجا بذارید با سیم چند سانتی قطر سیم تعداد دور مقدار با کویل تخت یا معمولی جریان دستگاه مقدار r5 r6 تا با کمک هم مثل اون سایت خارجی بردش رو زیاد کنیم این مدار خیلی خوبیه ..... هر مشکلی بود بگید تا از دست من بر میاد کمک کنم مشکل رو دقیق بگید مثلا نگید مدار من اصلا به فلز حساس نیست ببین اول اصلا صدا داره یا نه خر خر میکنه چون اگه طبقه صوت مشکل داشته باشه دیگه صدایی وجود نداره که تا صداش رو بشنوید جناب IIII عزیز مشکل شما حل شد اگه حل نشده ببین از بلند گو صدا دارید یا نه اگه صدا نداره ولوم نیویز رو 250 میلی امپر بذار ببین کویل لرزش داره یا وز وز میکنه یا نه نتیجه رو بگو تا کمک کنم

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
فقط من تو ساخت کویل مشکل دارم کویل معمولی چون مقدار هانری رو نمی دونم چطوری بدست بیارم سلف سنج ندارم

دوست عزیز کویلی بصورت تخت و حلزونی برای مدارت درست کن با استفاده از 30 دور سیم 0.5 بر روی دایره ای به قطر 20 سانتی متر که بهترین نتیجه را می دهد و در اکثر مواقع هم اهم و هانری آن مناسب می شود و نیازی به چک کردن آن نیست.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asadof
با تشکر از دوست عزیزم جناب asadof و صحبت های ارزنده ی ایشان دقیقاً نظر من هم همین است و این تازه به نظر خود من 50 درصد قدرت دلتا است که با تغییرات دیگری به بهترین مقدار می رسه پس دیدید که این مدار نه مشکل داره نه چون pi است حساسیت کمی به طلا داره و نه هم ناپایداره این مشکل از ماست که نمی تونیم نتیجه ی مناسب از آن بگیریم و صبر و حوصله برای ساخت و تنظیم آن به خرج نمی دهیم پس دیگه بهتره هر کی این کاره نیست گردن این مدار نیندازه قدرت این مدار کلاً بستگی به قطعاتی داره که در آن استفاده می شه که باید مرغوب و مناسب باشه و همین طور تنظیم صحیح آن و با روش آزمون خطا و تغییر دو مقاومت r5 , r6 .
یا حق.

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان به این مثاله توجه کنید شاید الان هم مشکل خیلیها حل بشه زمانی که از کابل کواکسال rg58 یا هم کابلی مثل انتن تلوزیون که دارای مغزی هستند استفاده میکنید حتما مغزی را به پایه ماسفت و شیلد رو به 12 ولت بزنید وگر نه برعکس جواب نمی ده فکر کنم مشکل اکثر دوستان همین بود خصوصا IIII عزیز

bad-boy

کاربر
2013-01-11
88
171
زیر اسمون خدا
با تشکر از دوست عزیزم جناب asadof و صحبت های ارزنده ی ایشان دقیقاً نظر من هم همین است و این تازه به نظر خود من 50 درصد قدرت دلتا است که با تغییرات دیگری به بهترین مقدار می رسه پس دیدید که این مدار نه مشکل داره نه چون pi است حساسیت کمی به طلا داره و نه هم ناپایداره این مشکل از ماست که نمی تونیم نتیجه ی مناسب از آن بگیریم و صبر و حوصله برای ساخت و تنظیم آن به خرج نمی دهیم پس دیگه بهتره هر کی این کاره نیست گردن این مدار نیندازه قدرت این مدار کلاً بستگی به قطعاتی داره که در آن استفاده می شه که باید مرغوب و مناسب باشه و همین طور تنظیم صحیح آن و با روش آزمون خطا و تغییر دو مقاومت r5 , r6 .
یا حق.

دوست عزيز مدار من توخاك نفوذ نميكنه يا اصلا قدرت نفوذ نداره مشكلم كجاست

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوست عزیز تو چند سانتی زمین تنظیم میکنی و چند میلی امپر جریان میکشید مویل شما چیه و قطر سیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا