آی پی امداد
abtahi

درخواست: فرستنده ها و گيرنده

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام من یه فرستنده صدا وتصویر (ویدیو سندر)میخام که بین 50متر تا 200برد داشته باشه چون میخام از طریق کامپیوتر صدا وتصویر رو بفرستم وتوسط تلوزیون بگیرم مدارات داخل این سایت (فرستندها وگیرندها) رو دیدم یابعضی هاشون قطعاتش در بازار نیست چون من شیرازم.تهران نیستم.یا توضیحاتی کامل در موردش نداده بود.ممنون میشم یه مدار بذارید که توضیحات داشته باشه وازاون مهمتر PCBهم داشته .ویه نکته ،، انحصاری باشه یعنی کسی نتونه این تصاویر وصدا روبگیره ..من تعمیرگاه صوتی وتصویری دارم به مسائل تعمیراتی والکترونیک اشنایی کامل دارم .
با سلام :
دوست عزیز مدارات در این بخش در حدی ارایه میشه که امکان ساخت و ساز و مونتاژ انها امکان پذیر و منع قانونی نداشته باشد شماتیک تست شده و ساده ویدیو سندری که در همین بخش { مدارات الکترونیک } ارایه شده نیاز اولیه شما را مرتفع خواهد کرد اما = بخش دوم و سوم درخواست شما :
برای خصوصی سازی اطلاعات باید توسط مدارات پیچیده کد گذاری و دیکد گردد که در همین بخش و در تاپیک مربوطه { کد گذاری فرستنده ....} توضیحاتی ارایه شده { صرفا جهت اشنایی و اموزش } که ساخت و ساز انها توسط افراد { مونتاژ دستی } مقدور نیست و از قطعات انحصاری هم استفاده شده که علاوه بر منع قانونی دسترسی به انها نیز مقدور نخواهد بود .
تا حد امکان و در صورت موجود بودن pcb هر مدار نیز به همراه شماتیک ارایه میگردد و در صورت عدم موجود بودن pcb تهیه ان به عهده کاربر ذینفع میباشد .
در صورتیکه مداری را انتخاب نمودید ولی در مونتاژ ان نیاز به راهنمایی و جایگزینی قطعه ای داشتین در همون محل با درج درخواست های خود --- تا حد مقدور پاسخ نیز دریافت خواهید کرد .
-- درخواست تهیه pcb مداری از نظر قوانین سایت مشکلی ندارد ولی بستگی به علاقه کاربران دارد که در صورت امکان و فرصت مناسب ممکن هست براتون کارساز باشند --- با توجه به مشکلات و مسایلی که طراح شماتیک و مونتاژ کار در تهیه pcb و استفاده از نوع و چگونگی قطعات مصرفی لازم و... توقع نداشته باشید که مدیر یا فردی بیاد با صرف مدتها وقت و هزینه و.... pcb مدار درخواستی شما را براتون اماده کند .برای حل مشکلتون میتونید به یک طراح pcb مراجعه و نیاز خود را ابتیاع و یا شخصا توسط نرم افزارهایی که در سطح سایت اپلود شده خودتون دست بکار شوید .
الا ایحال شکر خدا انجمن فعال هست منتهی انتظارهای بیش از حد انتظار {
این انجمن خیلی بی حاله!!!!!!!!!! اصلا کسی جواب نمیده؟؟؟ یه سوال برا فرستنده صوت وتصویر(ویدیو سند) پرسیدم اصلا کسی نپرسید طرف چته؟؟ }!!!! شاید روح بعضی از تاپیک ها کم رنگ جلوه دهد .
موفق باشید .

Yasin_medar

کاربر
2011-11-13
15
12
با سلام و عرض خسته نباشبد
در مورد فرستنده اف ام استریو با ای سی ba1404
من یک عدد کریستال استوانه ای کوچک شبیه اون عکسی که گذاشتین تو یه برد و یه دونه تو یه ساعت قدیمی که به شکل انگشتر هست پیدا کردم ولی چیزی روش ننوشته میخوام بدونم از کجا معلوم میشه که 38 کیلو هرتز هست
بعد در مورد سیم پیچ L1 میخواستم بدونم چه جوری هست قطرش چقدره شماره ای داره و آیا میشه معادلش رو ساخت که بدون هسته باشه اگه در این مورد کمکم کنید خیلی ممنون میشم

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام و عرض خسته نباشبد
در مورد فرستنده اف ام استریو با ای سی ba1404
من یک عدد کریستال استوانه ای کوچک شبیه اون عکسی که گذاشتین تو یه برد و یه دونه تو یه ساعت قدیمی که به شکل انگشتر هست پیدا کردم ولی چیزی روش ننوشته میخوام بدونم از کجا معلوم میشه که 38 کیلو هرتز هست
بعد در مورد سیم پیچ L1 میخواستم بدونم چه جوری هست قطرش چقدره شماره ای داره و آیا میشه معادلش رو ساخت که بدون هسته باشه اگه در این مورد کمکم کنید خیلی ممنون میشم
با سلام :
لطف کنید شماره پست نقشه مدار مربوطه و لینک را بزارید در خدمت هستم .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام در همین پست فرستنده ها وگیرنده ها صفحه 3 فرستنده اف ام استریو استثنایی
http://www.irantk.ir/irantk584-3
با سلام :
دوست عزیز در چنین مواردی حتما به شماره پست اشاره کنید لینک ها یی که میزارید با توجه به تنظیمات شخصی هر کاربری تغییر میکنه مثلا برای من در این لینک باز میشه
http://www.irantk.ir/irantk584-7/ یعنی برای من صفحه 7 برای مثال میتونستین درج کنین که : فرستنده fm استریوی استثنایی پست شماره 24 همین تاپیک ...

به هر حال :
پاسخ سوالات شما در متن بطور واضح بیان شده است : حداقلش از شکل ها کمک میگرفتین !!! و
اماده ان در بازار فکر نکنم

{
L1 - 3.5 Turns Variable Coil
BA1404 IC
38KHz Crystal
ANT - 30 cm of copper wire }
[hide] یعنی برای ساختن این سیم پیچ روی یک لوله لوپیایی یا پلاستیک بقطر 6 میلی متر و به تعداد 3.5 دور از سیم شماره 15[/hide]
[hide][/hide]
[hide][/hide]
[hide][/hide]
[hide][/hide]
[hide] با هسته مغزی قابل تنظیم [/hide]
مداری که در حال حاضر شاهد ان هستید یک فرستنده FM استریوفونیک HI – FI ;مناسب برای ارسال صدای MP3 و تقریبا همه دستگاه های صوتی با کیفیت عالی و جمع و جور که با حداقل یک عدد باتری قلمی و برای داشتن حداکثر توان خروجی با یرد بیشتر را میتوانید تا دو عدد باتری قلمی (ماکزیمم سه ولت ) بکارگیرید .
در مونتاز مدار سعی کنید از قطعات مرغوب پیشنهاد شده استفاده کنید در مورد بوبین مدارکه شکلی از اماده انرا در عکس با وضوح بیشتر مشاهده می کنید تشکیل شده از سه و نیم دور سیم شماره 15 و کریستال بکار رفته نیز یک عدد 38 کیلوهرتز استوانه ای (در داخل ساعت های مچی ارزان قیمت و اسباب بازی ها بیابید ) میباشد و از یک ای سی مشهور BA1404 که دتا شیت انرا نیز تقدیم میکنم و مدار PCB در دو فرمت تهیه و دوستانیکه از گیرنده مونو ی FM استاندارد استفاده میکنند (برای حفظ کیفیت ) یک مدار انکودر و مولتی پلکسر NJM2035 را نیز تقدیم و برای اطلاعات بیشتر توضیحی هم از منبع اصلی را ببینید
برای تست و بدست اوردن فرکانس یک کریستال که فاقد مشخصات هست باید از مدار تستر کریستال دیجیتالی یا فرکانسمتری که بتواند فرکانس کریستالها را نیز نمایش دهد استفاده میشود .
البته برخی از ساعت های مچی از کریستال لوله ای باریک استفاده میکنند که معمولا 37.5 کیلوهرتز میباشد و در این مدار قابل استفاده هست .
موفق باشید .

عصر ارتباط

کاربر
2011-12-04
164
749
مشهد
سلام به تمامی اساتید محترم بخش .
سال نومبارک و امیدوارم سال خوبی داششته باشید .

میخواستم بدونم ایا فرسنده تصویری هم میشه مدل فرسنده گیرنده های صوتی طراحی کرد .

بنده میخوام یه فرسنده تصویری با برد حد اکثر اکیلومتر یا 2 کیلومتر از مغازه تا خانه ایا همچی مداری است یا نه.

یک نوع فرسنده است که 100 متر بیشتر جوابگو نیست .ممنون میشم جواب منو بدید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jfrras

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
سلام
در فرستنده های تصویری ورودی صوت وتصویر مجزا میباشد. بعد از تقویت شدن تصویر بصورت AM و صوت بصورت FM مدوله شده در نهایت روی موج حامل سوار شده و چندبار تقویت می گردد وبعد ارسال می شود.
اگه می خوای از فرستنده تصویری استفاده کنی باید فرکانس کاری خودت رو به محدوده باند آماتوری 1240 مگاهرتز ببری دیگه از دسترس گیرنده های عادی در امان باشی . ضمنا فرستنده صوتی با فرستنده تصویری خیلی فرق می کنه.

یا از ماژول آماده فرستنده گیرنده دیجیتال استفاده کنی

موفق باشی.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj
بالا