- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
با سلام :سلام من یه فرستنده صدا وتصویر (ویدیو سندر)میخام که بین 50متر تا 200برد داشته باشه چون میخام از طریق کامپیوتر صدا وتصویر رو بفرستم وتوسط تلوزیون بگیرم مدارات داخل این سایت (فرستندها وگیرندها) رو دیدم یابعضی هاشون قطعاتش در بازار نیست چون من شیرازم.تهران نیستم.یا توضیحاتی کامل در موردش نداده بود.ممنون میشم یه مدار بذارید که توضیحات داشته باشه وازاون مهمتر PCBهم داشته .ویه نکته ،، انحصاری باشه یعنی کسی نتونه این تصاویر وصدا روبگیره ..من تعمیرگاه صوتی وتصویری دارم به مسائل تعمیراتی والکترونیک اشنایی کامل دارم .
دوست عزیز مدارات در این بخش در حدی ارایه میشه که امکان ساخت و ساز و مونتاژ انها امکان پذیر و منع قانونی نداشته باشد شماتیک تست شده و ساده ویدیو سندری که در همین بخش { مدارات الکترونیک } ارایه شده نیاز اولیه شما را مرتفع خواهد کرد اما = بخش دوم و سوم درخواست شما :
برای خصوصی سازی اطلاعات باید توسط مدارات پیچیده کد گذاری و دیکد گردد که در همین بخش و در تاپیک مربوطه { کد گذاری فرستنده ....} توضیحاتی ارایه شده { صرفا جهت اشنایی و اموزش } که ساخت و ساز انها توسط افراد { مونتاژ دستی } مقدور نیست و از قطعات انحصاری هم استفاده شده که علاوه بر منع قانونی دسترسی به انها نیز مقدور نخواهد بود .
تا حد امکان و در صورت موجود بودن pcb هر مدار نیز به همراه شماتیک ارایه میگردد و در صورت عدم موجود بودن pcb تهیه ان به عهده کاربر ذینفع میباشد .
در صورتیکه مداری را انتخاب نمودید ولی در مونتاژ ان نیاز به راهنمایی و جایگزینی قطعه ای داشتین در همون محل با درج درخواست های خود --- تا حد مقدور پاسخ نیز دریافت خواهید کرد .
-- درخواست تهیه pcb مداری از نظر قوانین سایت مشکلی ندارد ولی بستگی به علاقه کاربران دارد که در صورت امکان و فرصت مناسب ممکن هست براتون کارساز باشند --- با توجه به مشکلات و مسایلی که طراح شماتیک و مونتاژ کار در تهیه pcb و استفاده از نوع و چگونگی قطعات مصرفی لازم و... توقع نداشته باشید که مدیر یا فردی بیاد با صرف مدتها وقت و هزینه و.... pcb مدار درخواستی شما را براتون اماده کند .برای حل مشکلتون میتونید به یک طراح pcb مراجعه و نیاز خود را ابتیاع و یا شخصا توسط نرم افزارهایی که در سطح سایت اپلود شده خودتون دست بکار شوید .
الا ایحال شکر خدا انجمن فعال هست منتهی انتظارهای بیش از حد انتظار {این انجمن خیلی بی حاله!!!!!!!!!! اصلا کسی جواب نمیده؟؟؟ یه سوال برا فرستنده صوت وتصویر(ویدیو سند) پرسیدم اصلا کسی نپرسید طرف چته؟؟ }!!!! شاید روح بعضی از تاپیک ها کم رنگ جلوه دهد .
موفق باشید .