آی پی امداد
abtahi

درخواست: فرستنده ها و گيرنده

r.m405

کاربر
2012-04-01
11
16
با سلام :
دوست عزيز با اينكه فرستنده در اين باند تقريبا از رده خارج محسوب شده ولي چشم براي جنبه اموزشي و اشنايي هم كه شده چند تا از مدارات عملي را در اين تاپيك اپلود ميكنم .
نمونه اولي :
دوست عزيز اين هم از باند mw / am /sw مدولاسيون هاي دامنه چند تا تو ارشيوم دارم تقديم ميكنم :
اولين فرستنده am روي فركانس موج متوسط انتهاي باندmhz 1/800 mhz ~ 2/000 با تمام شرح جزييات .
سلام دوست عزیز شرمنده ولی برد این فرستنده چقدر است

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
پاسخ : 10 وات و 50 وات فرستنده fm

با سلام :
clear.gif

فرهاد عزيز اين هم يكي از بهترين و ساده ترين فرستنده اف ام 10 وات و ديگري 50 وات هر دو صد در صد عملي و توسط يكي از اشنايان ساخته شده است ميشه گفت مخصوص شكارچيان و جمع مجور و با قدرت و كيفيت تمام .
دانلود فرماييد .شرح سيم پيچ ها و نحوه مونتاژ و مدارچاپي در متن نقشه كامل است .
سلام اقای رجبی .این عکسها اصلا کیفیت نداره و نمیشه تشخیص داد ممنونم میشم یه با کیفیتی رو قرار دهید .متشکرم

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463

سلام .اقای gadarjاز اولین صفحه تا اخرین صفحه که اینجا باشه جمعا 22 صفحه هست ،، تمام تاپیک ها رو خوندم .در مرحله اول تشکر میکنم از این همه پشت کارتون که واقعا چندسال هست این موضوع رو دنبال میکنید که من به نوبه خودم تشکر میکنم .همینطور که در پست های قبلی اشاره کردیدبرای ساخت مدارات فرستنده بالای (500میلی وات)نیاز به مجوز هست ودر لینکی مدارات واکی وتاکی رو ارائه کرده بوید که صرفا با این وضعیت جنبه اموزش رو داشت ونه ساخت .حالا شما به عنوان استاد وکسی که در این زمینه اشنایی کامل داره ومسلط هست در این زمینه مداری رو به من پیشنهاد کنید:
1-من یه مدار واکی تاکی میخام که خودم درستش کنم که برای یه مکان باز مورد استفاده قرار میگیره (زمین کشاورزی)وتا 150مترالی 200مترم جواب بده کافی هست .برد بالا خیلی مد نظر نیست تا 200مترم کارمو انجام میده .چون توفضای باز وخارج از منطقه مسکونی هست فکر نمیکنم مدار پیچیده ای نیاز داشته باشه .فرستنده های متعددی بودش ولی گیرنده ای که با اون مچ بشه هست ؟؟درکل شما منو در این زمینه راهنمایی کنیدکه من بتونم در عمل چنین مداری رو پیاده کنم .قبلا از همکاری شما سپاسگذارم

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
سلام دوستان

مدار واکی تاکی حرفه ای 30 مگاهرتزی با برد بیش از 2 کیلومتر

این مدار فقط جنبه آموزشی دارد
[hide]
WALKY TALKY.jpg
[/hide]
متاصفانه مقادیر سیم پیچ ها معلوم نیست

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463

سلام .اقای gadarjاز اولین صفحه تا اخرین صفحه که اینجا باشه جمعا 22 صفحه هست ،، تمام تاپیک ها رو خوندم .در مرحله اول تشکر میکنم از این همه پشت کارتون که واقعا چندسال هست این موضوع رو دنبال میکنید که من به نوبه خودم تشکر میکنم .همینطور که در پست های قبلی اشاره کردیدبرای ساخت مدارات فرستنده بالای (500میلی وات)نیاز به مجوز هست ودر لینکی مدارات واکی وتاکی رو ارائه کرده بوید که صرفا با این وضعیت جنبه اموزش رو داشت ونه ساخت .حالا شما به عنوان استاد وکسی که در این زمینه اشنایی کامل داره ومسلط هست در این زمینه مداری رو به من پیشنهاد کنید:
1-من یه مدار واکی تاکی میخام که خودم درستش کنم که برای یه مکان باز مورد استفاده قرار میگیره (زمین کشاورزی)وتا 150مترالی 200مترم جواب بده کافی هست .برد بالا خیلی مد نظر نیست تا 200مترم کارمو انجام میده .چون توفضای باز وخارج از منطقه مسکونی هست فکر نمیکنم مدار پیچیده ای نیاز داشته باشه .فرستنده های متعددی بودش ولی گیرنده ای که با اون مچ بشه هست ؟؟درکل شما منو در این زمینه راهنمایی کنیدکه من بتونم در عمل چنین مداری رو پیاده کنم .قبلا از همکاری شما سپاسگذارم
سلام .من تا 200مترم باشه جواببم رومیده.فقط یه سوال مدارات واکی تاکی که بردشون بالاست اگر درست کنی کسی یا سازمانی متوجه میشه که چنین چیزی درست شده ؟؟یعنی روی فرکانسهای خاصی ******* میندازه؟؟

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
سلام
تازمانی که دستگاه شما اختلالی در باند خاص بیسیم (دولتی یا خانواده) یا ایستگاه های رادیویی باند حرفه ای نداشته باشه . مثلا روی 27 الی 30 مگاهرتز مشکلی پیش نمیاد و برد دستگاه نباید از 1 کیلومتر بیشتر باشه .

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463

حالا اگر دوستان مدار واکی تاکی داشته باشند که قابل ساخت باشه ممنونم قرار بدند

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463

حالا اگر دوستان مدار واکی تاکی داشته باشند که قابل ساخت باشه ممنونم قرار بدند

چشم انتظار مدرا واکی تاکی با برد 200متر هستیم

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران

چشم انتظار مدرا واکی تاکی با برد 200متر هستیم
دوست من چندتا مدار جالب تو آرشیو دارم در چند روز آینده یکی که ساده باشه تقدیم می کنم .یعنی زیاد مدارش شلوغ نباشه.

بالا