آی پی امداد
abtahi

درخواست: فرستنده ها و گيرنده

Yasin_medar

کاربر
2011-11-13
15
12
با سلام میخواستم بپرسم آیا راهی هست که فرستنده های fm رو با برق شهر راه اندازی کرد بدون آنکه هیچ ******* و نویزی در صدا به وجود آید

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام میخواستم بپرسم آیا راهی هست که فرستنده های fm رو با برق شهر راه اندازی کرد بدون آنکه هیچ ******* و نویزی در صدا به وجود آید

با سلام :
بله با استفاده از رگولاتور ها و صافی حذف نویز 50 هرتز میتوان یک ولتاژ مستقیم مثل باتری تولید کرد ولتاژ و توان مدارات فوق بستگی به توان و مصرف مدار و طبعا متفاوت خواهد داشت .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ~H03in~

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام.مهندس رجبی اگه زحمت بکشین شماتیک فرستنده گیرنده fm (سوپر هترودین) رو برام تهیه کنین ممنون میشم.خیلی فوریه

با سلام :
سوپرهترودین مقوله ای { روشی } در گیرنده هست و در فرستنده کاربردی ندارد .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ~H03in~

Yasin_medar

کاربر
2011-11-13
15
12
با سلام
اگه میشه لطفا نقشه رگولاتوری برای حذف کامل نویز و ******* برق شهر برای استفاده در فرستنده های اف ام کم مصرف که حد اکثر 12 ولت وحداکثر نیم آمپر مصرف داشته باشد بگذارید. باید بگم که من از
آی سی های سری 78 و آی سی LM317 و حتی 50 عدد خازن 2200 میکروفاراد در خروجی استفاده کرده ام ولی باز هم در صدا نویز وجود دارد . با تشکر .

mmofti

کاربر
2008-02-20
5
17
مدار وایرلسی میخوام که خروجی آژیر دزدگیر را از دستگاه مرکزی به فرستنده اون بدیم درفاصله حدود 70 تا 100 متر به گیرندش وصل بشه. ولتاژ خروجی تولید شده توسط دزد گیر 12 و حدود 400 میلی امپر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام اگه میشه لطفا نقشه رگولاتوری برای حذف کامل نویز و ******* برق شهر برای استفاده در فرستنده های اف ام کم مصرف که حد اکثر 12 ولت وحداکثر نیم آمپر مصرف داشته باشد بگذارید. باید بگم که من از آی سی های سری 78 و آی سی LM317 و حتی 50 عدد خازن 2200 میکروفاراد در خروجی استفاده کرده ام ولی باز هم در صدا نویز وجود دارد . با تشکر .
با سلام : خب معلومه شما از اداپتور با ترانس کاهنده استفاده کرده اید و در این روش هارمونیک های مزاحم قابل حذف { یا مقرون به صرف حذف } نیستند . ارزش مونتازش نداره یک اداپتور دیواری سه چهار تومنی مشکل شما را حل میکنه { فقط دقت کنید که مدار داخلی ان از نوع سویچینگ باشه معمولا این مدلها که فاقد ترانس هستند از نظر وزن سبک تر از نوع قدیمی ها هستند } . موفق باشید .

Yasin_medar

کاربر
2011-11-13
15
12
با سلام این اداپتور دیواری میتونه دقیقا برقی مثل باتری به ما بده و آیا برقش مثل برق usb رایانه و لپ تاپ هستش یا بهتره چون من از برق usb لپ تاپ استفاده میکنم باز مقداری نویز در صدا هست اگه مداری دارید که دقیقا برقی مثل باتری به ما بده و فاقد هیچ گونه نویزی باشه برام بذارید ممنون میشم
در ضمن اگر مدار فرستنده اف ام کریستالی و با ثبات فرکانس دارید که حتما ترانزیستوری باشه برام بذارید باز هم ممنون میشم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: w_mirzaii

saeide

کاربر
2010-11-26
1
0
با سلام يك مدار واكي تاكي 27مگاهرتز 1وات با مدار چاپي مي خواستم

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام من یه فرستنده صدا وتصویر (ویدیو سندر)میخام که بین 50متر تا 200برد داشته باشه چون میخام از طریق کامپیوتر صدا وتصویر رو بفرستم وتوسط تلوزیون بگیرم مدارات داخل این سایت (فرستندها وگیرندها) رو دیدم یابعضی هاشون قطعاتش در بازار نیست چون من شیرازم.تهران نیستم.یا توضیحاتی کامل در موردش نداده بود.ممنون میشم یه مدار بذارید که توضیحات داشته باشه وازاون مهمتر PCBهم داشته .ویه نکته ،، انحصاری باشه یعنی کسی نتونه این تصاویر وصدا روبگیره ..من تعمیرگاه صوتی وتصویری دارم به مسائل تعمیراتی والکترونیک اشنایی کامل دارم .

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,263
اصفهان
سلام من یه فرستنده صدا وتصویر (ویدیو سندر)میخام که بین 50متر تا 200برد داشته باشه چون میخام از طریق کامپیوتر صدا وتصویر رو بفرستم وتوسط تلوزیون بگیرم مدارات داخل این سایت (فرستندها وگیرندها) رو دیدم یابعضی هاشون قطعاتش در بازار نیست چون من شیرازم.تهران نیستم.یا توضیحاتی کامل در موردش نداده بود.ممنون میشم یه مدار بذارید که توضیحات داشته باشه وازاون مهمتر PCBهم داشته .ویه نکته ،، انحصاری باشه یعنی کسی نتونه این تصاویر وصدا روبگیره ..من تعمیرگاه صوتی وتصویری دارم به مسائل تعمیراتی والکترونیک اشنایی کامل دارم .
با عرض سلام
عزیزم اول اینکه عجول نباشید و در بین مدارات برایتان میگردم انشالله بزودی مدار مورد نظرتان را ارسال میکنم و یک راه نیز وجود دارد که تا 20 تا 30 متر با یک مدولاتور ویدئو های قدیمی میتوانید اینکار را انجام دهید

بالا