آی پی امداد
abtahi

درخواست: فرستنده ها و گيرنده

paymani1

کاربر
2011-11-19
3
3
با سلام وسپاس از شما استاد گرامی
حقیقتش بسیار مسرور وخوشحالم که چنین سایت خوبی را پیدا کردم وخدا را شکر میکنم که با شما آ شنا شدم من برای پیدا کردن یک مدار فرستنده ساده وبه درد بخور بسیار جستجو کردم ولی مدار دندون گیری پیدا نکردم در حالی که در سایت شما ودر ین تاپیک کلی از این مدارها هست خلاصه اینکه واقعا خدا به شما قوت بدهد اما مشکل من دو چیز است:
1- اولا مدار داخلی فرستندهای car mp3که با ای سی سنتی سایزر کار مکنه را می خوام وهمچنین به جای فلش آیا می شه از میکروفون در ورودی استفاده کرد به چه صورت
2- یک مدار فرستنده وگیرنده با امکان تغیر کانل وبه صورت دو طرفه بدونه زدن هیچ کلیدی در هنگام صحبت کردن یا گوش دادن به پیام باند کاری آن بهتر است fm باشد
باتشکر فراوان

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام وسپاس از شما استاد گرامی
حقیقتش بسیار مسرور وخوشحالم که چنین سایت خوبی را پیدا کردم وخدا را شکر میکنم که با شما آ شنا شدم من برای پیدا کردن یک مدار فرستنده ساده وبه درد بخور بسیار جستجو کردم ولی مدار دندون گیری پیدا نکردم در حالی که در سایت شما ودر ین تاپیک کلی از این مدارها هست خلاصه اینکه واقعا خدا به شما قوت بدهد اما مشکل من دو چیز است:
1- اولا مدار داخلی فرستندهای car mp3که با ای سی سنتی سایزر کار مکنه را می خوام وهمچنین به جای فلش آیا می شه از میکروفون در ورودی استفاده کرد به چه صورت
2- یک مدار فرستنده وگیرنده با امکان تغیر کانل وبه صورت دو طرفه بدونه زدن هیچ کلیدی در هنگام صحبت کردن یا گوش دادن به پیام باند کاری آن بهتر است fm باشد
باتشکر فراوان
با سلام :
پست تکراری !!!!!
در تاپیک زیر پاسخ گذاشته شد:
مراجعه کنید : [hide] http://www.irantk.ir/irantk1280/#post106037 [/hide]
موفق باشید .

heidari

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-04-15
304
726
سلام مقدار ifچقدر است در فرستنده باایسی با ba1404با تشکرررررررر

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام مقدار ifچقدر است در فرستنده باایسی با ba1404با تشکرررررررر
با سلام :
اقای حیدری برای رسیدن سریع به پاسخ ها لطفا شماره پست و صفحه و یا لینک مطلب دقیق را بزارید تا مجبور نباشیم تمام صفحات را بگردیم و تکراری دانلود تا مورد را بررسی تا پاسخ راهنمایی ...... چنین قرصتی هم نیست .
با تشکر .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام درباره اسیلاتور ریجبنراتیو اطلاعات می خواهم
با سلام :
عزیزم ریجنراتیو در واقع اوسیلاتور نیست بلکه نوعی سیستم گیرنده هست که اطلاعات کاریر مستقیما از اوسیلاتور گیرنده اشکارسازی و استفاده میگردد در این روش اشکار سازی - نیازی به میکسر و فرکانس میانی IF نیست {این طبقات وجود ندارد }.
موفق باشید .

saman_rm

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-03
53
255
سلام اقای رجبی ای مدار گیرنده ای با مدولاسیون FM بین این فرکانس ها دارید 30mhz تا 300mhz ؟؟ که اگر بصورت دیجیتال باشد بهتر است در واقع بین این فرکانس ها بتونه مانور بده یا واریابلش اگر بصورت انالوگ هست دقیق باشه با قدرت بالا.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام اقای رجبی ای مدار گیرنده ای با مدولاسیون FM بین این فرکانس ها دارید 30mhz تا 300mhz ؟؟ که اگر بصورت دیجیتال باشد بهتر است در واقع بین این فرکانس ها بتونه مانور بده یا واریابلش اگر بصورت انالوگ هست دقیق باشه با قدرت بالا.
با سلام :
این محدوده فرکانسی شامل باندهای HF میباشند و گیرنده های همین رادیوهای FM و تلویزیون باندهای VHL , VHF I , VHF II . HF خیلی از تلفن بیسیم ها و بیسیم های ارتباطی و.... به صورت تجارتی موجود هستند .
با توجه به فرکانس و پهنای باند این ردیف ... با یک خازن واریابل نمیشه تمام باند فوق را در یک مدار دریافت کرد مگر به طریق سینتی سایزر که در تاپیک تحلیل و کد گذاری در فرستنده ها ..... در بخش ارشیو مدارات الکترونیک نقشه هایی موجود هستند جستجو و مطالعه کنید .
موفق باشید .

mboxing

کاربر
2012-01-23
1
0
سلام.مهندس رجبی اگه زحمت بکشین شماتیک فرستنده گیرنده fm (سوپر هترودین) رو برام تهیه کنین ممنون میشم.خیلی فوریه

بالا