آی پی امداد
abtahi

درخواست: فرستنده ها و گيرنده

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام استاد ارجمند تشکر از جوابت.من چند چیزو متوجه نشدم منظور از لول چیه؟
پس هیچ وقت برای اندازه گیری نباید پراب دستگاه اندازه گیرو به آنتن فرستنده یا گیرنده بزنم.به خاطره همون اورلود درسته؟
اگر من مثلا بخوام از یک آنتن خیلی بلند برای یک فرستنده برای افزایش برد مثلا همون بیس بیسیم استفاده کنم امکان داره ترانزیستوره خروجی بسوزه و برای دستگاه ضرر داشته باشه؟
لطفا در مورده افزایش برد هم توضیح دهید و صافیهای خروجی/کویل/.....چه کارهایی رو انجام میدن؟تشکر
با سلام :
1 = لول به معنی اندازه و مقدار سطح و منظور ما از لول همون اندازه دامنه سیگنال بر حسب ولت میباشد .

2 = بله منظور همینه که متوجه شدین .
3 = مرتغع کردن انتن همیشه در برد فرستنده موثر نخواهد بود ممکن است در فرکانس های بالاتر موجب افت سیگنال در طول کابل کواکسیال انتن پیش بیاد که خود نوعی موجب تضعیف خواهد شد .
اگر فرکانس در HF باشد مشکلی نیست میتوان ارتفاع انتن را با رعایت اصول ایمنی {برق گیر و صاعقه و.. } بلند کرد .
به بخش های اموزش گام به گام و تلفن بیسیم مراجعه کنید .
البته سعی میکنم در اسرع وقت در همین تاپیک مقاله ای در مورد نحوه افزایش برد فرستنده ها ارایه دهم .
موفق باشید .

ICT-ELEC

کاربر
2011-09-10
109
323
سلام با تشکر از پاسخت.مهندس عزیز چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومده 1-پس با افزایش ارتفاع انتن به ترانزیستور تقویت خروجی یا همون قطعات تقویت خروجی اسیبی نمیرسد فقط همون افت سیگنال و تضعیف و ممکنه داشته باشیم؟درسته مهندس؟
2-من یک عکسی از نقشه بیس بیسیم پاناسونیک در زیر قرار دادم لطفا بگوید مثلا برای اندازه گیری فرکانس بیس بیسیم با اسیلوسکوپ یا فرکانسمتر باید پراب رو دقیقا به کدام قسمت بزنم؟ایا در موقع اندازهگیری گوشی یا دستی رو باید روشن کنم تا فرکانس از طریق بیس پخش بشه یا در حالت استندبای میشه اندازه گرفت؟
3-اگه بخواهیم توان این مدار رو بالا ببریم برای افزایش برد باید مدار تقویت کننده ای رو که درست میکنیم و دقیقا تو کدوم قسمتها بزاریم؟ایا با تغییرات جزیی میتونیم بردش و زیاد کنیم یا باید همون مدار و قرار بدیم؟مهندس شرمنده از اینهمه سوالی که کردم.http://up5.iranblog.com/images/yqvd0v0s7bznxoubedwt.rar

baby202020

کاربر vip
کاربر
2007-11-15
51
115
با سلام
من یک مدار فرستنده گیرنده میخواستم .که فرستده به یک دستگاه --- که فرکانس 9750 - 10600 را تولید میکند وصل شود و گیرنده هم باید به صورتی باشد که در عین حال که گیرنده هست کار فرستنده هم اجرا کند یعنی تعیین کند که فرستنده رو چه فرکانسی قرار گیرد تا فرستنده روی همون فرکانس برود.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kavosh83

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
با سلام
من یک مدار فرستنده گیرنده میخواستم .که فرستده به یک دستگاه --- که فرکانس 9750 - 10600 را تولید میکند وصل شود و گیرنده هم باید به صورتی باشد که در عین حال که گیرنده هست کار فرستنده هم اجرا کند یعنی تعیین کند که فرستنده رو چه فرکانسی قرار گیرد تا فرستنده روی همون فرکانس برود.

با عرض سلام

شما یک دستگاه تکرار کننده منظورتان است
برای فرستنده میتوان کاری کرد که فرکانس آن عوض شود

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
سلام با تشکر از پاسخت.مهندس عزیز چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومده 1-پس با افزایش ارتفاع انتن به ترانزیستور تقویت خروجی یا همون قطعات تقویت خروجی اسیبی نمیرسد فقط همون افت سیگنال و تضعیف و ممکنه داشته باشیم؟درسته مهندس؟
2-من یک عکسی از نقشه بیس بیسیم پاناسونیک در زیر قرار دادم لطفا بگوید مثلا برای اندازه گیری فرکانس بیس بیسیم با اسیلوسکوپ یا فرکانسمتر باید پراب رو دقیقا به کدام قسمت بزنم؟ایا در موقع اندازهگیری گوشی یا دستی رو باید روشن کنم تا فرکانس از طریق بیس پخش بشه یا در حالت استندبای میشه اندازه گرفت؟
3-اگه بخواهیم توان این مدار رو بالا ببریم برای افزایش برد باید مدار تقویت کننده ای رو که درست میکنیم و دقیقا تو کدوم قسمتها بزاریم؟ایا با تغییرات جزیی میتونیم بردش و زیاد کنیم یا باید همون مدار و قرار بدیم؟مهندس شرمنده از اینهمه سوالی که کردم.
/QUOTE]
با سلام :
مرتفع کردن انتن شرایطی لازم دارد که قبلا به عرض رسید >> فرکانس کاری HF و توان و رعایت اصول ایمنی ...
در شماتیک فوق منبع تولیدی فرکانس مدار { اوسیلاتور } مشخص نیست و به نظر میرسدبا توجه به بلوک ماژولهایی استفاده شده که فرکانس کاری را نیز در ادامه شماتیک و در ال سی دی خود باید نشون بده و ظاهرا تا حدودی باید قابل تعریف و تغییر باشد { پروسسور مدار این قابیلت را دارد یعنی چند کاناله ...}
برای اندازه گیری فرکانس یک مدار یا دستگاه - حتما باید مدار یا دستگاه مورد نظر زیر بار { روشن باشد } قرار گیرد .
ماژول های RX و TX که در خروجی نهایی و ورودی مدار قرار دارند { DUP201 ,... } گمان میکنم مانع از تقویت بیش از حد مقدار توان فوق مدار خواهد بود که متاسفانه قابل حذف از مدار نیز نیستند { بخاطر جمع کردن پهنای باند و تک طیفی بودن انها } .
موفق باشید .

• Like

6466

کاربر
2011-10-17
66
139
با سلام استاد عزیز
یک مدار گیرنده vlf میخوام که امواج 0-20کیلوهرتز رو بگیره و آنتن اون از هسته فریت استفاده شده باشه یا به صورت کویل تسلا باشه
با تشکر از شما
منتظرتون هستم

آخرین ویرایش:
  • Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
با سلام استاد عزیز
یک مدار گیرنده vlf میخوام که امواج 0-20کیلوهرتز رو بگیره و آنتن اون از هسته فریت استفاده شده باشه به به صورت کویل تسلا باشه
با تشکر از شما
منتظرتون هستم
با سلام :
- {
انتن هسته فریت } که مسلما باید کادر انتن فریت باشه - اما متاسفانه گیرنده ای با چنین مشخصات که از کویل تسلا { برای کار با ولتاژ خیلی بالا در گیرندگی} استفاده کنه سراغ ندارم .
- میخواهید جریان برق را از طریق انتن ترانزیت کنید ؟؟؟؟
[hide] - در ضمن درخواست ها فقط در یک تاپیک مربوطه !!!! در صورت تکرار ضمن حذف ارسالات !!! اعمال قوانین سایت !!!!! [/hide]
منتظر نباشید که { اینجا هم تکرار کردین :
[h=2]مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی[/h]
با سلام استاد عزیز
یک مدار گیرنده vlf میخوام که امواج 0-20کیلوهرتز رو بگیره و آنتن اون از هسته فریت استفاده شده باشه به به صورت کویل تسلا باشه
با تشکر از شما
منتظرتون هستم

موفق باشید .

6466

کاربر
2011-10-17
66
139
با سلام :
- {
انتن هسته فریت } که مسلما باید کادر انتن فریت باشه - اما متاسفانه گیرنده ای با چنین مشخصات که از کویل تسلا { برای کار با ولتاژ خیلی بالا در گیرندگی} استفاده کنه سراغ ندارم .
- میخواهید جریان برق را از طریق انتن ترانزیت کنید ؟؟؟؟
hidden content may not be quoted
منتظر نباشید که { اینجا هم تکرار کردین :
.
عذر میخوام استاد عزیز از اینکه دو بار پست دادم
نه خیر برای انتقال جریان نمی خوام استفاده کنم آقای رجبی فقط میخوام اماج 0-20کیلو هرتز رو دریافت کنه.راجه به تسلا هم چیزهایی شنیده بودم میخواستم ببسنم برای دریافت سیگنال آیا امکان پذیر است یا خیر
استاد اگر برایتان مقدور است مدار با همان مشخصات که خدمتتان عرض کردم با آنتن هسته فریت به بنده بدهید
منتظر شما استاد گرامی هستم
با تشکر

6466

کاربر
2011-10-17
66
139
استاد عزیز من درخواستم رو تصحیح کردم
یک مدار گیرنده vlf میخوام که امواج 0-20کیلوهرتز رو بگیره و آنتن اون از هسته فریت استفاده شده باشه
استاد عزیز به در خواست من بزرگواری می فرمایید رسیدگی کنید؟
با تشکر از شما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,711
استاد عزیز من درخواستم رو تصحیح کردم
یک مدار گیرنده vlf میخوام که امواج 0-20کیلوهرتز رو بگیره و آنتن اون از هسته فریت استفاده شده باشه
استاد عزیز به در خواست من بزرگواری می فرمایید رسیدگی کنید؟
با تشکر از شما
با سلام :
عزیزم کاش محل کاربرد و مصرف نیز اشاره میکردین تا در تهیه مقاله وقت که صرف میشه مفید باشه... به هر حال :
مقاله شماره یک در مورد گیرنده های VLF خدمت تان تقدیم میگردد در ادامه به صورت های کاربردی {در سر فرصت } میپردازم و چنانکه مورد مصرف خاصی دارید بفرمایید تا بیشتر در خدمت باشم .
[hide] مشاهده فایل‌پیوست VLF RECIVER 1.pdf
1.JPG [/hide]
با تشکر موفق باشید .

بالا