دوست عزیز قیاس شما اشتباه است .
در لامپ ۱۲۰ ساله یک فیلمان کربنی داریم و یک بدنه شیشه ای و البته مدار محافظی که بعدا اون اداره آتش نشانی به لامپش اضافه کرده و در عمر ۱۲۰ ساله دخیل نیست..
به عبارتی عملا یک فیلمان کیفیت خوب داره زیر ظرفیت کار میکنه ،
در لامپ led ما تعداد زیادی قطعات دیگر داریم که ریسک خرابی را بالا میبرند . که آسیب پذیرترین آنها خازن الکترولیت است و....
خلاصه کلام راهکاری که ارائه دادهاید ساده و عملی است اما عمر ابدی ایجاد نمیکنه همین که عمر یک ساله را به دوسال افزایش بده از نظر من کافیه . الان دستگاههای الکترونیک زیادی هستند که خاموش نگه داشته شدهاند ولی خود بخود خراب شدهاند که علتش عمر محدود قطعات است .
پیشنهاد میکنم چون درایورهای الایدی ساختارها و کیفیت قطعات متفاوتی دارند اگر قصد تغییر عنوان تاپیک را دارید از کلمه افزایش عمر که کلی تر است استفاده کنید تا بعدا جای گله گذاری برای دوستان ایجاد نشود.
درود
بسیار عالی
درواقع با استدلال خود ، موضوع را تایید فرمودید ولی نهایتا از دلایل رد موضوع اعلام کردید.
در واقع متشابها در خصوص مزایای مصرف آب اعلام داشتید مصرف آب موجب افزایش عمر میشه و بنابرین برای سلامتی مضر است.
فرمودید
به عبارتی عملا یک فیلمان کیفیت خوب داره زیر ظرفیت کار میکنه
لذا تایید فرمودید ازآنجاکه این لامپ فیلامانی زیر ظرفیت کار کرده لذا صدمه ندیده و بنابرین چنانچه قطعه ای زیر ظرفیت کار کنه صدمه نمی بینه .
و کل موضوع تاپیک هم در همین خصوص است که اگر از قطعات در شرایط قابل تحمل و پایین تر از شرایط غیرمجاز استفاده بشه عمر جاوید خواهند داشت.
فرمودید
در لامپ led ما تعداد زیادی قطعات دیگر داریم که ریسک خرابی را بالا میبرند . که آسیب پذیرترین آنها خازن الکترولیت است
عزیز گرامی:
اولا: این تاپیک در خصوص ابدی کردن لامپهای led هست که در لامپهای روشنایی میسوزه .
ثانیا: خازن هم یک قطعه است و اگه خازن هم با شرایط تاپیک استفاده بشه هرگز صدمه نمی بینه.
قطعا در بین لوازم قدیمی خازن هایی دیده اید که بیش از ۵۰ سال عمر کرده و همچنان سالم در حال کار است ، چرا؟
چون در موقعیتی است که جریان و ولتاژ پایین تر از تحملش متصل است.
من کجا گفتم یک بخش از لامپ را ابدی کنید بقیه قطعات خودبخود ابدی میشه ؟!!!!
بدیهی است که برای ابدی شدن عمر خازن ترانزیستور و و و باید همگی را در شرایط ابدی قرار دهید.
فرمودید
در لامپ ۱۲۰ ساله یک فیلمان کربنی داریم و یک بدنه شیشه ای و البته مدار محافظی که بعدا اون اداره آتش نشانی به لامپش اضافه کرده و در عمر ۱۲۰ ساله دخیل نیست
اولا برای استفاده از مثال ، قرار نیست جنس نمونه مثال و مورد بحث یکسان باشه
ثانیا اینکه محافظی که آتش نشانی استفاده کرده تا از لامپ در شرایط پایین تر از تحملش استفاده بشه ، بی ثمر دانستید و فرمودید در عمر ۱۲۰ ساله دخیل نیست و الکی اضافه کرده اما نگفتید چه عاملی الکی نبوده و در عمر ۱۲۰ ساله دخیل بوده و همچنان دخیل است و ادامه هم داره ؟
بله خازن دو صفحه مجاور است و نیمه هادی نداره و ترانزیستور یک نیمه هادی است و صفحاتی شبیه خازن نداره و دیود نوری ، روشنایی داره و دو مثال قبلی ندارند اما اینها تفاوت است نه استدلال منطقی و موثر و این تفاوت ها کمترین اثری در مدعای تاپیک نداره که اگر از قطعات در شرایط پایین تر از توانایی و تحملشون استفاده بشه عمر ابدی دارند ( البته فارغ از عوامل مخرب خارجی مانند چکش کاری و رطوبت و اسید و امثالهم )
جهت پیشگیری از دلایل اینچنینی :
درواقع زمانیکه بحث طول عمر مطرح میشه منظور این نیست که با پتک و اسید و رطوبت هم داغون نمیشه بلکه مقصود ، قطعاتی هستند که بدون عوامل خارجی و صرفا بموجب ساعت کار محدود صدمه می بینند .
فرمودید
الان دستگاههای الکترونیک زیادی هستند که خاموش نگه داشته شدهاند ولی خود بخود خراب شدهاند که علتش عمر محدود قطعات است
لطفا نمونه دستگاه خاموشی که خراب میشه اعلام فرمایید تا اثبات کنم ارتباطی با مدعا و موضوع این تاپیک نداره و خلط مبحث است.
فرمودید
همین که عمر یک ساله را به دوسال افزایش بده از نظر من کافیه .
لذا اگرچه در ظاهر کلام شما افزایش عمر یکساله به دو سال امر بسیار دشواری بنظر میرسه اما در عبارت تکمیلی ، هدف اصلی را هویدا ساختید که فرمودید افزایش عمر لامپ تا دو سال کافی است و درواقع رضایت و خوشنودی خود را با عمر ناچیز دو سال اعلام فرمودید روشنگر خواسته و هدف اصلی است که حاکی از دغدغه قلبی و نارضایتی از افزایش عمر لامپ بنظر میرسد زیرا بسیاری از لامپ های فعلی هم تا دو سال عمر میکنند
و قطعا حق با شماست
و من هم سعی میکنم علاوه بر دستگاه های پیچیده که با عمر ابدی مورد استفاده متقاضیان کردم و هزینه های گارانتی را دریافت کردم و اگرچه در خصوص لامپ روشنایی فعالیت شغلی ندارم اما لامپ های شخصی خود را که چندین سال است با شیوه همین تاپیک بسیار بیشتر از ۲ سال استفاده میکنم و هیچکدام صدمه ندیدند ، همگی را نادیده بگیرم تا شما رو تایید کنم.
فرمودید
از کلمه افزایش عمر که کلی تر است استفاده کنید تا بعدا جای گله گذاری برای دوستان ایجاد نشود
فرض کنید شخصی با شیوه این تاپیک توانسته ۲ روز به عمر لامپ خود اضافه کند آیا دراینصورت بدلیل عنوان تاپیک ، طلبکار میشه و گله میکنه یا تقدیر و تشکر میکنه و میگه هرچند نتونستم با عمر ابدی بسازم اما موثر بود و برای افزایش ۲ روزه عمر لامپم تشکر میکنم؟ !!
لذا اجازه دهید عنوان تاپیک باقی بماند و هر کسی بمیزان نیاز و هدف خود استفاده کند و اگر کسی بابت این راهکار یک ریال داده میتونه از من ۱۰ ریال بگیره و اگه گله میکنه نگران نباشید چون گله ای متوجه شما نمیشه و از من گله میکنه و البته فحاشی میکنه ، من دردشو میفهمم و نه تنها ناراحت نمیشم بلکه این فحاشی ها مایه افتخارم هست و گویای آثار موثر اینگونه تاپیک هاست.
در پایان لطفا سوال زیر را پاسخ دهید.
اگرچه نیاز به این غلو شدید نیست اما جهت تفهیم موضوع با غلو بسیار شدیدی فرض کنید ولتاژ آی سی لامپ و دیگر قطعات لامپ و خود لامپ led را بنحوی در شرایط بسیار بسیار پایین از تحملش قرار دهید که بتونه یکچهارم نور نرمال منتشر کنه و از ۴ لامپ اینچنینی بجای یک لامپ استفاده کنید که همان نور قبلی دریافت بشه ، دراینصورت چنین لامپی بنظر شما چند سال کار میکنه؟
تاکید میکنم کاهشی با این شدت نیاز نیست ، فقط فرضیه ای جهت تفهیم موضوع است.
سپاس