ما وقتی ولتاژو کم میکنیم هم باعث میشه که led عمرش بیشتر بشه و هم گرما کمتر تولید کنه درسته؟ما یا باید ولتاژو کم کنیم یا هیتسینک رو بزرگتر کنیم تا لامپ نسوزه
من جدیدا دوتا لامپ که led هاش سوخته بودن رو تعویض کردم اما بعد مدت کوتاهی الیدی های دور و برش سوختن ولی اونایی که تعویض کردم نسوختن مشکل چی بوده؟
یه درخواستی هم دارم که یه جدول دوستانی که مقاومتها رو اصلاح کردن درست کنن و مثلا برند فلانو چند وات هستن و کدوم مقاومت رو با چه مقاومتی تعویض کردن رو بنویسن تا بقیه دوستان هم مطابق با اون جدول تعمیر کنن.
دوباره استاد غزال نظرشونو بدن که ایا امکان پذ
سلام در مورد سوال اولتون باید عرض کنم : خب سادست مگر تمامیه ال ای دی ها در یک روز و تاریخ روی اون برد سوار نشدن و شما به محضیکه برای بار اول کلید روشن رو زدی همه ال ای دی ها باهم روشن نشدن؟
خب یعنی پس عمر همه ال ای دی ها به سر اومده و عوض کردن فقط تعدادی ال ای دی که سیاه یا سوخته هست کاملا اشتباهه.شما یا باید همه ال ای دی ارو عوض کنی اگر تبحر و تجربه کافی داری یا کیت های آماده بندازی.
درمورد مقاومتها هم جدول خاصی نداره (به زبان ساده)که شما باید اون مقاومتهای خروجی کنار آیسی رگولاتور رو اگر مثلا 1.5 اهم هست برداری 2.7 بندازی.
تعمیرات علم میخاد اگر نداریم پس تجربه کنیم.
هیچکس نمیاد براتون جدول تهیه کنه.
کم کم متوجه میشید به گذر کلی زمان و تجربه .
موفق باشید.