سلام بر استاد مهربانم
استاد عزیزم از موقعی که آموزش لامپ های ال ای دی را ابدی کنید . تعمیر لامپ های ال ای دی انجام میدم . با روشی که آموزش دادید انجام دادم تا حالا برگشت نخورده. کارم بیشتر برق صنعتی است . تابلو های الکتروموتور ها و....... در جاهای صنعتی کار میکنم. مانند مرغداری ها که در سالن ها ی مرغداری در هر سالن 60 الی 100 عدد لامپ کم مصرف استفاده میشه و که در هر دوره (45 روز)به علت سمپاشی ضدفونی میکنند سالن را. و رطوبت بالای سالن که توسط دستگاه های رطوبت ساز به وجود میاید به داخل برد لامپ آب نفوذ میکنه. و ال ای دی اتصالی و میسوزه . و مرغداری ها مجبور در هر دور لامپ ال ای دی را تعویض کنند . به علت هزینه کم ال ای دی تهیه میکنند که تاریخ گارانتی گذشته. ومن هم از فرست استفاده کرده این ال ای دی ها را گرانتی میکنم . طبق روش که شما آموزش دادید .مقاومت را کمی بیشتر در نظر میگیرم . درسته که نور لامپ کمتر میشه.اما عمرش ابدی ابدی میشه استاد مهربام
استاد مهربانم فقط خواستم این مطلب بهانی باشه برای تشکر بینهایت تشکر تشکر میکنم.
متشکرم.
درود
بابت التفات و تدقیق وافر در جفا و عنایت و تزریق فاخر در وفا و لطف مسلسل و پیوسته حضرت عالی بینهایت ممنون و سپاسگزارم.
هرچند برداشت محصول مفید از پارازیت مضر ، بسیار سخت و دشوار است ، اما در چنین مواردی بحد بضاعت ناچیز ، سعی و تلاش مقدور میکنم مطابق شعاری که ذیل پست های خود سرودم ، طلا را از بلا و هنجار را از ناهنجار برداشت کنم و بعنوان فتح بابی جهت شفاف سازی ابهامات و تیرگی ها استفاده کنم و لذا از فرصتی که ایشان برای تشریح اکمل موضوع فراهم ساخته بشرح زیر استفاده میکنم.
بطوریکه خطاب به علاقمندان عرض میکنم.
عنوان تاپیک به این معنا نیست که با استفاده از راهکار تاپیک ، هر سلیقه و برداشت و اقدام دلخواهی منجر به ابدی شدن عمر هر لامپی میشه.
زیرا فرض کنید یکنفر مقاومت مورد نظر یک لامپ را بمقدار ۱ اهم افزایش داده و دیگری در لامپی با همان مدل ، بمقدار ۳ اهم افزایش داده.
به این ترتیب آیا عمر هر دولامپ ابدی شده ؟
پاسخ؛
بدیهی است چنانچه هر دو لامپ در شرایط پایین تر از امکان تخریب قرار گرفته باشند هر دو ابدی شده اند.
اما اگه با افزایش ۳ اهمی در شرایط ایده آل قرار بگیره دراینصورت فقط دومی ابدی شده و عمر اولی افزایش یافته.
و اگه با افزایش ۵ اهمی در شرایط ایده آل قرار بگیره دراینصورت هرچند عمر هیچیک از دو لامپ فوق الذکر ، ابدی نشده اما با این وجود بسیار محرز و مسلم است که عمر هر دو لامپ افزایش قابل توجهی یافته و عمر لامپ دوم ، بیشتر از لامپ اول شده .
و لذا اگر لامپی با افزایش ۲ اهم بمدت ۵ سال کار کرد و بعد از ۵ سال led های لامپ سوخت دراینصورت بدیهی است که افزایش ۲ اهمی کافی نبوده و باید مقاومت مربوطه ، بیشتر از ۲ اهم افزایش یابد .
و لذا اگرچه افزایش ایده آل و دقیق مقاومت با تجربه کافی حاصل میشه ، اما اگه بخواهند چشم بسته عمر لامپ های هر مدلی را ابدی کنند چنانچه نور لامپ را بمقدار قابل توجهی نزدیک به نصف نور اولیه ، کم کنند دراینصورت اگه ۵۰ سال دیگه هم ledهای هر لامپی سوخت حاضرم به ازای هر لامپی ، ۱۰ لامپ تقدیم کنم .
لازم به ذکر است که این تاپیک در خصوص ابدی شدن عمر ledهای هر مدلی مطرح شده و هرچند کاهش نور موجب کاهش جریان کل قطعات لامپ میشه و علاوه بر led ها , بقیه قطعات نیز با فشار کمتر و با عمر بسیار بالاتری فعالیت میکنند اما با این وجود علاقمندان ، جهت اطمینان صد در صدی میتونن عمر دیگر قطعات لامپ را هم ابدی کنند و از همین شیوه برای آنها هم استفاده کنند و قطعات قویتری جایگزین نمایند که هرگز به شرایط تخریب نرسند که بنظر من ضرورتی نداره.
مثلا اگه از مقاومت یا خازن نامناسبی استفاده شده باید از مقاومت و خازن و قطعاتی با توانایی بالاتر استفاده کنند تا هرگز در شرایط تخریب قرار نگیره .
تا آنجا که من مطلعم و بدلیل جریان ناچیز لامپ های led بویژه لامپ های کم توان ، عمده خرابی های لامپ مربوط به سوختن led هاست و بسیار بندرت خرابی آی سی و خازن و مقاومت دیده شده و اگر دیده شده ، غالبا سوختن led ها عامل و منشاء ، صدمه دیگر قطعات شده .
و لذا اگه از صدمه ledها پیشگیری بشه صدمه دیگر قطعات هم ، بسیار بسیار بندرت اتفاق میافته.
در هر صورت هر یک از علاقمندان میتونه با سلیقه و دلخواه خود نور لامپ را کم کنه و عمر لامپ را متناسب با کاهش نور زیاد و یا بدلخواه خود ابدی کنه .
سپاس