با این روش تا بحال حدود 50 60 تا لامپ از ده وات تا چند وات تعمیرکردم خیلی هم عالی بوده ضمنا در مرحله اول لامپها بیشتر از دو تا سه تااز ال ای دیها نسووخته بوده وبعد از اعمال تغیر با اطمینان تاریخ رو ان در ج کردم و تحویل مشتری دادم
درود
اگه میخوای زبانزد و نامی بشی و درآمد خوبی هم داشته باشی بر اساس مدت گارانتی اجرت بگیر.
ممکنه برای مدتی باور نکنن و اثر چندانی نداشته باشه ولی کمی بگذره و ادعای شما تست بشه کار تمومه.
بگو اگه بخوای لامپ معیوب ، شبیه اولش بشه که بعد از همین مدت مجددا بسوزه اجرت پایین داره.
با ۳ سال گارانتی بیشتر از قیمت لامپ اجرت بگیر
با ۱۰ سال گارانتی چند برابر قیمت لامپ بگیر و بهش بگو که البته وقتی ۱۰ سال کار میکنی یعنی هرگز نمیسوزه ولی بابت عوامل خارجی باید زمان محدودی اعلام کنی که ۱۰ سال رو متعهد میشی.
اینجوری بسرعت جایگاه عالی پیدا میکنی و اجرت مناسب هم میگیری و ضمنا مشتری خیلی بیشتر ارزش قائل میشه.
البته حق شماست و تعمیر ساده نیست و فراتر از تعمیره و لذا اجرت هم باید فراتر از اجرت عادی باشه.
کسی که روش ابتکاری موثری پیدا میکنه ، زمان و خساراتی صرف تحقیق میکنه و باید جبران بشه.
در ضمن هر ۳ حالت رو با همین روش تعمیر کن ولی به مشتری با ۳ حالت عرضه کن که تصور کنه متفاوته.
یعنی درواقع اگه بدون ضمانت هم خواست شما با ضمانت درست کن ولی بهش نگو که نمیسوزه .
در آینده که قطعا مشتری خودت میشه بهش بگو که بخاطر اعتبارم ، خسارت شغلی رو قبول کردم و با هزینه خودم با گارانتی برات درست کرده بودم .
اگه سوخته و ناگزیر شدی ال ای دی متفرقه جایگزین سوخته ها کنی دراینصورت گارانتی نکن چون ممکنه مشخصات ال ای دی های متفرقه متفاوت باشه و تحت فشار باشن و بسوزن و دراینصورت اگه گارانتی کنی به اعتبارت لطمه میخوره.
اما اگه تعداد کم سوخته باشه و شورت کنی میتونی گارانتی کنی چون همگی مشخصه یکسانی دارن و نمیسوزن.
سپاس