- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
استاد مهربانم من اشتباه کردم سه تا سه تا موازی هستند
بنابرین لامپ های سوخته را شورت کن.
چند دسته خراب شده ؟
سپاس
استاد مهربانم من اشتباه کردم سه تا سه تا موازی هستند
استاد عزیزم نه دسته خراب شده.
درود
اشکالی نداره هر ۹ دسته را شورت کن
نیازی نیست تک تک شورت کنی
دسته هایی که پشت سر هم هستند ابتدای اولین دسته را به انتهای آخرین دسته شورت کن و ولتاژ خروجی را متناسب با ۷ دسته که سالمه کم کن .
درود
اشکالی نداره هر ۹ دسته را شورت کن
نیازی نیست تک تک شورت کنی
دسته هایی که پشت سر هم هستند ابتدای اولین دسته را به انتهای آخرین دسته شورت کن و ولتاژ خروجی را متناسب با ۷ دسته که سالمه کم کن .
معمولا در لامپهای led دوتا مقاومت موازی هست اگر یکیشو برداریم تا مقاومت افزایش پیدا کنه مشکلی پیش نمیاد که مقامت داغ کنه بسوزه؟ اصلا جریان اصلی مصرفی لامپ ها از اینجا عبور میکنه ؟ یا باید یه مقاومت وات بالاتر قرار بدیم؟
دروددرود
آفرین
حالا درسته
حالا مشخص شد عامل پرش نور از پر نور به کم نور که نور بینابین را مقدور نمیکنه مقدار R4 (موازی با لامپ ها) هست که باید اصلاح بشه .
بنابرین باید با کمترین جریان این امکان میسر بشه .
و لذا حتی المقدور بزرگترین مقاومت ممکن را بجای ۱ کیلو با لامپ ها موازی کن تا با تغییر دو مقاومت موازی قادر به تنظیم دلخواه نور لامپ باشی.
یعنی اگه ۱۰ کیلو و ۲۰ کیلو و ۳۰ کیلو موازی کنی میتونی با تغییر مقاومت های کوچیک موازی ، نور لامپ را بدلخواه تنظیم کنی ولی بیش از ۳۰ کیلو مانند سابق میشه و نور بینابین مقدور نمیشه
دراینصورت ۳۰ کیلو بهترینه
و حالا باید پس از نصب ۳۰ کیلو که ۱ وات هم کافیه و داغ نمیکنه ، مقاومت های موازی را بنحوی انتخاب کنی که نور لامپ ذره ای از نور نرمال کمتر بشه.
آفرین.
درود
استاد میشه راهنمایی بفرماین که منظور از موازی کردن مقاومت 30 کیلو با led ها دقیقا چطور هست
برداشت بنده این هست که این مقاومت باید یک سرش به خروجی + و سر دیگرش به خروجی - درایور وصل بشه و ال ای دی ها هم به همینجا درسته؟
فکر می کنم نحوه اتصالش چیزی شبیه به قرار دادن خازن صافی بر روی چهار دیوده پل دیود دست ساز باشه درسته؟
اگر اشتباه می کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.