آی پی امداد
abtahi

راهنمایی برای خرید یک فلز یاب

spirit.fm68

کاربر
2012-02-23
83
114
دوست من جی پی اسشون کجا بود اخه....اینهمه ادم فلزیابکارن و اینهمه ادم روزانه فلزیاب میخرن و تو کوه و بیابون مشغولن مگه میشه واسه اینهمه یا حتی نصفشون یا حتی ربعشون جی پی اس نصب کرد و دونه دونه کنترل کرد / میراث فرهنگی بودجه نمیده واسه مرمت مکانهای زیارتی و مهم یا هزینه صرف نمیکنه قاچاق نشه اونوقت بیاد دونه دونه شما رو کنترل کنه!!!!
مگه بیکارن حالا معلوم نیست شما جنسو زدی یا املاحو بعد بیان بریزن سرت

mehran1545

کاربر
2010-11-12
181
318
شیراز
میراث فرهنگی شیراز تخت جمشید با اون عظمت رها کرده چسبیده به یه مشت کاه وگل پشت شاهچراغ مجوز ساخت نمیده تا اون خونه های قدیمی رو سر مردم خراب بشه حالا بعضی دوستان ترس از جی پی اس دارن اصلا میراث فرهنگی خودش میراث خوره

spirit.fm68

کاربر
2012-02-23
83
114
سلام ایکس من چنین چیزی اصلا وجود نداره بهترین تفکیک که کاملا تفکیک کنه ردیابه که اونم هزاران خطا اما بیشترین برد رو داره و اوپراتوری سختی داره بعد اون پالسی که تفکیک نداره یعنی داره اما واسه یه متر اونم شرایط خاصی میطلبه.و عمق 3-4 متر میزنه نهایتش.و اینکه باز مطمعنتره و خطاش خیلی کمه.و اوپراتوری راحتی داره اما باز باید تمرین و حرفه جمع کرد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: papus

xman_21

کاربر
2012-07-31
2
0
سلام دوست عزیز spirit.fm68 ممنون از راهنماییتون .
شخصی هست که فلزیاب پالسی میفروشه و میگه دستگاهش تا 5-6 متر برد مفید داره و قدرت تفکیک هم داره و تست در خاک هم میده به نظرشما دوستان چقدر راست میگه؟

spirit.fm68

کاربر
2012-02-23
83
114
در یک کلام راست میگه
و در کلام دیگر دروغ میگه

ببین دوست من ازش بپرس ببین تست تو خاک و واسه فلز مس میده؟اونم 5 متر واسه مس یا حتی رو هوا ..گه داد و اگه زد بعله که خوبه...اما مطمعن باش نه میده نه میزنه..اون برد مفید میدونی یعنی چی که هی میگن برد مفید یعنی اره 6 متر یا شاید کمی بیشتر هم بزنه اما واسه تست همچین بردی از استیل کمک میگیرن اونم یک متریش..فقط فکرت رو طلا و مس و نقره باشه نه چیز دیگه چون واسه مس شاید نصف اون برد رو که واسه استیل میزنه رو هم نتونه بزنه...والسلام...

xman_21

کاربر
2012-07-31
2
0
ممنون از شما دوست عزیز، نکته خوبی بود خیلی بدرد بخور بود

rezassd

کاربر
2012-03-15
22
27
والا ما از چند نفر شنیدیم تا با دستگاه چیزی پیدا میکنی از زمین و آسمون میریزن سرت

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
سلام آقا میثم
میخاستم کاتالوک omintron 2009 رو برام بفرستید و اینکه کارایی داره یا نه و نظرتون درباره لورنز ایکس5 بکین و قیمت الانش چند تومنه
و اینکه اون عکس که با دو تا میله برنجی ردیابی میکردین و توضیح داده بودید رو برام بفرستید با تشکر

dizgah

کاربر
2012-09-29
5
4
باسلام و عرض ادب و احترام
وسوالی دارم،ممنون میشم اگه پاسخ درست و علمی بدید:
آیا دستگاهی وجود داره که بتونه فلز طلا را در عمق 7 متری بگیره؟ ایا دستگاه دوکاره ( شعاع زن و نقطه زن) وجود داره که بشه بهش اعتماد کرد و کار باهاش ( نتیجه گیری) آسون بشه؟
دستگاه Omintron را چند میفروشد؟
نظرشما در مورد محصولات DTI مدل sirius چیه؟ این قویتره یا لورنز؟
همونطور که میدونید، سرداران زرتشتی را در عمق بیست متری دفن میکردند. با چه دستگاهی میشه به این اشیاء دست پیدا کرد؟
بهترین دستگاهی که شما پیشنهاد میکنید کدومه( نقطه زن کدومه و ردیاب کدوم)؟
بهترین ردیابی که با یون کار میکنه؟
با توجه به اینکه دستگاههای با قدرت ولتاژ بالا قویتر از 7 یا 12 ولتی هستند، آیا شما ولتاژ بالا را تایید میکنید؟ اگه بله، کدوم دستگاه را پیشنهاد میکنید؟
ببخشید که سوالات زیاد و مشابه بودند.
موفق باشید

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
باسلام و عرض ادب و احترام
وسوالی دارم،ممنون میشم اگه پاسخ درست و علمی بدید:
آیا دستگاهی وجود داره که بتونه فلز طلا را در عمق 7 متری بگیره؟ ایا دستگاه دوکاره ( شعاع زن و نقطه زن) وجود داره که بشه بهش اعتماد کرد و کار باهاش ( نتیجه گیری) آسون بشه؟
دستگاه Omintron را چند میفروشد؟
نظرشما در مورد محصولات DTI مدل sirius چیه؟ این قویتره یا لورنز؟
همونطور که میدونید، سرداران زرتشتی را در عمق بیست متری دفن میکردند. با چه دستگاهی میشه به این اشیاء دست پیدا کرد؟
بهترین دستگاهی که شما پیشنهاد میکنید کدومه( نقطه زن کدومه و ردیاب کدوم)؟
بهترین ردیابی که با یون کار میکنه؟
با توجه به اینکه دستگاههای با قدرت ولتاژ بالا قویتر از 7 یا 12 ولتی هستند، آیا شما ولتاژ بالا را تایید میکنید؟ اگه بله، کدوم دستگاه را پیشنهاد میکنید؟
ببخشید که سوالات زیاد و مشابه بودند.
موفق باشید

با سلام
خیر هیچ دستگاهی 7متر واقعی نمیزنه.دستگاه ebinger تا حدود 6متر قدرت کاوش داره واقعی و دستگاه های لورنز هم در همین حد البته مدلهای بالاش.ebinger دستگاه ساده و عالی هست و بسیار ساده و ظاهری بسیااااار ساده اما قیمتی بسیاااار بالا!!
لورنز قویتر از DTI.
با سوپر سنسور های دستگاه های ebinger.
بهترین پیشنهاد لورنز x5 و Ebinger Xspoofer rev2.1
ردیاب های شرکت Ebinger خوبند و البته یک مدل ردیاب روسی که یکی از دوستان ایرانی مثلا از روی اون کپی زده ولی خوب اون کجا و این کجا!!
ولتاژ دلیل به بهتر بودن نیست اما دستگاهی که ولتاژ بالاتر داره میشه اینجور حدس زد که برای طبقه خروجی اون چون قویتر بوده همچین ولتاژ بالاتری در نظر گرفته شده.گفتم که!!Ebinger Xspoofer rev2.1

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rezassd
بالا