آی پی امداد
abtahi

راهنمایی برای خرید یک فلز یاب

farman.

کاربر
2009-05-08
18
15
خواهشا دوستان کمک کنن چطور لورنز اصل رو از تقلبی میشه تشخیص داد ضمنا بعضی از دوستان میگن x3 عمق زنیش بیشتر از x5هستش به نظرتون معقوله

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nsahzabi

spirit.fm68

کاربر
2012-02-23
83
114
خواهشا دوستان کمک کنن چطور لورنز اصل رو از تقلبی میشه تشخیص داد ضمنا بعضی از دوستان میگن x3 عمق زنیش بیشتر از x5هستش به نظرتون معقوله
به نظر خودت معقوله؟؟!! یعنی بعد چند سال تحقیق و صرف هزینه دستگاهی ساختن که از نمونه قبلیش ضعیفتره و بخاطر ضعیف بودنش ازتون پول بیشتری میگیرن؟؟؟ فقط دستگاهی که میخری همون چیزی که فروشنده میگه رو تست بگیر.///

mehran1545

کاربر
2010-11-12
181
318
شیراز
قبلا گفتم بازم میگم پولتون بابت دستگاههای خارجی دور نریزید روی تفکیک فلزیاب هم خیلی حساب نکنید بیشترین چیزی که شمارو به هدف میرسونه علائم و آثار محله که نشون میده اینجا زمانی زندگی بوده

camery

کاربر
2008-10-07
31
43
سلام. فلز ياب imager امريكايي هم با نرم افزار قدرتمندي كه داره خوبه. البته از مرز تهيه كني جواب ميده. تمام فلزياب هاي gpr رو از اون طرف بگيري بهتره.

spirit.fm68

کاربر
2012-02-23
83
114
دوست عزیز camery
اخه کی با تصویری تونسته موفق بشه
دوستان تو منطقه ما که کوهستانیه از 5000 بیشتر از 4 متر ندیدن و میگه که تصویریا همینطورین...4 ساله که اینکاره و 1.5 ساله 5000 داره
اکساماینر یونان تو خود کاتالوگش زده 2 متر برای فلزیابی
اخه کی گنجی داره که تو 15 یا 20 متر باشه...
من میگفتم دستساز بگیرید نه اینکه خودم دستگاه میفروشم..خوب شما که منو نمیبینید حتما میگید صفاییم دیگه...
اما دلیل اینکه میگفتم دستساز بگیرید فقط پولتونو بیشتر هدر ندید..
لطفآ کمی واقع بین باشید.. تو دستسازها همه کسایی هم که میگن دستگاه من 5-6-7-8 متر میزنه دروغ نمیگن اما یه جورایی واقعیتو پنهان میکنن
اره 7 متر میزنه رو هوا اما تو عمل شما با تنظیماتی که برای ست شدن دستگاه میکنید فقط میشه نصفشو کار کشید یعنی 5 متر رو هوا استیلو بزنه شما همون استیلو بزور تو 4 متر میتونید دتکت کنید اونم استیل، مس که دیگه کمتر میزنه دستگاه..

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
74
171
تهران عزيز
باسلام
من خيلي گشتم تادرمورد gps ورديابي ميراث فرهنگي ،كسي اطلاعي داشته باشه ولي بجز يه تاپيك كه اون هم بسته شده بود جايي پيدانكرد !لطفا اگه كسي چيزي ميدونه دريغ نكنه .(مثل نحوه شناسايي قطعه ،آيا ميشه ازكار انداختش،كلا آيا صحت داره يانه و . . .)
از اينكه شايد جاي اين سوال اينجا نيست عذرخواهي ميكنم .

SYBOT

کاربر
2009-09-21
225
342
سلام
معمولا gps ها زیر سقف و خصوصا توی جعبه فلزی کار نمیکنند.بعلاوه دستگاه jammer gps هم هست که آنرا از کار میاندازه.موفق باشید

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
74
171
تهران عزيز
سلام
معمولا gps ها زیر سقف و خصوصا توی جعبه فلزی کار نمیکنند.بعلاوه دستگاه jammer gps هم هست که آنرا از کار میاندازه.موفق باشید

سلام وتشكر ازراهنماييتون
يعني اگه جعبه دستگاه فلزي باشه احتمال اينكه gpsداشته باشه كمه ؟
حالا چه شكلي هست اين gps ؟آيا بصورت قطعه يا مدار جداگانه ست ؟ ميشه داخل دستگاه شناساييش كرد يانه ؟اگه ميشه آيا از همون داخل مدار ميشه ازكار انداختش ؟

SYBOT

کاربر
2009-09-21
225
342
سلام
از gps دستگاه زیاد نترس زیرا تا دستگاه را نگیرند نمیتونند بفهمند که کجاها که نرفتی.از همراهانی بترس که حداقل گوشی شان gps داره و فقط میخواهند محل کاوش شما را زاغ بزنند.

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
74
171
تهران عزيز
سلام وتشكر
الان خيالم راحت شد .
محض كنجكاويه كه درموردش ميخاستم اطلاعات داشته باشم تا اگه يه وقتي رفتم تو يه منطقه غريبه بايد موظب چه چيزايي باشم وهمچنين اگه مالك محل چيزي پرسيد چي بهش بگم وچطوري بپيچونيمشون !

بالا