سلام استاد امروز یه برد تغذیه رسیور استارنگ اوردن که قبلا تعمیر خواستن بکنن نشده بدتر یه قسمت های دیگه هم سوخته من شروع به چک کردن قطعات مدار قسمت اولیه و ثانویه کردم قطعات سوخته که شامل زیر است را پیدا و تعویض کردم
دو عدد دیود 4007در قسمت پل دیود سوخته بود، فیوز، ماسفت امپ اپ s2n60 درقسمت ثانویه هم همه قطعات اوکی بود اما پشت برد 3مقاومت که بصورت موازی بهم متصل شده بودن و به پایه سوم ماسفت که همون پایه سورس هست از یکطرف وصل شده و از طرف دیگر به منفی خازن صافی یا گرند قسمت اولیه وصل شده اند که کاملا ترکیده و مقدار مشخص نیست پایه درینم که به ترانس متصل است طبق تجربه قبلی سه مقاومت اسم دی را خارج کردم و چون مقدار معلوم نبود ولی باید درواقع روی پایه ماسفت ولتاژ310 تقریبا باشه از یه مقاومت.82اهم یک وات استفاده کرذم(البته اس ام دی نداشتم) سپس جریان را به وردوی وصل کردم در خروجی مقدار صفر بود. ولی در خازن 10میکرو 50ولت قسمت اولیه ولتاژ12تا13ولت دی سی متغیر داشتم چون قبلا برد دستکاری شده یسری قطعات معلوم نبود بزور تو نمونه دیتاشیت امپ مدارو تکمیل کردم عکس بردم میزارم نظراتتون بگو یه ایسی اسم دی خیلی کوچیک 6پایه هم داره اونم سالم هست فقط قسمت جالب اینه امدم ولتاژ های که به ترانزیستور 2n60رو بگیرم زمانی که اهمترو تو حالت دی سی گذاشتم و یه پراپ را به مثبت خازن صافی گذاشتم و پراپ دیگر را به پایه گیت صدای کلید زنی خیلی سریع بگوش رسید سریع امدم خروجی ببینم ولتاژ دارم دیدم اره 12ولت امده و داره کم میشه تا دوباره صفر شد اصلا یجیز عجیبی یکمم خستم گذاشتمش کنار یه برد دیگه قبلا تعمیر کرده بودم اونو جایگیزین کردم دستگاهو تحویل دادم حالا گفتم در میان بزارم شاید نکته ای بنظر شما بیاد چون خودمو کلافه کرد کلی وقت گذاشتم تا قطعات سوخته را از رو دیتا و مشابهت پیدا کنم. مرسی
http://uupload.ir/files/bbag__20200212_015635.jpg
اگه مشابه این بردم دارین قطعاتو بهم بگین ممنون میشم