آی پی امداد
abtahi

آموزشی: دیگه ساده تر از این نمیشه ( تحلیل سوئیچینگ )

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
ممنون از پاسختون ، مدار مربوط به شارژر هوشمند ۲۴ ولت ۶۰ امپره تقریبا ۲۰ تا اپ امپ داره و نزدیک به ۵ تا ۴۳۱ وکلا دارای پیچیدگی بسیار، قیمتش ۸۰ میلیونه پس ارزش تعمیر داره اما متاسفانه هیچ نقشه ای ازش نیست چندتاشو تعمیر کردم اما ۲ تای دیگه رو دستم مونده عیب جفتش هم اینکه خطای زیاد بودن ولتاژ ورودی رو میده ، اگه شارژرو بالامپ تست سری روشن کنم درست کار میکنه اما مستقیم که به ۲۲۰ میزنی دستور قطع ورودی رو میده ، ببخشید جای بحث اینجا نبود ولی لطف شما باعث شد اینجا ادامه بدم شاید که تجربه جنابعالی راه گشا باشد شارژر: mastervolt ldr2 24/60

درود

هر عیبی باشه درست میشه تاپیک مستقلی مطرح و ادرسشو اینجا اعلام کن
البته لااقل باید نقشه محدوده معیوب را بکشی.

سپاس

آخرین ویرایش:

moienfar

کاربر
2020-01-29
18
19
34
استاد غزال خسته نباشید
سوییچینگ ۲۴ ولت رو هر کاری میکنم عمل سوییچ رو انجام نمیده ولتاژ خازن ۳۲۰ ولت در قسمت اولیه و ولتاژ ترانزیستو هم مشابه
راهنماییم کنید لطفا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
استاد غزال خسته نباشید
سوییچینگ ۲۴ ولت رو هر کاری میکنم عمل سوییچ رو انجام نمیده ولتاژ خازن ۳۲۰ ولت در قسمت اولیه و ولتاژ ترانزیستو هم مشابه
راهنماییم کنید لطفا

درود
کجاست ؟

سپاس

آخرین ویرایش:

moienfar

کاربر
2020-01-29
18
19
34
استاد فقط یک نکته امروز سوییچینگ رو با تعویض دیود در قسمت ثانویه را اندازی کردم ولتاژ خروجی سالم گرفتم اما موقع بستن برای تنظیم ارتفاع دیود که بالا بسته بودم او رو پایین تر اوردم و متا سفانه دقت نکردم یکی از پایه ها اتصال کوتاه شد و متوجه موضوع نشدم و به سوییچینگ ولتاژ دادم دیگه روشن نشد که نشد
ایا ربطی به این موضوع داره ؟

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

درود

عکس نخواستم باید در تاپیک مستقلی مطرح کنی و گزارش کامل و شفاف تنظیم کن که در چه وضعیتی هست و چه اقداماتی کردی و بخش قدرت چه قطعاتی داره
آیا آی سی سوئیچینگ‌داره و ...

ضمنا گفتی دو تا داری آیا هر دو را بهمین صورت اتصال ناخواسته دادی
آیا همینو گفتی ۲۰ تا آپ امپ داره و ۶۰ آمپر میده و قیمتش ۸۰ میلیونه ؟
چطور چنین برد ضعیفی ۶۰ آمپر و ۸۰ میلیونه ؟

مواردی که گزارش کردی فاصله بسیار بسیار زیادی با توانایی بردی داره که تصویرشو ارسال کردی و پیوست کردم بطوریکه این برد عدد این حرف ها نیست .

سپاس

IMG_20200202_000057_891.jpg

آخرین ویرایش:

moienfar

کاربر
2020-01-29
18
19
34
استاد غزال فکر کنم شما من رو اشتباه گرفتید من اصلا همچین مواردی رو تو هیچ تاپیکی نگفتم

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
استاد غزال فکر کنم شما من رو اشتباه گرفتید من اصلا همچین مواردی رو تو هیچ تاپیکی نگفتم

درود

بله اشتباه گرفتم
چون پست قبل از شما این موضوع برد ۸۰ میلیونی رو مطرح کرده بود و منتظر بودم در تاپیک مستقلی مطرح کنه و ادرس اعلام کنه لذا تصور کردم ایشونه
عذرخواهی میکنم.

در هر صورت باید در تاپیک مستقلی مطرح کنی و گزارش کامل و شفاف تنظیم کنی که در چه وضعیتی هست و چه اقداماتی کردی و بخش قدرت چه قطعاتی داره
شماره آی سی سوئیچینگ‌ ؟
دیودی که اتصالی ناخواسته دیده در چه موقعیت و چه بخشی است اگر استنباطم از گزارش شما درست باشه و در ثانویه باشه بعیده که عامل صدمه باشه .

در هر صورت آدرس تاپیک را اعلام کن.

سپاس

behi0021

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-01-18
542
881
تهران
درود

بله اشتباه گرفتم
چون پست قبل از شما این موضوع برد ۸۰ میلیونی رو مطرح کرده بود و منتظر بودم در تاپیک مستقلی مطرح کنه و ادرس اعلام کنه لذا تصور کردم ایشونه
عذرخواهی میکنم.

در هر صورت باید در تاپیک مستقلی مطرح کنی و گزارش کامل و شفاف تنظیم کنی که در چه وضعیتی هست و چه اقداماتی کردی و بخش قدرت چه قطعاتی داره
شماره آی سی سوئیچینگ‌ ؟
دیودی که اتصالی ناخواسته دیده در چه موقعیت و چه بخشی است اگر استنباطم از گزارش شما درست باشه و در ثانویه باشه بعیده که عامل صدمه باشه .

در هر صورت آدرس تاپیک را اعلام کن.

سپاس

دروود استاد که میگن شما هستین اوایل فکر میکردم نمیخواین کمک کسی کنید بعدا دیدم چفدر متواضع هستین قبلا فکر میکردم تمام قسمت های انواع منبع تغذیه سویچینگ را میدونم و تو تعمیر مشکلی ندارم بعد نشستم از کنجکاوی تاپیک شما رو خوندم دیدم واقعا هیچی بلد نبودم یعنی کودن ترین ادمم با این توضیح شفاف و زیبا قشنگ معنی و مفهوم عملکرد تغذیه ها رو متوجه میشه دم شما گرم که وقت میزارین، استاد یه مبحث راجب منیع تغذیه سویچینگ ترانزیستوری امپ اپ داشتین یادم نمیاد کجا خوندمش پیدا نمیکنم

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
دروود استاد که میگن شما هستین اوایل فکر میکردم نمیخواین کمک کسی کنید بعدا دیدم چفدر متواضع هستین قبلا فکر میکردم تمام قسمت های انواع منبع تغذیه سویچینگ را میدونم و تو تعمیر مشکلی ندارم بعد نشستم از کنجکاوی تاپیک شما رو خوندم دیدم واقعا هیچی بلد نبودم یعنی کودن ترین ادمم با این توضیح شفاف و زیبا قشنگ معنی و مفهوم عملکرد تغذیه ها رو متوجه میشه دم شما گرم که وقت میزارین، استاد یه مبحث راجب منیع تغذیه سویچینگ ترانزیستوری امپ اپ داشتین یادم نمیاد کجا خوندمش پیدا نمیکنم

درود

نظر لطف شماست.
برای جستجوی هر مبحثی کافیه بالا و سمت چپ صفحه در پنجره جستجو تایپ کنید و مواردی که در انجمن وجود داره توسط گوگل جستجو و معرفی میشه.

اگه میخوای در ارسالات و تاپیک های من جستجو و مطالعه کنی کافیه روی نام غزال کلیک کنی و تاپیک های منو ببینی
.

اما آدرس تحلیل سوئیچینگ ترانزیستوری اینجاست .

https://www.irantk.ir/threads/10529...-ترانزیستوری-)?p=591417&viewfull=1#post591417
البته اولا تحلیل ترانزیستوری به سادگی تحلیل سوئیچینگ نیست .
ثانیا ازآنجاکه تحلیل سوئیچینگ ترانزیستوری رو اخیرا تنظیم و تقدیم کردم که دل و دماغ و حوصله درستی ندارم لذا با حوصله و دقت کافی تنظیم نکردم اما اشکال و خطایی نداره و باید چند بار با دقت مطالعه کنی .

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا