آی پی امداد
abtahi

درخواست یک مدار ساده با رله

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
233
1,675
ایلام - دهلران
سلام
بده به هوش مصنوعی

و بهش بگو فلان مدار رو بساز.
موفق باشید.

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
233
1,675
ایلام - دهلران
,فقط دقیق بدون توضیحات اضافه و نگو ۵ یا ۶ ولت که به ما گفتید لطفا دقیق بهش بگید، و کاری که با کردید با اونا نکنید 😂 گیجش نکن، و یادت باشه در حالت رایگان بیش از سه مدار فکر نکنم برات بسازه و لطفا با ایمیل ورود نکن و بصورت میهمان برو ازش استفاده کن میتونی از کلید واژه build and draw ویا design شروع کنی و بهش دستور بدی که بسازه.
موفق باشید.

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,065
1,864
نه قربان .اجازه بده توضیح کاملتر عرض کنم یک دستگاه در زمان عادی کار ، یک چراغ led داره که به طور ثابت روشنه و یک فن که اون هم با حدوداً 12 ولت روشنه ،اتفاقی که میافته تایم شیفت کار تموم میشه و چراغ led چشمک زن میشه (پالس) ولی فن 2/5 دقیقه از شروع چشمک led به کار ادامه میده بعد خاموش میشه (قطع12v)
این دو پالسی که من میخوام بعد از خاموش شدن فن به کار میاد برای استارت مجدد و شروع تایم شیفت جدید

حالا وجود دو ولتاژ یا یک ولتاژ بسته به نظر شما و نوع طراحی میباشد که از هر دو ولتاژ یا هرکدام که صلاح دانستید استفاده بفرمائید

سپاس

سلام جناب نیک‌اندیش
میشه بفرمایید استارت این دستگاه چطور انجام میشه. یعنی شروع اولیه یه تایم‌شیفت که میفرمایید چطوریه؟

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
282
2,585
اراک...
سلام
بده به هوش مصنوعی

موفق باشید.
دانش آموز انشا و درسشو میده هوش مصنوعی...وکیل از هوش مصنوعی استفاده می‌کنه..دانشجو با هوش مصنوعی مقاله و ...می‌نویسه...حالا کافیه بدیم هوش مصنوعی برامون مدار هم طراحی کنه....پس فردا ربات متصل به هوش مصنوعی برامون وسیله تعمیر می‌کنه...البته این روند در کشورهای جهان سوم که لقمه آماده دوست دارن بیشتر دیده میشه...ای کاش یکم مثل قدیما به فکر خلاقیت و تفکر و نو آوری باشیم

mohammadmoha

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2011-02-19
85
108
به محض خاموش شدن فن دو پالس یک ثانیه با فاصله دو ثانیه باشه بعد صبر کنه تا فن دوباره خاموش بشه درسته؟

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,455
13,589
Hamedan
سلام
بده به هوش مصنوعی

موفق باشید.
🤔
هوش مصنوعی برای من گذاشت طاقچه بالا هر چی تعریفش کردم ،بهش گفتم :
چه سری چه دمی عجب پایی
هوش مصنوعی وه چه زیبایی
قربون چیپهای نازت برم
یه شماتیک دیاگرام برای ما ارسال کن ،به خرجش نرفت که نرفت
😁😂🤣

آخرین ویرایش:

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,455
13,589
Hamedan
,فقط دقیق بدون توضیحات اضافه و نگو ۵ یا ۶ ولت که به ما گفتید لطفا دقیق بهش بگید، و کاری که با کردید با اونا نکنید 😂 گیجش نکن، و یادت باشه در حالت رایگان بیش از سه مدار فکر نکنم برات بسازه و لطفا با ایمیل ورود نکن و بصورت میهمان برو ازش استفاده کن میتونی از کلید واژه build and draw ویا design شروع کنی و بهش دستور بدی که بسازه.
موفق باشید.
مهندس این راه هم رفتم آیسی 555 معرفی کرد و شماتیک نتونست بفرسته فقط توضیح داد هر پین به چی وصل بشه آخرش دیدم همون تایمر معروف 555 برام گفته!

ولی چرا برای من نه میشه عکس مثلا مدار بفرستم نه اون میتونه بفرسته ،از هوش مصنوعی هم شانس نیاوردیم ای داد بیداد

آخرین ویرایش:

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,455
13,589
Hamedan
سلام جناب نیک‌اندیش
میشه بفرمایید استارت این دستگاه چطور انجام میشه. یعنی شروع اولیه یه تایم‌شیفت که میفرمایید چطوریه؟
استارت دو نوع میشه
1- اگر با شروع پالس باشه ایده آله یعنی در قسمت ورودی مدار یک مونتاژ حساس به پالس میخوام که فقط با پالس تریگر بشه نه با high و نه با low حالا این قسمت واجب نیست دیجیتال باشه آنالوگ هم باشه مشکلی نیست پالس بگیره تبدیل کنه به یک ولت پایدار
2-با قطع 12 ولت dc ولی با پالس باشه خیلی بهتره این از استارت ok ?
و خاموش شدنش با آمدن ولتاژ 12 dc باشه تا زمانی که 12 dc هست این مدار به کار نیافته

آخرین ویرایش:

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,455
13,589
Hamedan
به محض خاموش شدن فن دو پالس یک ثانیه با فاصله دو ثانیه باشه بعد صبر کنه تا فن دوباره خاموش بشه درسته؟
حالا یا اینکه شما میفرمائید یا اگر نشد به پالس حساس باشه که توضیح دادم خدمت همکارمون

بالا