آی پی امداد
abtahi

درخواست یک مدار ساده با رله

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
511
1,118
ببخشیدگوشی من بازش نکرد! این با چه برنامه ای باز میشه ؟
درود. فایلی که ایشون زحمت کشیدن در برنامه ی ویندوزی Proteus 8 Professional قابل اجراست. پسوند فایل pdsprj هست و فقط در همین برنامه شبیه ساز نمایش داده می شود. عکس یا فایل PDF نیست که در گوشی اجرا بشه. البته با اجازه ایشون چون ظاهرا آنلاین نیستن، تصویری از مداری که طراحی کردن رو پیوست می کنم.

پیوست‌ها

• 164.5 کیلوبایت بازدیدها: 33
آخرین ویرایش:

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,463
13,602
Hamedan
درود. فایلی که ایشون زحمت کشیدن در برنامه ی ویندوزی Proteus 8 Professional قابل اجراست. پسوند فایل pdsprj هست و فقط در همین برنامه شبیه ساز نمایش داده می شود. عکس یا فایل PDF نیست که در گوشی اجرا بشه. البته با اجازه ایشون چون ظاهرا آنلاین نیستن، تصویری از مداری که طراحی کردن رو پیوست می کنم.
زنده باد

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,463
13,602
Hamedan
،،دروددوستان ،،

احتمالا بنده درخواستم را خوب مطرح نکرده و موضوع را نرسانده ام ! بزودی درخواستم را با متن جدید و کامل همراه توضیحات تقدیم میکنم
از همگی ممنون

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,463
13,602
Hamedan
،،درودهمکاران ,,

همانطور که پست اول نوشتم یک ولتاژ dc حدوداً 12 ولت دارم که بعد از 2/5 دقیقه off میشه
و یک پالس تقریبا با دامنه ۳ ولتی که 50%هست
میخواستم با استفاده از اینها یک مدار بسازم که در خروجیش دو تا پالس با فاصله زمانی 2 ثانیه ساخته بشه.

ببخشید دوستان نکته ای که قبلا در نظر نگرفته بودم الآن مطرح میکنم در باره ورودی مدار یا به اصطلاح قسمت جذب کننده.

مدار مورد بحث در قسمت جذب کننده یا ورودی احتیاج به یک نوع مدار دارد که فقط به پالس حساس باشه یعنی نه ولتاژ ثابت و نه قطع ولتاژ را ثبت نکنه و فقط در ورودی پالس دریافت کنه و در خروجی خودش مثلا یک پالس یا در صورت امکان دو پالس 5 ولتی تحویل بده،همین
پالسهای ورودی تعدادشان میتواند بینهایت باشه
مهم پالس خروجی هست که اگر امکان فنی داشته باشه دو پالس با فاصله 2 ثانیه ایده آل هست اگر نشد یک پالس هم باشه شاید با مونتاژ دو تا مدار پالس دوم را از مدار دوم بگیرم ،البته جهت تاخیر بین پالسها هم اونجا شاید نیاز به یک تایمر باشه

آخرین ویرایش:

mohammadmoha

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2011-02-19
89
123
یعنی در فاصله 2.5 دقیقه فقط دو پالس به فاصله دو ثانیه داشته باشه و برای ایجاد پالس هردو ولتاژ در اولیه موجود باشه باشه درسته

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,463
13,602
Hamedan
یعنی در فاصله 2.5 دقیقه فقط دو پالس به فاصله دو ثانیه داشته باشه و برای ایجاد پالس هردو ولتاژ در اولیه موجود باشه باشه درسته
نه قربان .اجازه بده توضیح کاملتر عرض کنم یک دستگاه در زمان عادی کار ، یک چراغ led داره که به طور ثابت روشنه و یک فن که اون هم با حدوداً 12 ولت روشنه ،اتفاقی که میافته تایم شیفت کار تموم میشه و چراغ led چشمک زن میشه (پالس) ولی فن 2/5 دقیقه از شروع چشمک led به کار ادامه میده بعد خاموش میشه (قطع12v)
این دو پالسی که من میخوام بعد از خاموش شدن فن به کار میاد برای استارت مجدد و شروع تایم شیفت جدید

حالا وجود دو ولتاژ یا یک ولتاژ بسته به نظر شما و نوع طراحی میباشد که از هر دو ولتاژ یا هرکدام که صلاح دانستید استفاده بفرمائید

سپاس

بالا