آی پی امداد
abtahi

درخواست یک مدار ساده با رله

z3r0x

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2017-08-21
233
1,675
ایلام - دهلران
دانش آموز انشا و درسشو میده هوش مصنوعی...وکیل از هوش مصنوعی استفاده می‌کنه..دانشجو با هوش مصنوعی مقاله و ...می‌نویسه...حالا کافیه بدیم هوش مصنوعی برامون مدار هم طراحی کنه....پس فردا ربات متصل به هوش مصنوعی برامون وسیله تعمیر می‌کنه...البته این روند در کشورهای جهان سوم که لقمه آماده دوست دارن بیشتر دیده میشه...ای کاش یکم مثل قدیما به فکر خلاقیت و تفکر و نو آوری باشیم
پس بگرد تا پیداش کنی

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,455
13,589
Hamedan
,,درودهمکاران ,,
دوستان و همکارانی که بر ما منت میگذارند و میخواهند مدار طرح یا پیشنهاد دهند این نکات را مد نظر قرار دهندکه:

۱- با خاموش شدن دستگاه چراغ led شروع به چشمک زدن میکند(پالس) ولی فن دستگاه تا 2/5 دقیقه به کار ادامه میده بعدش خاموش میشه ولی چشمک led تا وقتی دکمه پاور نزنم ادامه داره

۲- میخواهیم از این چشمکها پالس بگیریم برای استارت مجدد دستگاه ، یا تظمین کارکرد صحیح مدار اما تا زمانی که فن فعال هست استارت مجدد امکانپذیر نیست،

۳- فن بعد از گذشت 2/5 دقیقه برابر با تقریبا 150 ثانیه خاموش و جریان 12 ولتش قطع میشه و از این قطع شدن هم میخواهیم به نوعی استفاده کنیم

۴- تعدادپالسها در 2/5 دقیقه همان 150 عدد میباشد که نیم ثانیه روشن نیم ثانیه خاموش یا به زبان دیجیتال هرپریود 1 ثانیه و پالسها از نوع 50% میباشند یعنی زمان خاموشی یا low با high برابر است

از همگی ممنون و سپاسگزارم

آخرین ویرایش:

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
422
520
ایران
,,درودهمکاران ,,
دوستان و همکارانی که بر ما منت میگذارند و میخواهند مدار طرح یا پیشنهاد دهند این نکات را مد نظر قرار دهندکه:

۱- با خاموش شدن دستگاه چراغ led شروع به چشمک زدن میکند ولی فن دستگاه هنوز کار میکند

۲- میخواهیم از این چشمکها پالس بگیریم برای استارت مجدد دستگاه ،اما تا زمانی که فن فعال هست استارت مجدد امکانپذیر نیست،

۳- فن بعد از گذشت 2/5 دقیقه برابر با تقریبا 150 ثانیه خاموش و جریان 12 ولتش قطع میشه و از این قطع شدن هم میخواهیم به نوعی استفاده کنیم

۴- تعدادپالسها در 2/5 دقیقه همان 150 عدد میباشد که نیم ثانیه روشن نیم ثانیه خاموش یا به زبان دیجیتال هرپریود 1 ثانیه و پالسها از نوع 50% میباشند یعنی زمان خاموشی یا low با high برابر است

از همگی ممنون و سپاسگزارم
سلام.

جناب نیک اندیش

چرا از همان تغذیه فن برای راه اندازی مجدد لامپ استفاده نمی کنید.

اینگونه که شما میفرمایید مدار شما مانند سیستم دیتا پرژکتورهای التهابی هست که با خاموش شدن فن کار میکند تا دمای دستگاه به محدوده مجاز برسد و سپس خاموش میشود.

اگر خاطرتون باشه تو پست 16 هم مدار ساده ای را عنوان کردم.

خدا رحمت کنه استاد غزال را ( روحش شاد ) همیشه سوالات چالشی می پرسید.

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,455
13,589
Hamedan
سلام.

جناب نیک اندیش

چرا از همان تغذیه فن برای راه اندازی مجدد لامپ استفاده نمی کنید.

اینگونه که شما میفرمایید مدار شما مانند سیستم دیتا پرژکتورهای التهابی هست که با خاموش شدن فن کار میکند تا دمای دستگاه به محدوده مجاز برسد و سپس خاموش میشود.

اگر خاطرتون باشه تو پست 16 هم مدار ساده ای را عنوان کردم.

خدا رحمت کنه استاد غزال را ( روحش شاد ) همیشه سوالات چالشی می پرسید.
بله.روحشان شاد و مسرور باشه.بنده شیفته سبک نگارش قدیم ایشان بودم ،روان ایشان شاد باد

ابتدا نظر خودم همین بود که از خاموش شدن فن برای استارت حالا یا مستقیم یا غیر مستقیم استفاده کنم
ولی دیدم از کنترل درمیاد یعنی تا وقتی دوشاخه به برق هست کار میکنه !!!

خوب یه وقتایی لازمه دستگاه خاموش باشه!

پس برای روشن شدن ناخواسته باید فکری کرد،

اینجا بود که به فکر استفاده از پالسهای چراغ led خود دستگاه افتادم،مثلا یک مدار counter که پالسها را شمارش و در رسیدن به پالس 150 راه را برای استارت باز کند

فعلا همه اینها در قالب تئوری هست امید که بزودی با یاری و همفکری دوستان جامه عمل بپوشند

سپاس از همگی

آخرین ویرایش:
بالا