آی پی امداد
abtahi

درخواست مدارمقایسه کننده دوسیگنال آنالوگ

m.kamalifard

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
1388٫12٫12
52
81
تقریبا یه چیزایی دستگیرم شد.جایی اگه مشکل داشتم خودم تحقیق می کنم حلش می کنم.زیاد هم مزاحم وقت گرانبهای شما نمیشم.حالا اگه مشکلی نیست دنباله بحث رو بفرمایید.

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1391٫5٫4
826
2,484
تقریبا یه چیزایی دستگیرم شد.جایی اگه مشکل داشتم خودم تحقیق می کنم حلش می کنم.زیاد هم مزاحم وقت گرانبهای شما نمیشم.حالا اگه مشکلی نیست دنباله بحث رو بفرمایید.
:92000000:
خوب پس مشکلی نیست . حالا این از فید بکمون که نشون میده چقدر دریچه باز یابسته شده و خالا بریم سر کنترلش از طرف PLC به طرف میکرو . بخدا قاط زدم دارم چند تا برنامه مینویسم برا مشتری که مال شما یادم رفت اصلا چی بود .
خوب اینا ببین اشتباه نکنم . حالا از طرف PLC به میکرو و لتاژی ارسال میشه که این ولتاژ از صفر الی 10 ولت هست که مقدارش نشون دهنده میزان بسته یا باز بودن دریچست .

m.kamalifard

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
1388٫12٫12
52
81
درسته ،البته فکرکنم منظورتون مقداربازیابسته شدن دریچست ،چون مقداربازیابسته بودن دریچه رو فیدبکمون به مامیگه

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1391٫5٫4
826
2,484
درسته ،البته فکرکنم منظورتون مقداربازیابسته شدن دریچست ،چون مقداربازیابسته بودن دریچه رو فیدبکمون به مامیگه

منظورم این بود که این ولتاژ موتور دمپر تا روشن و خاموش میکنه به میزانی که ولتاژ از PLC میاد سر موتور که این جا ما باید بدیم به میکرو

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1391٫5٫4
826
2,484
:83000000::86000000:
خوب پس اگه واقعا ولتاژی از PLC بیرون میاد و مقدارش هست 0 تا 10 ولت . پس ما باز برای این که این مقدار را بخونیم تا مقایسش کنیم با مقدار فید بکمون . باید باز یه برنامه بنویسیم که باز یکی دیگه از ADC ها را فعال کنه و مقدار را به دیجیتال تبدیل کنه حالا تا بعد مقایسش کنه . من باز این برنامه را مینویسم و فردا انشالله همین جا میزارمش . تا بیای و دوتا برنامه را با هم مخلوط کنیم .

sina 202

کاربر
1392٫1٫25
15
50
من خودمم چند روزه منتظر اقای CINAPA ​هستم کارشون دارم ولی یکی از دوستان انجمن بهم پیام داد فعلا پروژه ورداشتن تو منطقه زلزله زده سراوان فکر نکنم تا یه ماه دیگه لااقل بیاد . حالا این جا را ببین .
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=36611&p=194486&highlight=#post194486

بالا