- 2012-03-18
- 10,107
- 80,119
درود
استاد باور بفرمایید بنده اصلا قلق مولتیمتر آنالوگ را ندارم درواقع اصلا باهاش کار نکردم مگر خیلی خیلی به ندرت
این مولتی متر را اوایل سال ۹۹ به عشق شروع کلاس های آموزشی خریداری کرده بودم
اینجا https://www.irantk.ir/threads/شروع-ثبت-نام-کلاس-های-آموزش-الکترونیک-استاد-غزال.106496/page-23#post-608330
در این تاریخ حتی کار کردن با این مولتی متر را هم بلد نبودن همان موقع هم شما زحمت کشیدید و روش استفاده از این مولتی متر را به بنده آموزش دادید
اینجا
بعد از این تاریخ بنده بنا به مشکلاتی که برام حادث شده بود بلکل الکترونیک و تعمیرات را کنار گذاشتماخبار: - شروع ثبت نام کلاس های آموزش الکترونیک استاد غزال
درود بر استاد عزیزم و جملگی همراهان بنده نیز ولت متر دیجیتالی اوتورنج دارم از همان ابتدای شروع به کار نیز با همین شروع کردم حدود 9 سال پیش به قیمت 70 هزار تومان خریدم خوشبختانه با تمامی ناشیگریها و بی احتیاطی که در شروع کار داشتم مانند روز اول همچنان سالم میباشد در اوایل کار بر اثر بی احتیاطی...www.irantk.ir
تا همین دو و سه ماه گذشته که مجدد دارم لوازمم را که پراکنده شده جمع و جور میکنم
بنده از ابتدا با مولتی متر دیجیتالی فعالیت میکردم
حدود ۱۷ سال قبل این مولتی متر دیجیتال را خریداری کرده بودم و تمامی قلق های این را هم دارم تصویر را پیوست میکنم
هفته قبل این مولتی متر را باز کردم و خواستم به صفحه مانیتورش بکلایت اضافه کنم چشمم ضعیف شده و نور صفحه به سختی میبینم
به همین دلیل به هوای اضافه نمودن بلکلات بازش کردم
از شانش همان شب نیمه شب فیوز منزل خراب شد و باید فیوز را تست و تعویض میکردم
به ناچار سراغ مولتی متر آنالوگ رفتم
که متاسفانه به دلیل عدم آشنایی کامل با مولتی متر آنالوگ این بلا را
بر سرش آوردم و نیمه شب در تاریکی مولتیمتر آنالوگ را روی بیزر وارد ۲۲۰ ولت شهری نمودم
بیجهت اوقات زیادی صرف شد
واقعا عذر خواهی میکنم استاد غزال
سپاسگزارم
درود
منم با توجه به شناخت و صداقتی که از شما سراغ دارم ، توقع داشتم اعلام کنید که با این مولتیمتر تجربه ندارید .
که دراینصورت کمک قابل توجهی بود ، بطوریکه در پستهای نهایی هم بناگزیر توجهم بابت بررسی صحت قطعات منتفی و لذا به خطاهایی مانند نصب وارونه قطعات معطوف شد .
در هر صورت تجربه خوبی شد که بی توجهی به نکات ساده میتونه منشاء زحمات بیحاصل و دردسرهای بزرگی بشه
این مولتیمترها بسرعت و با یک اشاره تعمیر میشه و طولانی شدن این مورد مایه حیرتم شد و لذا نهایتا مطمئن شدم جایی از کار میلنگه و غیرعادی است.
با اینحال ثابت شد تعمیرش خیلی ساده است و نیاز به مهارت آنچنانی و قطعات خاص نداره.
و لذا قبل از بروز خسارت و صدمه دیجیتال بنفع شماست که دیجیتال را کنار بگذاری و از آنالوگ استفاده کنی.
سپاس