- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
سلام استاد
اگر امکانش هست جواب دلیل وجود 2 سیم پیچ رو بفرمایید. در مورد ادامه ی پست قبلیتون من در این حد نیستم که خطای شما رو مطرح کنم منظورم این نبود که خطایی وجود داره بلکه من تحلیل این قسمت رو متوجه نمی شم. چرا کاتد رو 8 ولت گرفتید و چرا اپتوکوپلر نیمه فعال میشه؟ اگه طرز بیان بنده گستاخانه بود و باعث سوتفاهم شد پوزش می طلبم. من این چند وقت اخیر از مطالب ارزشمند شما بسیار استفاده کردم.
سپاس
سلام
دوست خوبم مقصود من هم این نبود که شما قصد طرح خطای منو دارید بلکه احساس کردم در طرح مطالب معذب هستید و تصور میکنید شاید بابت پاسخ سوال شما گیر کنم
و لذا عرض کردم من باید خوش شانس باشم که شما مسبب این حادثه شوید و با مطلب و معمای تازه ای آشنا شوم
هرچند چیزی نمیدانم ولی گاها احترام نابجا مانع کشف حقایق و مانع توسعه است
درهرصورت بازهم سوال شما را درک نکردم بیشتر توضیح دهید
اگر منظور شما اینه که چرا باید کوپلر نیمه فعال باشه که آی سی دستوری صادر نکنه پاسخ بشرح زیر است
ولتاژ پایه FB حالت پایداری را سازنده مشخص میکنه ( مثلا 3 ولت ) حالا اگه این پایه از 3 ولت کمتر بشه به کلید داخل آی سی دستور میده که تندتر قطع و وصل کنه و لذا آنقدر سرعت کلید را بالا میبره که ولتاژ پایه FB همون 3 ولت بشه
و لذا اگه ولتاژ FB بیشتر از 3 ولت بشه به کلید دستور میده که آهسته تر کار کنه تا ولتاژ خروجی کمتر بشه و درنتیجه فرمان 431 کمتر و در نتیجه ولتاژ کاتد 431 بیشتر و در نتیجه کوپلر خاموش تر و در نتیجه هدایت CEکوپلر کمتر و در نتیجه ولتاژ پایه FB هم کمتر میشه اونقدر که 3 ولت بشه که دیگه دستور افزایش و کاهش سرعت کلید را صادر نکنه
و لذا اونجایی که دستوری صادر نمیکنه جایی است که کوپلر نه پرکاره نه کم کار
اگه یک کارگر بیش از حد کار کنه باعث خرابکاری میشه چون با بنا هماهنگ نیست مثلا بجای یک آجر 5 تا آجر بهش میده و بنا نمیتونه باهاش کار کنه و لذا مثل فیلم صمد بهش میگن مگه نشادر خوردی و لذا دستور بنا صادر میشه که شل کنه
و برعکس اگه کم کاری کنه و بنا رو معطل کنه بازهم دستور صادر میشه که این چه وضع کار کردنه تندتر کار کن
اما اگه اصولی کار کنه کسی باهاش کاری نداره و همه بخوبی و بدون جنجال کار میکنن که به این حالت میگن پایداری
حالا کوپلر اگه زیادی روشن باشه دستور صادر میشه و اگه زیادی خاموش باشه بازم دستور صادر میشه ولی اگه مثل آدم کار کنه و متعادل باشه در حالت پایداری است که نه زیاد روشن و نه زیاد خاموشه یعنی نیمه روشن یا نیمه خاموش
اگر مفهوم نیست یا منظورتون سوال دیگری است بفرمایید.
سپاس