آی پی امداد
abtahi

درخواست راهنمایی درمورد منابع تغذیه سویچینگ

naderi213

کاربر
2012-02-29
62
101
سلام استاد
خسته نباشید. باز هم ممنون به خاطر لطف بی کرانتون
طبق فرمایشتون بار دیگه R26 رو چک کردم هم با اهم متر و هم چشمی , ولی به همون نیجه رسیدم ( جسارتا به هیچ جا اتصال نداره و دقیقا با مقاومت R6 سری شده. شاید مقدار مقاومت های 5 رنگ رو اشتباه خوندم؟ ولی با اهم متر هم دقیقا همین اهم رو نشون می ده). بنده تا به حال کانکتور رو جدا کرده و ولتاژ گیری می کردم که نتایج بالا رو می داد. با فرمایش شما این بار کانکتور رو وصل کردم و ولتاژ گیری کردم که نتیجه کاملا عوض شد! ولتاژها به ترتیب: 5.3و2.8 و 12.7 و 32.9و 26.3 و 7.4 ولت می باشند. آیا میزان اضافه ولتاژ در هر ولتاژ اعلام شده مجاز هست؟ همانطور که مشاهده می کنید ولتاژ 3 ولت کم است (2.8 ولت) آیا این میزان کمی ولتاژ مجاز هست؟ یا به دنبال خازن معیوب این ولتاژ باشم؟ به هر حال دستگاه باز هم استارت نمی شود. اگر امکانش هست مورد مصرف هر یک از این ولتاژها رو بفرمایید و ضمنا جواب سوال ترانس رو که در پست قبل عرض کردم اشتباه بود؟ اگر در نحوه ی نگارشم جسارت یا درشتی کردم پوزش می طلبم. بنده این مدت مطالب زیادی از شما یاد گرفتم.
سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام استاد
خسته نباشید. باز هم ممنون به خاطر لطف بی کرانتون
طبق فرمایشتون بار دیگه R26 رو چک کردم هم با اهم متر و هم چشمی , ولی به همون نیجه رسیدم ( جسارتا به هیچ جا اتصال نداره و دقیقا با مقاومت R6 سری شده. شاید مقدار مقاومت های 5 رنگ رو اشتباه خوندم؟ ولی با اهم متر هم دقیقا همین اهم رو نشون می ده). بنده تا به حال کانکتور رو جدا کرده و ولتاژ گیری می کردم که نتایج بالا رو می داد. با فرمایش شما این بار کانکتور رو وصل کردم و ولتاژ گیری کردم که نتیجه کاملا عوض شد! ولتاژها به ترتیب: 5.3و2.8 و 12.7 و 32.9و 26.3 و 7.4 ولت می باشند. آیا میزان اضافه ولتاژ در هر ولتاژ اعلام شده مجاز هست؟ همانطور که مشاهده می کنید ولتاژ 3 ولت کم است (2.8 ولت) آیا این میزان کمی ولتاژ مجاز هست؟ یا به دنبال خازن معیوب این ولتاژ باشم؟ به هر حال دستگاه باز هم استارت نمی شود. اگر امکانش هست مورد مصرف هر یک از این ولتاژها رو بفرمایید و ضمنا جواب سوال ترانس رو که در پست قبل عرض کردم اشتباه بود؟ اگر در نحوه ی نگارشم جسارت یا درشتی کردم پوزش می طلبم. بنده این مدت مطالب زیادی از شما یاد گرفتم.
سپاس

سلام

استدعا دارم
شما خیلی لطف دارید و مطلب غیرمعمولی مطرح نفرمودید شاید جملات من موجب این تلقی شده
اتفاقا همیشه تاکید و خواهش میکنم باور خود را صاف و پوست کنده مطرح فرمایید تا خطاهای احتمالی مشخص و اصلاح شود
یادمان باشد که همیشه دشمن ، طالب تداوم خطاهای ماست نه دوست

و لذا خطاهای ما از زبان دوست شنیده میشود ولی متاسفانه از دلسوزی دوستانی که خطاها را متذکر میشوند برافروخته و خشمگین میشویم که بیشترین زیانش متوجه خود ماست

و من دست دوستانی که موجب اصلاح خطاهای من شوند میبوسم
و شما تاکنون این شانس را نصیبم نساختید

اما در مورد دستگاه
نحوه تهیه ولتاژ کاتد 431 ناصحیح است و باور نمیکنم
یه جای کار میلنگه

اگه بتونید تصویر واضحی از پشت و روی برد ( بخش R26 مشخص باشه ) ارسال کنید
مشخص میشه

1- ولتاژ آند و کاتد و گیت 431 را اعلام فرمایید
بدلایلی این موضوع مهمتر از بقیه موارد است

2- اگر در اندازه گیری ولتاژ ها خطایی حاصل نشده باشد حدس شما درست است c18 خراب است و تعویض کنید و احتیاطا c11 را هم تعویض کنید ( گرچه سلامت c11 محتمل است )

فیش تغذیه را جدا کنید و قبل از تعمیر کامل تغذیه به مین متصل نکنید فقط یک مقاومت 1 کیلو به خروجی 5 ولت متصل کنید ( بعنوان بار ناچیز که بی باری مطلق موجب اختلال احتمالی نشود )

3- پاسخ تست با 470 اهمی را ندادید !
اگر با تعویض خازن درست نشد پاسخ سوال را اعلام فرمایید

پاسخ ترانس
اگر از یک سیم پیچ برای تغذیه آی سی و خروجی استفاده کنیم دراینصورت این تغذیه ایزوله نیست و موجب برق گرفتگی میشود . فقط همین . هیچ حسن دیگری ندارد.

سپاس

آخرین ویرایش:

naderi213

کاربر
2012-02-29
62
101
سلام استاد, خسته نباشید
فرمایشات شما رو مو به مو انجام دادم که نتایج زیر حاصل شد:
1- ولتاژ پایه های 431: آند=0v کاتد=2.1v گیت=2.3v
2- c18,c11 رو تعویض کردم که مشکل حل نشد و در حین وصل کردن سوکت ولتاژ 3 ولت همان 2.8 ولت باقی موند و تغییری نکرد و مشکل برطرف نشد.
3-پاسخ تست با مقاومت 470 پایه ی 5v=4.6 پایه ی 3v=3.3 پایه ی 12v=11.6 پایه ی 30v=25.7 پایه ی 24v=24.5 پایه ی 8v=8.2 ولت می باشد این در حالی است که در حالت عدم موازی بودن مقاومت 470 سه پایه ی 5v,3v, 30v دارای نوسان زیادی است ولتاژکل پایه ها در این حالت (نبودن مقاومت 470) به شرح زیر است:
پایه ی 5v=2.5~3.5v پایه ی 3v=3.3~3.5v پایه ی 12v=13.5v پایه ی 30v=22~25v پایه ی 24v=28v پایه ی 7v=9.2v (لازم به توضیح است که طبق فرمایشاتان یک مقاومت 1k به خروجی 5v وصل کرده و سپس تمام مراحل بالا را تست و ولتاژ گیری کردم.
ضمنا اضافه می کنم در ابتدای تعمیر و هر گونه اقدامی تمام ولتاژهای خروجی 2 برابر شده بود و در این حالت سوکت وصل بود و led دستگاه چشمک میزد. ایا این عامل باعث صدمه دیدن هیچ ای سی از برد دوم دستگاه (غیر تغذیه) نمی شود؟ (که متاسفانه اسم این برد رو نمی دونم ). عکس هم فردا به امید خدا از برد تهیه می کنم.
استاد آیا 431 و کوپلر در چک کردن با اهم متر رفتار دیود رو نشون میده؟ اگه این طوره هیچکدوم از 431 و کوپلر های من این چنین نیستند. که هر دوی اینا رو با چند تا نو جایگزین کردم که مشکل حل نشد.
سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام استاد, خسته نباشید
فرمایشات شما رو مو به مو انجام دادم که نتایج زیر حاصل شد:
1- ولتاژ پایه های 431: آند=0v کاتد=2.1v گیت=2.3v
2- c18,c11 رو تعویض کردم که مشکل حل نشد و در حین وصل کردن سوکت ولتاژ 3 ولت همان 2.8 ولت باقی موند و تغییری نکرد و مشکل برطرف نشد.
3-پاسخ تست با مقاومت 470 پایه ی 5v=4.6 پایه ی 3v=3.3 پایه ی 12v=11.6 پایه ی 30v=25.7 پایه ی 24v=24.5 پایه ی 8v=8.2 ولت می باشد این در حالی است که در حالت عدم موازی بودن مقاومت 470 سه پایه ی 5v,3v, 30v دارای نوسان زیادی است ولتاژکل پایه ها در این حالت (نبودن مقاومت 470) به شرح زیر است:
پایه ی 5v=2.5~3.5v پایه ی 3v=3.3~3.5v پایه ی 12v=13.5v پایه ی 30v=22~25v پایه ی 24v=28v پایه ی 7v=9.2v (لازم به توضیح است که طبق فرمایشاتان یک مقاومت 1k به خروجی 5v وصل کرده و سپس تمام مراحل بالا را تست و ولتاژ گیری کردم.
ضمنا اضافه می کنم در ابتدای تعمیر و هر گونه اقدامی تمام ولتاژهای خروجی 2 برابر شده بود و در این حالت سوکت وصل بود و led دستگاه چشمک میزد. ایا این عامل باعث صدمه دیدن هیچ ای سی از برد دوم دستگاه (غیر تغذیه) نمی شود؟ (که متاسفانه اسم این برد رو نمی دونم ). عکس هم فردا به امید خدا از برد تهیه می کنم.
استاد آیا 431 و کوپلر در چک کردن با اهم متر رفتار دیود رو نشون میده؟ اگه این طوره هیچکدوم از 431 و کوپلر های من این چنین نیستند. که هر دوی اینا رو با چند تا نو جایگزین کردم که مشکل حل نشد.
سپاس

سلام

تاخیر در پاسخگویی موجب فراموشی من میشه و باید مجددا موارد قبلی را مطالعه کنم

اگر ولتاژها دل دل میزنه مقاومت 220 اهمی بجای 1 کیلو با 5 ولت موازی کن ببین دل زدنش درست میشه
جملات شما گنگه مثلا 3=3.3 یعنی 3.3 بوده 3 شده یا بالعکس
اگر با مقاومت تست 470 اهمی ولتاژ ها کم شده آی سی سالمه
حالا با R9 یک مقاومت 1 کیلو موازی کن اگر ولتاژها کم بشه دراینصورت کوپلر و 431 هم سالمه

بدلیل تاخیر زیاد پاسخگویی تست داخل مدار به این زودی نتیجه نمیده لذا D1 را تعویض و نتیجه را اعلام کن ( از دیود فرکانس بالا استفاده کن )

قبلا فرمودید ولتاژ 3 ولت کمه ولی الان میفرمایید 5 ولت هم خیلی کمتره لذا خازن الکترولیت 5 ولت ( C12 ) را هم عوض کن C10 که فرمودید خودتان عوض کردید خیلی مهمه که سالم باشه از سلامت آن مطمئن شوید یا با نمونه دیگری تعویض کنید

تا رفع مشکل فیش تغذیه را به مین متصل نکن البته ولتاژها نباید دل دل بزنه ( با مقاومت موازی باید رفع بشه )

ولتاژ 431 منطبق با نقشه شماست ولی باورکردنی نیست و با ارسال تصویر مشخص میشه
کوپلر و 431 با روشی که عرض کردم داخل مدار تست میشه و 431 خارج از مدار قابل تست نیست

سپاس

آخرین ویرایش:

naderi213

کاربر
2012-02-29
62
101
سلام استاد
به دلیل تاخیر در پاسخگویی و مزاحمتی که برای شما ایجاد کردم پوزش می طلبم . این تاخیر به دلیل نبود فروشگاه قطعه الکترونیکی در شهر ماست و متاسفانه تعمیرکار ها هم از دادن قطعه امتناع می کنند. بنده مجبورم از جای دیگه قطعه تهیه کنم.
در خصوص گنگ بودن جملات منظورم ولتاژ پایه ی 3v برابر با 3.3ولت می باشد. جلوی پایه ها علامتV گذاشتم و رند هستند. d1 رو عوض کردم که نتیجه نداد. برای تست مقاومت ها باید مقاومت تهیه کنم. اگر امکانش هست ایمیلتون رو بفرمایید تا عکس رو ایمیل کنم چون سایت های دانلود هیچکدام علیرغم رعایت حجم مجازشان جواب ندادند.
سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام استاد
به دلیل تاخیر در پاسخگویی و مزاحمتی که برای شما ایجاد کردم پوزش می طلبم . این تاخیر به دلیل نبود فروشگاه قطعه الکترونیکی در شهر ماست و متاسفانه تعمیرکار ها هم از دادن قطعه امتناع می کنند. بنده مجبورم از جای دیگه قطعه تهیه کنم.
در خصوص گنگ بودن جملات منظورم ولتاژ پایه ی 3v برابر با 3.3ولت می باشد. جلوی پایه ها علامتV گذاشتم و رند هستند. d1 رو عوض کردم که نتیجه نداد. برای تست مقاومت ها باید مقاومت تهیه کنم. اگر امکانش هست ایمیلتون رو بفرمایید تا عکس رو ایمیل کنم چون سایت های دانلود هیچکدام علیرغم رعایت حجم مجازشان جواب ندادند.
سپاس

سلام

دوست خوبم بمنظور پیشگیری از توقف تاپیک پاسخهای مقدور را ارسال و دلیل عدم پاسخگویی بقیه سوالات را اعلام فرمایید

درغیراینصورت بنظر میرسد از ادامه تاپیک منصرف شده اید و لذا از ذهن مشتاقان و پاسخگو خارج و فراموش میشود

تا اینجا خیلی زحمت عالی و ارزشمندی متحمل شده اید
اگر برای تهیه قطعه مشکلی دارید مطرح کنید تا موارد را با قطعات موجود شما منطبق کنم مثلا رعایت اندازه 220 اهمی ضروری نیست و با مقاومتهای 47 تا 470 اهم هم قابل تسته و اگه اینها را هم ندارید و در صورت محدودیت و نداشتن قطعه با اتصال کوتاه R9 هم میتونید تست کنید و ضرری و خسارتی هم نداره ولی مقاومت بهتره

که با اعلام موقعیت خودتون قابل توصیه است
ضمنا جملات را مفهوم و کامل تنظیم کنید
هرچه گزارش شما کاملتر و مفصل تر باشه ارسال پاسخ مفیدتر و کوتاه تر را مقدور و به پاسخگو کمک زیادی میکنه

اگر پست من بنظر شما قابل تشکره لطفا دکمه تشکر را در زمان مطالعه نزنید تا بتوانید در زمان ارسال پاسخ با دکمه تشکر مطلعم کنید و فورا مطالعه کنم و در صورت آنلاین منتظر پاسخ فوری من باشید

اگر حجم تصویر زیاده ابتدا تصاویر را فایل فشرده کنید و سپس دکمه تنظیمات اضافی ( دکمه کنار ارسال پاسخ سریع ) را بزنید و سپس دکمه "مدیریت فایل" را بزنید و بقیه مشخصه چگونه باید ارسال کنید

اگر بازهم حجمش زیاد بود تبدیل به چند فایل سبک تر کنید که قابل ارسال شود .
اگر باز هم نتونستی از ایمیلم استفاده کنید . ایمیلم را پیام خصوصی کردم .

اگر هیچ قطعه ای ندارید از اوراقی لامپ کم مصرف و غیره استفاده کنید یا با پول یک قطعه چند برد اوراق تلویزیون و غیره را بخرید (با یک یا دو تومن) و یا لوازم دور انداختنی اقوام و همسایه ها را بگیرید و از قطعات فراوونش استفاده کنید تا برای همیشه ، کمتر محتاج خرید قطعه شوید

بدلایل عدیده همیشه ناگزیر به ویرایش هستم ( بویژه حتما نیم ساعت اول منتظر ویرایشم باشید کامپیوتر های من در حال تایپ ، کلمات را بصورت تصادفی جابجا یا حذف میکنه و غیره که داستانی دارم)
برای تست و تعویض خازن (اگه نداری ) میتونی با خازن مشابه قسمتهای دیگه جابجا کنی

بدلیل تعویض خازن قطعا خازنهای مستعمل قبلی را داری از همون ها استفاده کن اگه ظرفیتش بالاتر از فابریک بشه اشکالی نداره
( البته خازنهای صافی که مورد نظر ما هم صافی است )
پستم طولانی شد بقیه در آینده .
بیشتر از هر چیز مترصد کشف صحت و سقم اتصال غیرعادی 431 هستم

خیلی عالی و خوبه باز هم از زحمات شما سپاسگزارم.

آخرین ویرایش:

naderi213

کاربر
2012-02-29
62
101
سلام , خسته نباشید استاد
1-عکس رو هنوز نتونستم ارسال کنم چون ایمیل اتچ نمی کنه, فشرده که می کنم حجمش زیاد تغییر نمی کنه و با کم کردن حجمش توسط فتوشاپ کیفیتش میاد پایین و نوشته ها و مسیر روی برد قابل تشخیص نیست. فردا از طریق اینترنت جای دیگه تست می کنم.
2- با موازی کردن مقاومت 220 با 5ولت مشکل نوسان برطرف شد.
3- با موازی کردن مقاومت 470 با کلکتور امیتر ولتاژها کمی کاهش پیدا کرد ( کاهش ولتاژ در همه ی پایه ها یکسان نیست و متناسب با مقدار ولتاژ هم نیست مثلا ولتاژ پایه ی 5 ولت 0.2 ولت کاهش پیدا کرد , ولتاژ پایه ی 3 ولت 0.1 ولت کاهش و ولتاژ پایه ی 12ولت 0.3 ولت کاهش , ولتاژ پایه ی 30 ولت 1.3 ولت کاهش , ولتاژ پایه ی 24 ولت 0.2 ولت کاهش و ولتاژ پایه ی 7ولت کاهش نداشت و گاهی کاهش 0.1 ولت را دارا بود.
4- با موازی کردن مقاومت 1k با R9 ولتاژها کاهش پیدا کردند.
5- پاسخ دیود رو که خدمتتون اعلام کردم (تعویض دیود D1 بدون توجه به فرکانس بود ) دیود فرکانس بالا چه جوری تشخیص داده می شه؟ IN5822 فرکانس بالاست؟ دیود خودش UF5404 هست.
6- الان ولتاژ 5 ولت خیلی کم نیست و حدود 4.6 ولت می باشد و تمام ولتاژ ها به جز 3 ولت و 7 ولت کمتر از حد نرمال هستند. (با موازی کردن مقاومت 220 اهم با خروجی 5 ولت)
7- خازن جایگزین اگه ولتاژش (از خازن روی مدار) مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون استاد که راهنمایی می فرمایید.

آخرین ویرایش:

naderi213

کاربر
2012-02-29
62
101
سلام استاد. خسته نباشید
عکس رو از طریق یکی از دوستام به نام پورنادر براتون ایمیل کردم.
رسید به دستتون؟
سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

naderi213

کاربر
2012-02-29
62
101
سلام استاد
خسته نباشید
دیود D1 رو هم یکبار دیگه با دیود فرکانس بالا تعویض کردم که تغییری حاصل نشد. همچنان مشتاق و لحظه شمار شنیدن اوامر و راهنمایی های شما هستم. تمام تلاشم رو برای رعایت اوامر شما کردم. ضمنا یه خازن با ظرفیت بالاتر استفاده کردم که IC و فیوز ترکید.
سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام استاد
خسته نباشید
دیود D1 رو هم یکبار دیگه با دیود فرکانس بالا تعویض کردم که تغییری حاصل نشد. همچنان مشتاق و لحظه شمار شنیدن اوامر و راهنمایی های شما هستم. تمام تلاشم رو برای رعایت اوامر شما کردم. ضمنا یه خازن با ظرفیت بالاتر استفاده کردم که IC و فیوز ترکید.
سپاس

سلام
تاخیر شما باعث فراموشی من میشه
اگه فراموش کردم از طریق پیام خصوصی مطلعم کنید

کجا خازن اضافه کردید که ترکید ؟
توضیحات را کامل و روشن بدهید اینکه فرمودید خازن اضافه کردم ، معلوم نمیشه کدوم خازن را اضافه کردید
بجای تست کورکورانه پاسخ را سریعتر ارسال کنید حتما حل میشه
پاسخ ها را بدقت بدهید در پست 224 عرض کردم 1 کیلو را با R9 موازی کنید و ولتاژها را اعلام فرمایید
همانطور که حدس میزدم و شما انکار میکردید و لذا من شاخ درآوردم و شما قبول نکردید حالا در تصویر برد که مشخصه وسط R6 , R26 به قطعاتی از جمله L8 متصله آیا اینطور نیست ؟

فقط یک تصویر از پشت مدار دریافت کردم از حیث حجم عالی است ولی از نظر نور خیلی هم واضح نیست ولی بد هم نیست و پشت برد در اثر لحیمکاری خیلی کثیف شده با تینر شستشو بده اگه نداری با بنزین اگه کارت سوخت هم نداری با نوک چاقو بین اتصالات را تمیز کن که نمیذاره تغذیه ، درست کار کنه

چرا تصویر روی مدار را ارسال نکردی ؟

احتمالا تصویر را ویرایش میکنید حجمش خیلی بالا میره حجمش خیلی بالاست نیاز به این حجم نیست
میتونید بخش خارج از برد و زائد را حذف کنید و یک فایل را به چند فایل فشرده تبدیل کنید بعد راحت ارسال کنید
نحوه ارسال و آپلود و آموزش مربوطه را در بخش های اولیه مطالعه کنید
ضمنا تاریخ کامپیوترتان را اصلاح کنید ایمیلتان درست میشه
با چی عکس میگیرید ؟

آخرین ویرایش:
بالا