با درود بی پایان و شاد باش بابت سال جدید خورشیدی و جشن کهن ایرانیان نوروز آریایی خدمت استاد عزیز جناب غزال .چند روزی نبودم .کلیه پستها را تازه دیدم.واقعا تمامی دوستان .به ویژه جنابعالی شاهکار کردید.از ایجاد این تا پیک به خودم می بالم.
من البته مطاللب را به صورت روزنامه وار مرور کردم و هنوز کامل نخوانده ام.که باید وقتی گذاشته و به طور کامل بخوانم.اما فکر میکنم آن سه دیود جهت حفاظت از سه دیود یکسو ساز بوده اند.
علت استفاده از سه دیود موازی هم فکر کنم به علت افزایش توانایی عبور جریان باشد.
فقط شرمنده سوالی داشتم .مگر اینورتر مبدل DC به AC نیست؟ اگر اینطور باشد دیود های خروجی نمیتوانند جهت یکسوسازی باشند.
با سلام
قسمتی از مدار منبع تغذیه مانیتور crt برند BENQ در شکل زیر ترسیم شده
مشاهده فایلپیوست 66174
میخواستم دوستان ارجمند علی الخصوص استاد گرانمایه جناب آقای غزال،
راهنمایی فرمایند و تحلیل مختصری از المانها مرحمت فرمایند مخصوصا مقاومت R601 با مقدار نیم مگا اهم چه نقشی در مدار داره?
ضمنا به جز مقادیر مقاومت R601 و خازن C612 الباقی المانها مقادیرشان واقعی نیست.
با تشکر فراوان
سلام
دوست بسیار عزیزم
شما خیلی لطف دارید و سپاسگزارم
ولی مداری که مطرح فرمودید ایرادات عجیبی دارد از جمله پلاریته خازن و سلف عجیب 1 هانری موازی با منبع و نحوه انتقال ناممکن انرژی به خازن C612 که فرمودید خازن صحیح مدار است ولی ناصحیح تر از بقیه مدار است و اگر جریانی در بریج برقرار شود (که نمیشود ) خواهد ترکید و لذا متاسفانه تحلیل چنین مداری مقدور نیست
سپاس
با سلام
استاد حق با شماست ،این مدار رابا دیدن PCB و ترسیم آن روی کاغذ ترسیم نموده ام ، ،متاسفانه براثر خطای دید جاهایی از مدار از جمله پلاریته دیودهای بریج را اشتباه ترسیم نموده ام
اما از ابتدای مدار تا L602 را مطمئنم، استاد اگر زحمتی نیست بفرمایید مقاومت R601 به مقدار نیم مگا اهم نقشش در مدار چیه؟؟
با تشکر فراوان