آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با سلام
ازمایش که شما فرمودید با دقت انجام دادم و ولتازی در خروجی ظاهر نشد ولی چند نکته
1. در همان لحظه اول استرت وقتی پراب ولت متر رو یکی به سیم مشکی خروجی و یک سر دیگر رو به سر ورودی خازن ها میزدم یک ولتاز حدودا 10 ولت رو نشون میداد که کم کم بادشارز خازن ولتاز مورد نظر 0 میشد
2. وقتی پراب ولت متر رو به سرهای خروجی دستگاه میزدم (محل اتصال کابل)و دستگاه رو استارت میکروم 8 دهم ولت ظاهر میشد و سریعا قطع میشد
ونکته مهمتر وقتی پراب اهم متر رو به سر سوکت خروجی دستگاه که از برد فتها جدا کردم وبه سیم قرمز و مشکی میزنم بوق بیزر میزنه و 0 اهم رو نشون میده با توجه به اینکه تمامی دیودها سالمه به این شکل که پایه های کناری باهم اتصال و پایه های کناری با پایه وسط دیود در تست دیود از یک طرف راه میده درسته
این توضیحاتو فقط بابت روشن شدن مساله میگم از دستم ناراحت نشین
و ولتاز خازنی که با یک سیم پیچ ودیود سری کردیم روی همان 5 ولت ثابته image_02.jpg

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام
ازمایش که شما فرمودید با دقت انجام دادم و ولتازی در خروجی ظاهر نشد ولی چند نکته
1. در همان لحظه اول استرت وقتی پراب ولت متر رو یکی به سیم مشکی خروجی و یک سر دیگر رو به سر ورودی خازن ها میزدم یک ولتاز حدودا 10 ولت رو نشون میداد که کم کم بادشارز خازن ولتاز مورد نظر 0 میشد
2. وقتی پراب ولت متر رو به سرهای خروجی دستگاه میزدم (محل اتصال کابل)و دستگاه رو استارت میکروم 8 دهم ولت ظاهر میشد و سریعا قطع میشد
ونکته مهمتر وقتی پراب اهم متر رو به سر سوکت خروجی دستگاه که از برد فتها جدا کردم وبه سیم قرمز و مشکی میزنم بوق بیزر میزنه و 0 اهم رو نشون میده با توجه به اینکه تمامی دیودها سالمه به این شکل که پایه های کناری باهم اتصال و پایه های کناری با پایه وسط دیود در تست دیود از یک طرف راه میده درسته
این توضیحاتو فقط بابت روشن شدن مساله میگم از دستم ناراحت نشین
و ولتاز خازنی که با یک سیم پیچ ودیود سری کردیم روی همان 5 ولت ثابتهمشاهده فایل‌پیوست 88793

سلام
هرچی بیشتر پیش میریم بیشتر مطمئن میشم که دستگاه سالمه و نکته ای را رعایت نمیکنید که بخش فت ها کار نمیکنه
در بخشی از مطالب شما که با قلم قرمز مشخص کردم آیا مقصود شما اهم اولیه ترانس هاست
آیا دقیقا صفر اهمه

اولیه یک ترانس چاپر سالم را با 4 ترانس خروجی دستگاه سری کن یعنی سه سیمی که به ابتدا یا انتهای ترانسها متصله و بهم متصلند باید از طریق این ترانس اضافی به ترانس دستگاه متصل و سری بشه بعد ببین ترانس خارجی خودت ولتاژ خروجی میده ؟

سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_esf

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
بله اون سيمي كه از طبقه فت به ترانس خروجي ميره وصل ميشه به اوليه ترانسها درسته
وقتي سوكت اين سيم را از طبقه فتها جدا ميكنم و مولتي متر را به سر سيمها كه به اوليه ترانسها وصل است ميزنم اهم بين سيم قرمز ومشكي صفر است
يك سوال نميشه برق ٢٢٠ ولت را توسط يك لامپ سري ٦٠ واتي به ورودي طبقه ريكتي فاير وصل كرد وتست اتصال كرد فقط فركانسش پايينتره وشكل موج هم سينوسي ميشه ميشه:worrieds:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام
بله اون سيمي كه از طبقه فت به ترانس خروجي ميره وصل ميشه به اوليه ترانسها درسته
وقتي سوكت اين سيم را از طبقه فتها جدا ميكنم و مولتي متر را به سر سيمها كه به اوليه ترانسها وصل است ميزنم اهم بين سيم قرمز ومشكي صفر است
يك سوال نميشه برق ٢٢٠ ولت را توسط يك لامپ سري ٦٠ واتي به ورودي طبقه ريكتي فاير وصل كرد وتست اتصال كرد فقط فركانسش پايينتره وشكل موج هم سينوسي ميشه ميشه:worrieds:

سلام
خیر با برق شهر قابل تست نیست
عرض کردم ببینید دقیقا صفره یا تقریبا صفره و مثلا 2 اهمه ؟
نتیجه ترانس سری چی شد؟
با 4 فت اگر راه افتاد به هیچ وجه نباید جوشکاری کنید.
در پست 71 فرمودید ولتاژ 10 ولت با دشارژ خازن کم میشه دشارژ کدوم خازن ؟ !
مگه پروتکت میکنه ؟ قبلا فرمودید لامپهای پروتکت خاموشه

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
نتیجه ترانس سری چی شد؟

سپاس
سلام. ديگه داره هنگ ميكنم قاطي كردم حالا ميگم چرا
مقاومت بين سيم قرمز ومشكي دقيقا ١/٦ اهم ميباشد
البته در مور سري كردن يك ترانس ديگه متوجه شدم فرمايش شما را ولي نميخواستم سيم سوكت تيكه تيكه بشه چشم اين تست رو هم انجام ميدم
در مورد جوشكاري نكردن هم بايد بگم انقدر كه شما فكر ميكنيد خنگ نيستم البته مزاح بود درجريان هستم چشم
اون سه خازني كه گفتم ١٠ تا ١٥ ولت در وروديش ظاهر ميشه دورش خط كشيدم البته اگه سوكت وصل باشه به محض روشن كردن دستگاه ١٠ تا ٢٠ ولت در ورودي اين خازنها قابل اندازه گيريه ولي اگه سوكت رو بكشم ولتاژي ظاهر نميشه منظورم از دشارژ اين بود كه بعد از روشن كردن دستگاه و نگه داشتن پراب مولتي متر يكي به ورودي يكي از اين خازنها ويكي به سيم مشكي سوكت يك ولتاژ ١٠ تا ٢٠ ولتي ظاهر ميشه وكم كم افت ميكنه تا به صفر ميرسه
پروتكت هم نميكنه نه oc روشن ميشه نهov
حالا ازمايش خودمو بگم ديروز ديگ خسته شده بودم دستگاه را بردم كارگاه ديگه خسته شدم تو كارگاه چند تا اينورتر ٣/٧ كيلو وات داشتم كه ورودي سه فاز بود وچون ترانس ٢٢٠ به ٣٨٠ نداشتم از ترانس واريابل ٣٠٠ ولتي استفاده كردم وخوشبختانه جواب داد و اينورتر پروتكت نكرد يك ورودي ٣٠٠ ولتي با اينورتر دادم واينورتر رو روي فركانس 50 hz تنظيم كردم و دستگاه جوش رو روشن كردم
روي خازن بزرگ به جاي ٥٧٠ ولت 500 ولت داشتم چون به ورودي اينورتر به جاي ٣٨٠ ولت ٣٠٠ ولت وصل كردم ولي دستگاه جوش پروتكت نكرد جالب اينجاست رو خروجي انبر جوش ٥ ولت ظاهر شد و روي دو طبقه فت ولتاژ ds ١٢ ولت وروي دو طبقه ديگه ولتاژ ds ٢٦ ولت رو داشتم و رو ترانس تحريك رو ي خازني كه با ديود سري كردم ٥/٦ ولت رو داشتم
ولي باز امروز براي اطمينان بردم با برق سه فاز تست كردم هيچ فرقي نكرده بود :narahat: مرد كه نبايد گريه كنه. دستم به دامنت اقاي غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام
نتیجه ترانس سری چی شد؟

سپاس
سلام. ديگه داره هنگ ميكنم قاطي كردم حالا ميگم چرا
مقاومت بين سيم قرمز ومشكي دقيقا ١/٦ اهم ميباشد
البته در مور سري كردن يك ترانس ديگه متوجه شدم فرمايش شما را ولي نميخواستم سيم سوكت تيكه تيكه بشه چشم اين تست رو هم انجام ميدم
در مورد جوشكاري نكردن هم بايد بگم انقدر كه شما فكر ميكنيد خنگ نيستم البته مزاح بود درجريان هستم چشم
اون سه خازني كه گفتم ١٠ تا ١٥ ولت در وروديش ظاهر ميشه دورش خط كشيدم البته اگه سوكت وصل باشه به محض روشن كردن دستگاه ١٠ تا ٢٠ ولت در ورودي اين خازنها قابل اندازه گيريه ولي اگه سوكت رو بكشم ولتاژي ظاهر نميشه منظورم از دشارژ اين بود كه بعد از روشن كردن دستگاه و نگه داشتن پراب مولتي متر يكي به ورودي يكي از اين خازنها ويكي به سيم مشكي سوكت يك ولتاژ ١٠ تا ٢٠ ولتي ظاهر ميشه وكم كم افت ميكنه تا به صفر ميرسه
پروتكت هم نميكنه نه oc روشن ميشه نهov
حالا ازمايش خودمو بگم ديروز ديگ خسته شده بودم دستگاه را بردم كارگاه ديگه خسته شدم تو كارگاه چند تا اينورتر ٣/٧ كيلو وات داشتم كه ورودي سه فاز بود وچون ترانس ٢٢٠ به ٣٨٠ نداشتم از ترانس واريابل ٣٠٠ ولتي استفاده كردم وخوشبختانه جواب داد و اينورتر پروتكت نكرد يك ورودي ٣٠٠ ولتي با اينورتر دادم واينورتر رو روي فركانس 50 hz تنظيم كردم و دستگاه جوش رو روشن كردم
روي خازن بزرگ به جاي ٥٧٠ ولت 500 ولت داشتم چون به ورودي اينورتر به جاي ٣٨٠ ولت ٣٠٠ ولت وصل كردم ولي دستگاه جوش پروتكت نكرد جالب اينجاست رو خروجي انبر جوش ٥ ولت ظاهر شد و روي دو طبقه فت ولتاژ ds ١٢ ولت وروي دو طبقه ديگه ولتاژ ds ٢٦ ولت رو داشتم و رو ترانس تحريك رو ي خازني كه با ديود سري كردم ٥/٦ ولت رو داشتم
ولي باز امروز براي اطمينان بردم با برق سه فاز تست كردم هيچ فرقي نكرده بود :narahat: مرد كه نبايد گريه كنه. دستم به دامنت اقاي غزال

سلام
هر لحظه بیشتر مطمئن میشم که دستگاه سالمه و نکته کوچکی رعایت نمیشه
فازها را جابجا کن ببین تاثری داره یا نه ؟
تردید نکن که هر عیبی باشه درست میشه
ضمنا با توجه به پست اخیر ، فت ها و خازن سرامیکی سالمه و اگه عیبی باشه میتونه ترانس باشه که با تست ترانس خارجی بیشتر مشخص میشه
ولی مورد جالبیه و نکته آموزنده ای داره
من بسیاری از اطلاعاتم را که در هیچ کتابی و کلاسی پیدا نمیشه با سماجت روی چنین مواردی بدست آوردم

سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_esf

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با تشكر از جناب اقاي غزال با حمايت شما و همراهي شما وبقيه دوستان ميخوام اين پست به يك جايي برسونيم كه لا اقل مورد استفاده براي ديگر دوستان نيز باشد و مراحل تعمير يك دستگاه جوش اينورتر براي همه دوستان قابل فهم بشه بدرود

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با عرض سلام و خسته نباشید
اولیه یک ترانس رو بین سیم قرمز خروجی وصل کردم ولی ولتازی ظاهر نشد حتی این کار را بین سیم مشکی برای اطمینان انجام دادم ولی فایده ای نداشت
بعد از کلی کلنجار رفتن یک خرابکاری کردم وقتی پراب ولت متر روی خروجی دستگاه محل انبر بود دستم را پشت ای سی 3525 گذاشتم وحرکت دادم چه اختلالی تو سوییچ کردن اتفاق افتاد که ولتاز خرجی تا 30 تا 40 ولت افزایش پیدا کرد که متغییر بود که بعد از 20 تا 30 ثانیه دستکاری کردن صدای جرقه اومد و4 فت به ملکوت اعلا پیوست

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام

دراینصورت برد کوچکی که خوابیده و حاوی ترانس کوچک است را بدرستی بررسی نکرده بودی و در قطعات آن خرابی وجود داره

فقط چند دیود و مقاومت داره ولی چند دیود آن براحتی دیده نمیشه
عیب در این برد بوده و تاکید کرده بودم قطعات آنرا تست کنید.

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با سلام خدمت شما
بعد از سوختن 4 عدد فت از مدا خارجشون کردم و 4 تا دیگه که از مدار خارج کرده بوده به مدار وصل کردم بعد از اطمینان از رفع اتصالی دستگاه را روشن کردم ولی تغییری نکرده بود
در داخل کارگاه یک فاز از همکار تهیه کرده و دو فاز به ورودی اینورتر دادم و مشکل افت ولتاز هم حل شده و روی خازن بزرگ 580 ولت رو دارم
این نکته رو میگم فقط دوست دارم منو نزنی باشه باشه
نادم بودم که برد فرمان را چکاب کردم دیدم یکی از ترانزیستور های 8050 که روی برد کوچک است و قبلا تعویض نشده در اوردم ودیدم ترانزیستور معیوب است البته جزو چهار ترانزیستور کنار هم نیست جهت اطلاع و یک عدد دیود 4148 که به سوکتی که مال ترانس جریان وصله نشتی داره الان که دستگاه را تست میکنم ولتاز خروجی 11 ولت هستش و ولتاز خازن سری با دیود نیز 1 ولت افزایش پیدا کرده امر بفرمایید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال
بالا