آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
عزیزم اطلاعات تازه ای دادی
آیا لامپ پروتکت روشن میشه ؟
اگر گزارش شما صحیح باشه باید همه فت ها سوخته باشه که محاله
اما یک خازن عدسی با ولتمتر AC سری کن و ولتاژ AC گیت سورس را اندازه گیری و اعلام کن

شماره زینر قبلی و جایگزین را اعلام کن

سپاسبا تشكر در روي برد سه تا ال اي دي داره يكيش پر وتكت ولتاژه كه خاموشه يكيش پروتكته جريانه كه اونم خاموشه يك ال اي دي ديگه هم روي برد به رنگ قرمز كنار رله وجود داره كه نميدونم مال چيه اون روشنه و يك ال اي دي سبز كوچك روي برد كوچك ايستاده وجود داره كه اونم خاموشه
در مورد زنرها هم بايد بگم ولتاژ زنر ١٥ ولت بود كه با همون رنج تعويض شدند در مورد ولتاژ گيت هم بايد دستگاه را ببرم در محل ديگري بابت امتياز سه فاز ميگم اونم چشم

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با سلام ولتاژ GS درحالت ac كه با يك خازن عدسي سري كردم ١/٢ ولت ميباشد با تشكر

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,137
با سلام ولتاژ GS درحالت ac كه با يك خازن عدسي سري كردم ١/٢ ولت ميباشد با تشكر

سلام

گزارشات محال ارسال میکنی و جایی اشتباه میکنی و باید دستگاه سالم باشه یا مورد بسیار ساده ای است مثلا اتصال خروجی دستگاه قطع شده باشه ( جایی که با پیچ بزرگی متصل میشه ) یا ولتمترت به خروجی متصل نمیشه
ابتدا همون مداری که برای ترانس کوچک با دیود و خازن درست کردی و ولتاژ خازن 1 میکرو را اعلام کردی حالا دو دور سیم را دور هسته یکی از ترانسهای بزرگ خروجی بپیچ و ولتاژ خازن 1 میکرو را اعلام کن (اگه سخته نمیخواد دور هسته وسطی که کلفته و سیم پیچ اصلی است بپیچی اگه دور هسته چپ یا راستش هم بپیچی اشکالی نداره

اگر ولتاژ خازن صفر ولت بود
دراینصورت
از فت های قبلی خودش 4 تا فت سالم جدا کن
تمام فت ها را آزاد کن و از هر دسته 5 تایی فقط یک فت سالم قبلی را نصب و دستگاه را امتحان کن
یعنی فقط 4 فت سالمی که از بین فت های قبلی پیدا کردی نصب کن ( از هر دسته 5 تایی فقط یکی از این فت ها نصب بشه که جمعا 4 فت نصب میکنی )
شاخ درآوردم و داره بزرگ میشه

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

گزارشات محال ارسال میکنی و جایی اشتباه میکنی و باید دستگاه سالم باشه یا مورد بسیار ساده ای است مثلا اتصال خروجی دستگاه قطع شده باشه ( جایی که با پیچ بزرگی متصل میشه ) یا ولتمترت به خروجی متصل نمیشه
ابتدا همون مداری که برای ترانس کوچک با دیود و خازن درست کردی و ولتاژ خازن 1 میکرو را اعلام کردی حالا دو دور سیم را دور هسته یکی از ترانسهای بزرگ خروجی بپیچ و ولتاژ خازن 1 میکرو را اعلام کن (اگه سخته نمیخواد دور هسته وسطی که کلفته و سیم پیچ اصلی است بپیچی اگه دور هسته چپ یا راستش هم بپیچی اشکالی نداره

اگر ولتاژ خازن صفر ولت بود
دراینصورت
از فت های قبلی خودش 4 تا فت سالم جدا کن
تمام فت ها را آزاد کن و از هر دسته 5 تایی فقط یک فت سالم قبلی را نصب و دستگاه را امتحان کن
یعنی فقط 4 فت سالمی که از بین فت های قبلی پیدا کردی نصب کن ( از هر دسته 5 تایی فقط یکی از این فت ها نصب بشه که جمعا 4 فت نصب میکنی )
شاخ درآوردم و داره بزرگ میشه

سپاس
با تشكر از لطفتون مشتري هم صداش در اومده نميدونم چكار كنم
فتهاي قبلي چهارده پانزده تاش سوخته يا تركيده بود كه براي اطمينان همه تعويض شدند فقط يك نكته ريز اينجاست كه وقتي اولين بار تست كردم وطبقه تحريك مشكل داشت يكي از اين فتها سوخت كه جاش يكي از اين فتهاي سالم قديم را گذاشتم منظورم ٥ فت سالم قديم ديگه امكانش هست برد فرمان مشكل داشته باشه
روي ترانس برد ريكتي فاير دسترسي ندارم بازم سعيمو ميكنم

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,137
سلام

با تشكر از لطفتون مشتري هم صداش در اومده نميدونم چكار كنم
فتهاي قبلي چهارده پانزده تاش سوخته يا تركيده بود كه براي اطمينان همه تعويض شدند فقط يك نكته ريز اينجاست كه وقتي اولين بار تست كردم وطبقه تحريك مشكل داشت يكي از اين فتها سوخت كه جاش يكي از اين فتهاي سالم قديم را گذاشتم منظورم ٥ فت سالم قديم ديگه امكانش هست برد فرمان مشكل داشته باشه
روي ترانس برد ريكتي فاير دسترسي ندارم بازم سعيمو ميكنم

سلام
یکی یکی موارد جدید مطرح میکنی تابحال نگفته بودی فت جدید سوخت
ابتدا آزمایش دو دور سیم روی ترانس بزرگ را اعلام کن
بعد مواردی که گفتم انجام بده

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
یکی یکی موارد جدید مطرح میکنی تابحال نگفته بودی فت جدید سوخت
ابتدا آزمایش دو دور سیم روی ترانس بزرگ را اعلام کن
بعد مواردی که گفتم انجام بده

سپاس
با عرض سلام
اخرشم مجبور شدیم برد ریکتی فایرو از کفه جدا کنیم 4عدد ترانس داره که با هم سری میشن سر سیمهای قرمز از یک طرف و سر سیمهای مشکی از طرف ترانس چهارم وارد میشه دیود ها که صحت گفته قبلی سالم میباشد سر محلهای اتصال مقداری سولفاتگی داشت که برطرف شد برد رو ببندم تا ازمایش بعدی 20140407_090340.jpg20140407_090324.jpg

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با سلام سیم لاکی دور ترانس بزرگ پیچیدم روی خازن ولتازی نداشتم دستگاه رابرای اطمینان با انبر جوش امتحان کردم ولی جریانی در خروجی نداشتم:155::155:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,137
با سلام سیم لاکی دور ترانس بزرگ پیچیدم روی خازن ولتازی نداشتم دستگاه رابرای اطمینان با انبر جوش امتحان کردم ولی جریانی در خروجی نداشتم:155::155:

سلام
با تصویر نشون بده دو دور سیم را کجا پیچیدی
لطفا توضیح بیشتر بده اینکه روی خازن ولتاژ نداشتی باید بگی کدوم خازن که اگر اشتباهی در انجام تست داری بفهمم و گرنه تا سال دیگه دنبال نخود سیاه میریم

چرا موضوع را تیکه تیکه میکنی و در چند پست و هر پست 2 جمله مینویسی من گیج میشم
لطفا چند جمله بیشتر توضیح بده و موضوع را تیکه تیکه در چند پست ننویس و تمام مطالب و تمام تصاویر را در یک پست مطرح کن

سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_esf

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
من سیمی که شما گفتید دور یک ترانس بزرگ که در قمت خروجی هستش وسیم مفتولی داره پیچیدم شما منظورتون یکی از اون چهار عدد ترانس روی کفه برد ریکتی فایر هستش که که من برد رو سر جاش بستم وکلی دردسر داره و در ضمن از دوطرف بسته و نمیشه سیم دورش بپیچی واسم مقدور نیست این ی***و از ما بگذر من تو دستگاه جوشهای دیگه وقتی سوکت خروجی رو از برد ای جی بی تی جدا میکردم بازم روی سوکت ولتاز داشتم منظورم جدا کردن برد ریکتی فایر هستش حالا ما اگه برد ریکتی فایرو جدا کنیم نباید روی سه خازن بزرگ قرمز ولتاز داشته باشیم لا اقل محدوده عیب رو محدود کنیم
در مورد در اوردن فتها هم باید بگم دیگه از pcb چیزی نمیمونه داغون میشه ولی روتجربه چند ساله ای که دارم تو این طبقه فتها همیشه پایه هاش اتصال کوتاه میشه
بعد با توجه به زنر 15 ولتی روی برد ولتاز گیت 14 ولت درسته خداییش کلافه شدم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال
بالا