- 2012-03-18
- 10,107
- 80,046
سلام
من سیمی که شما گفتید دور یک ترانس بزرگ که در قمت خروجی هستش وسیم مفتولی داره پیچیدم شما منظورتون یکی از اون چهار عدد ترانس روی کفه برد ریکتی فایر هستش که که من برد رو سر جاش بستم وکلی دردسر داره و در ضمن از دوطرف بسته و نمیشه سیم دورش بپیچی واسم مقدور نیست این ی***و از ما بگذر من تو دستگاه جوشهای دیگه وقتی سوکت خروجی رو از برد ای جی بی تی جدا میکردم بازم روی سوکت ولتاز داشتم منظورم جدا کردن برد ریکتی فایر هستش حالا ما اگه برد ریکتی فایرو جدا کنیم نباید روی سه خازن بزرگ قرمز ولتاز داشته باشیم لا اقل محدوده عیب رو محدود کنیم
در مورد در اوردن فتها هم باید بگم دیگه از pcb چیزی نمیمونه داغون میشه ولی روتجربه چند ساله ای که دارم تو این طبقه فتها همیشه پایه هاش اتصال کوتاه میشه
بعد با توجه به زنر 15 ولتی روی برد ولتاز گیت 14 ولت درسته خداییش کلافه شدم
سلام
اولا برخی از مطالب مهم مانند سوختن مجدد فت و غیره را نگفته بودی
ثانیا میفرمایید اطلاعات خودت بیشتر از منه و لذا قطعا از من راهنمایی نمیخوای
ثالثا با توجه به اینکه نمیتونی نشون بدی چکار کردی و میگی سیم دور ترانس پیچیدم یعنی باید تصور کنم درست پیچیدی و نتیجه گیری کنم و باید نتیجه درست هم بگیریم چون نمیتونی نشون بدی
رابعا تست فت را داخل مدار بلدی و فت خراب همیشه شورت میشه و حاضر به تست نیستی چون چیزی از PCB نمیمونه
ولذا میفرمایید کلافه شدی که چرا خودش درست نمیشه
من تردیدی ندارم که آزمایشات بدرستی انجام نشده
دوست خوبم اینکه محل اتصال خروجی سولفات داشته و توجه نکرده بودی نباید من بهت میگفتم که با توصیه من بررسی کنی چون شبیه خرابی پریز و دوشاخه است که هیچ تعمیرکاری به همکارش نمیگه اشکال پریز یا قطع برق شهر را بررسی کن خصوصا که تلویحا فرمودید مافوق حرفه ای هستید و فت را داخل مدار تست میکنید و به تست خود شک هم نمیکنید
با این تفاسیر شما بفرمایید من چکار کنم و چی کاری ازم ساخته است
میفرمایید فت ها و ترانس ها و دیودها سالم هستند و اگر تست های قبلی را بدرستی انجام داده باشی بدون تردید تا گیت فت ها هم سالمه پس چی خرابه ! ! !
آیا چنین ادعایی ممکنه
سپاس
آخرین ویرایش: