آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام
من سیمی که شما گفتید دور یک ترانس بزرگ که در قمت خروجی هستش وسیم مفتولی داره پیچیدم شما منظورتون یکی از اون چهار عدد ترانس روی کفه برد ریکتی فایر هستش که که من برد رو سر جاش بستم وکلی دردسر داره و در ضمن از دوطرف بسته و نمیشه سیم دورش بپیچی واسم مقدور نیست این ی***و از ما بگذر من تو دستگاه جوشهای دیگه وقتی سوکت خروجی رو از برد ای جی بی تی جدا میکردم بازم روی سوکت ولتاز داشتم منظورم جدا کردن برد ریکتی فایر هستش حالا ما اگه برد ریکتی فایرو جدا کنیم نباید روی سه خازن بزرگ قرمز ولتاز داشته باشیم لا اقل محدوده عیب رو محدود کنیم
در مورد در اوردن فتها هم باید بگم دیگه از pcb چیزی نمیمونه داغون میشه ولی روتجربه چند ساله ای که دارم تو این طبقه فتها همیشه پایه هاش اتصال کوتاه میشه
بعد با توجه به زنر 15 ولتی روی برد ولتاز گیت 14 ولت درسته خداییش کلافه شدم

سلام
اولا برخی از مطالب مهم مانند سوختن مجدد فت و غیره را نگفته بودی
ثانیا میفرمایید اطلاعات خودت بیشتر از منه و لذا قطعا از من راهنمایی نمیخوای
ثالثا با توجه به اینکه نمیتونی نشون بدی چکار کردی و میگی سیم دور ترانس پیچیدم یعنی باید تصور کنم درست پیچیدی و نتیجه گیری کنم و باید نتیجه درست هم بگیریم چون نمیتونی نشون بدی
رابعا تست فت را داخل مدار بلدی و فت خراب همیشه شورت میشه و حاضر به تست نیستی چون چیزی از PCB نمیمونه

ولذا میفرمایید کلافه شدی که چرا خودش درست نمیشه
من تردیدی ندارم که آزمایشات بدرستی انجام نشده

دوست خوبم اینکه محل اتصال خروجی سولفات داشته و توجه نکرده بودی نباید من بهت میگفتم که با توصیه من بررسی کنی چون شبیه خرابی پریز و دوشاخه است که هیچ تعمیرکاری به همکارش نمیگه اشکال پریز یا قطع برق شهر را بررسی کن خصوصا که تلویحا فرمودید مافوق حرفه ای هستید و فت را داخل مدار تست میکنید و به تست خود شک هم نمیکنید

با این تفاسیر شما بفرمایید من چکار کنم و چی کاری ازم ساخته است
میفرمایید فت ها و ترانس ها و دیودها سالم هستند و اگر تست های قبلی را بدرستی انجام داده باشی بدون تردید تا گیت فت ها هم سالمه پس چی خرابه ! ! !
آیا چنین ادعایی ممکنه

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام خسته نباشيد جناب اقاي غزال
رييس چرا بد برداشت كرديد من هيچ وقت جسارت نميكنم خودم رو با شما غياس كنم من غلامتم جناب اقاي غزال
من اگه در مورد سوختن فت در مدار گفتم چون براي من به كرات اتفاق افتاده بدون اينكه به غير اين واسه من ثابت شده باشه و نظر هر كي محترمه ودر مورد ازمايشات شما اگه اشتباه ميكنم پس اين اعداد وارقام را از جيبم در نياوردم وبا دقت اندازه گيري كردم قدم به قدم فرمايشات شما را اجرا كردم و قيد كردم وخودتون متوجه شدين كه ولتهاي اعلام شده خارج از ولتاژ استاندارد نيست تمام سعيمو كردم از دست من حقير ناراحت نشويد و من هميشه مديون زحمات شما هستم
در مورد سولفاتگي كه گفتم باعث ديسكانكتي نبود چون قبلا با مولتي متر اتصالات را تست كرده بودم فقط براي تميزي كار سمباده كردم
در مورد اينكه سوختن فت را نگفته بودم چون خودتان در جريان هستيد كه در وهله اول توضيح مفصلي از عيب وكارهاي انجام شده را دادم و خلاصه نكاتي هم از قلم ميافته استاد ما شماييد يك مقدار ديگه همت كنيد رو سفيدتون ميكنم
از فتهاي قبلي چيزي ندارم ٤ تا فت بخرم جايگزين كنم بازم ممنونم به بزرگواريت عفو كنيد

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام خسته نباشيد جناب اقاي غزال
رييس چرا بد برداشت كرديد من هيچ وقت جسارت نميكنم خودم رو با شما غياس كنم من غلامتم جناب اقاي غزال
من اگه در مورد سوختن فت در مدار گفتم چون براي من به كرات اتفاق افتاده بدون اينكه به غير اين واسه من ثابت شده باشه و نظر هر كي محترمه ودر مورد ازمايشات شما اگه اشتباه ميكنم پس اين اعداد وارقام را از جيبم در نياوردم وبا دقت اندازه گيري كردم قدم به قدم فرمايشات شما را اجرا كردم و قيد كردم وخودتون متوجه شدين كه ولتهاي اعلام شده خارج از ولتاژ استاندارد نيست تمام سعيمو كردم از دست من حقير ناراحت نشويد و من هميشه مديون زحمات شما هستم
در مورد سولفاتگي كه گفتم باعث ديسكانكتي نبود چون قبلا با مولتي متر اتصالات را تست كرده بودم فقط براي تميزي كار سمباده كردم
در مورد اينكه سوختن فت را نگفته بودم چون خودتان در جريان هستيد كه در وهله اول توضيح مفصلي از عيب وكارهاي انجام شده را دادم و خلاصه نكاتي هم از قلم ميافته استاد ما شماييد يك مقدار ديگه همت كنيد رو سفيدتون ميكنم
از فتهاي قبلي چيزي ندارم ٤ تا فت بخرم جايگزين كنم بازم ممنونم به بزرگواريت عفو كنيد

سلام
استدعا دارم شما لطف دارید
یکی از مواردی که عشق منه عیب پیچیده است
بطوریکه حاضرم دستگاههایی با عیب پیچیده را بقیمت بالا بخرم تا فرصت کافی جهت کشف عیب آنرا داشته باشم

عیبی که فورا کشف بشه چیزی بهم یاد نمیده و فقط بدرد افزایش درآمد میخوره نه افزایش علم و تجربه و من باوجودیکه پیر شدم و پولی ندارم معذالک بدنبال علم و تجربه هستم

بدیهی است عیبی که بعد از 6 ماه کشف میشه حرفی برای گفتن داره و دنیای جدیدی بهم میده
پس یادمون باشه پیچیدگی عیب سرقفلی داره و نصیب هر کسی نمیشه و نباید کلافه بشی بلکه خوشحال باش که چنین موقعیتی نصیبت شده

البته مطمئنم اگه به دستگاه دسترسی داشتم فورا درست میشد ولی اگر نمیشد عالی میشد

عزیزم من عمری کار و تحقیق کردم ولی به مواردی برخورد میکنم که به عقل جن نمیرسه ازجمله در یک مورد متوجه شدم در مداراتی حتی طول مقاومت موثره و موجب خرابی مدار میشه

مثلا اگه بجای 10 مگا اهم 1 وات یک سانتی از 10 مگا اهم 1 وان نیم سانتی استفاده کنی موجب خرابی میشه و این حقیقت علمی را تابحال در هیچ کتاب و منبعی ندیدم اما کاملا علمی است و طراحان حرفه ای به این اطلاعات دسترسی دارند ولی در دسترس عموم قرار نگرفته

پس نباید مطمئن باشی که همیشه درست میگی و همه چیز را میدونی
و لذا نمیتونی بگی فت هایی که میسوزن همیشه شورت میشن
اگه عیبی پیدا نمیشه همیشه به کار خودت شک کن چون با اطمینان که چیزی درست نمیشه

البته عمده عیب دستگاه شما رفع شده زیرا قبلا اسیلاتور کار نمیکرد و الان تا گیت فت ها درست شده و به دم رسیده

بعد از درایور فت ها خرابه و لذا یا فت خرابه یا ترانس
و اگه اولیه ترانس ها سری باشه ترانس سالمه (البته اگر در اتصالات و فیش ها اشتباهی نکرده باشی و هنوز تست ترانس کوچک همون جواب را بده)

لااقل روی یک ترانس اوراقی با تصویر نشون بده دو دور سیم را چطور پیچیدی و ولتاژ کدوم خازن را اعلام کردی که صفر ولته
فعلا فت نخر

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
image_01.jpgبا سلام این خازنی که سری کردم ولتاز دو سرش 0 ولت هستش

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
مشاهده فایل‌پیوست 88740با سلام این خازنی که سری کردم ولتاز دو سرش 0 ولت هستش

سلام
بابت ارسال تصویر ممنونم
فرمودی ترانس ها سری است . البته سری شدن ثانویه ها که محاله ولی آیا مطمئنی که اولیه ترانسها سری است ؟

ازآنجاکه گیت فت ها نیاز به لحیم دقیق و محکمی نداره لذا پایه گیت کلیه فت ها ( بجز 4 فت = یعنی از هر دسته موازی فقط یکی بمونه ) را از وسط با سیم چین قطع کن که در پایان کار با لحیم مختصر هم کار میکنه و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

1- اما باید سورس یا درین آنها ( بجز 4 فت ) را هم از وسط پایه قطع کنی و در پایان کار پس از انجام آزمایشات با سیم اضافی دو بخش بریده شده هر پایه را لحیم کنی بطوریکه سیم را دور پایه بپیچی و سپس لحیم کنی
2- و یا مسیر سورس یا درین را از ناحیه ای قطع کن که تغذیه آنها قطع بشه و تغذیه سورس یا درین 4 فت را با تکه سیمی تامین کن
هر کدام از دو روش فوق برات راحت تره استفاده کن

به این ترتیب در پایان کار فقط به اتصال قوی و لحیمکاری دقیق یک پایه از فت ها نیاز داری که ساده است
لذا اگر فت ها سالم باشند لحیمکاری با روش فوق دشوار نیست و نیاز به هویه قوی هم نداره

بنابمراتب میخوام از هر دسته موازی (که بنظر میرسه هر دسته 4 تاست نه 5 تا ) فقط یک فت باقی بمونه و احتمال خرابی 4 فت خیلی کمتر از 16 یا 20 فت است

نکته مهم : اگر فقط گیت را قطع کنید احتمال اشباع فت ها و اختلال کار آنها بسیار بسیار زیاده و لذا باید حتما دو پایه فت را قطع کنید تا بی اثر بشه

اگر اولیه ترانس ها سری باشه دراینصورت 3 خازن سرامیکی بزرگ باید موازی باشند و لذا نمیتونستی آنها را تست کنی لذا اگر با 4 فت بازم ولتاژ نیومد بجای 3 خازن سری ترانس هم از یک خازن خازج از مدار استفاده کن و نتیجه را اعلام کن

ضمنا مقاومت اهمی خازن سرامیکی را داخل مدار تست و اعلام کن
جهت زینر 15 ولتی که قبلا عوض کردی دقیقا بررسی کن بقیه قطعات برد کوچک درایور را هم بررسی کن

ضمنا در ترانس کوچک دو دور سیم و خازن و دیود را بصورت ثابت نصب کن تا در تمام آزمایشات بعدی اول اینو تست کنی که مطمئن بشیم اسیلاتور دوباره صدمه ندیده و سالمه

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
اولا برخی از مطالب مهم مانند سوختن مجدد فت و غیره را نگفته بودی
ثانیا میفرمایید اطلاعات خودت بیشتر از منه و لذا قطعا از من راهنمایی نمیخوای
ثالثا با توجه به اینکه نمیتونی نشون بدی چکار کردی و میگی سیم دور ترانس پیچیدم یعنی باید تصور کنم درست پیچیدی و نتیجه گیری کنم و باید نتیجه درست هم بگیریم چون نمیتونی نشون بدی
رابعا تست فت را داخل مدار بلدی و فت خراب همیشه شورت میشه و حاضر به تست نیستی چون چیزی از PCB نمیمونه

ولذا میفرمایید کلافه شدی که چرا خودش درست نمیشه
من تردیدی ندارم که آزمایشات بدرستی انجام نشده

دوست خوبم اینکه محل اتصال خروجی سولفات داشته و توجه نکرده بودی نباید من بهت میگفتم که با توصیه من بررسی کنی چون شبیه خرابی پریز و دوشاخه است که هیچ تعمیرکاری به همکارش نمیگه اشکال پریز یا قطع برق شهر را بررسی کن خصوصا که تلویحا فرمودید مافوق حرفه ای هستید و فت را داخل مدار تست میکنید و به تست خود شک هم نمیکنید

با این تفاسیر شما بفرمایید من چکار کنم و چی کاری ازم ساخته است
میفرمایید فت ها و ترانس ها و دیودها سالم هستند و اگر تست های قبلی را بدرستی انجام داده باشی بدون تردید تا گیت فت ها هم سالمه پس چی خرابه ! ! !
آیا چنین ادعایی ممکنه

سپاس

سلام

گزارشات محال ارسال میکنی و جایی اشتباه میکنی و باید دستگاه سالم باشه یا مورد بسیار ساده ای است مثلا اتصال خروجی دستگاه قطع شده باشه ( جایی که با پیچ بزرگی متصل میشه ) یا ولتمترت به خروجی متصل نمیشه
ابتدا همون مداری که برای ترانس کوچک با دیود و خازن درست کردی و ولتاژ خازن 1 میکرو را اعلام کردی حالا دو دور سیم را دور هسته یکی از ترانسهای بزرگ خروجی بپیچ و ولتاژ خازن 1 میکرو را اعلام کن (اگه سخته نمیخواد دور هسته وسطی که کلفته و سیم پیچ اصلی است بپیچی اگه دور هسته چپ یا راستش هم بپیچی اشکالی نداره

اگر ولتاژ خازن صفر ولت بود
دراینصورت
از فت های قبلی خودش 4 تا فت سالم جدا کن
تمام فت ها را آزاد کن و از هر دسته 5 تایی فقط یک فت سالم قبلی را نصب و دستگاه را امتحان کن
یعنی فقط 4 فت سالمی که از بین فت های قبلی پیدا کردی نصب کن ( از هر دسته 5 تایی فقط یکی از این فت ها نصب بشه که جمعا 4 فت نصب میکنی )
شاخ درآوردم و داره بزرگ میشه

سپاس

سلام
بابت ارسال تصویر ممنونم
فرمودی ترانس ها سری است . البته سری شدن ثانویه ها که محاله ولی آیا مطمئنی که اولیه ترانسها سری است ؟

ازآنجاکه گیت فت ها نیاز به لحیم دقیق و محکمی نداره لذا پایه گیت کلیه فت ها ( بجز 4 فت = یعنی از هر دسته موازی فقط یکی بمونه ) را از وسط با سیم چین قطع کن که در پایان کار با لحیم مختصر هم کار میکنه و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

1- اما باید سورس یا درین آنها ( بجز 4 فت ) را هم از وسط پایه قطع کنی و در پایان کار پس از انجام آزمایشات با سیم اضافی دو بخش بریده شده هر پایه را لحیم کنی بطوریکه سیم را دور پایه بپیچی و سپس لحیم کنی
2- و یا مسیر سورس یا درین را از ناحیه ای قطع کن که تغذیه آنها قطع بشه و تغذیه سورس یا درین 4 فت را با تکه سیمی تامین کن
هر کدام از دو روش فوق برات راحت تره استفاده کن

به این ترتیب در پایان کار فقط به اتصال قوی و لحیمکاری دقیق یک پایه از فت ها نیاز داری که ساده است
لذا اگر فت ها سالم باشند لحیمکاری با روش فوق دشوار نیست و نیاز به هویه قوی هم نداره

بنابمراتب میخوام از هر دسته موازی (که بنظر میرسه هر دسته 4 تاست نه 5 تا ) فقط یک فت باقی بمونه و احتمال خرابی 4 فت خیلی کمتر از 16 یا 20 فت است

نکته مهم : اگر فقط گیت را قطع کنید احتمال اشباع فت ها و اختلال کار آنها بسیار بسیار زیاده و لذا باید حتما دو پایه فت را قطع کنید تا بی اثر بشه

اگر اولیه ترانس ها سری باشه دراینصورت 3 خازن سرامیکی بزرگ باید موازی باشند و لذا نمیتونستی آنها را تست کنی لذا اگر با 4 فت بازم ولتاژ نیومد بجای 3 خازن سری ترانس هم از یک خازن خازج از مدار استفاده کن و نتیجه را اعلام کن

ضمنا مقاومت اهمی خازن سرامیکی را داخل مدار تست و اعلام کن
جهت زینر 15 ولتی که قبلا عوض کردی دقیقا بررسی کن بقیه قطعات برد کوچک درایور را هم بررسی کن

ضمنا در ترانس کوچک دو دور سیم و خازن و دیود را بصورت ثابت نصب کن تا در تمام آزمایشات بعدی اول اینو تست کنی که مطمئن بشیم اسیلاتور دوباره صدمه ندیده و سالمه

سپاس
با سلام وتشكر فراوان از اين همه لطفي كه نسبت به بچه هاي سايت داريد ان شا الله بتونم گوشه اي از زحمات شما راجبران كنم خيلي بزرگواري ممنونم
در مورد ترانسهاي طبقه ريكتي فاير بله مطمينم سري هستند سر سيمهاي قرمز خروجي به هم اتصال وبه سر ترانس اول و سيمهاي مشكي به هم متصل وبه سر ترانس چهارم متصل است پس خروجي خازنها به هم متصل ميباشد
در مورد فتها چهار طبقه ميباشد هر طبقه شامل پنج عدد فت كه هر پنج فت از يك فاز تحريك ميشوند كه براي اجراي فرمايشات شما ٤ عدد گيت فتهاي هر طبقه كه ميبايست قطع شود يك پايه از مقاومتهاي گيت را قطع كردم و پايه درين يا سورس ١٦ عدد فت را نيز با سيم چين قطع كردم
در مورد موازي بودن سر خروجي خازن درست ميفرماييد ما با جدا كردن تك تك سيمهاي قرمز در عمل كاري انجام نداديم يعني فازي قطع نشد ميبايست سر خازنها را از سر ورودي جريان تك به تك قطع ميكرديم وتست ميگرفتيم چون سر ورودي سه فاز به خازنها جدا هستند راه بلد اگه من باشم سر به نا كجا اباد در مياوريم شرمنده
مقاومت اهمي خازن در مدار با توجه به اينكه يك سر ان در مدار ازاد ميباشد ٤ مگا اهم با بالا متغيير است وبا خازن سنج هم تست كردم ظرفيتش ٤٠٧ ميكرو تغييري نكرده
زنرها را هم صد بار مورد بررسي قراردادم از محل قرار گيري و ولتاژ كاريشون اطمينان حاصل كردم
سيم پيچ روي ترانس نيز سر جاي خود باقي هستش و در هر بار تست ولتاژ سر خازن رو ميگيرم اينم به چشم
:beer:

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,089

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام با اجازه استاد غزال
جهت اطلاع : در عکس بالا اگر اشتباه نکرده باشم شما منفی دیود را به منفی خازن وصل کردید منفی دیود باید به مثبت خازن وصل شود........

سلام
استاد حسین عزیز
آفرین

تست گرداک.jpg
لذت بردم بله خازن معگوس و اشتباه است اما تصور میکنم در زمان تست بدرستی نصب فرمودند و ازآنجاکه صرفا اطلاعم از نحوه پیچیدن سیم مورد نظر بوده لذا در زمان اخذ تصویر نیازی به دقت و رعایت پلاریته خازن نبوده لذا عدم توجه موصوف قابل درک است اما دقت نظر شما هم قابل ستایش

البته با توجه به دشواری این تست که ترانس ها بسادگی در دسترس نیست نیازی به تست مجدد نمیباشد
من تصور میکردم بدون اوراق کردن برد ها قابل تست باشه
ضمنا این موضوع که هر دسته از یک فاز مستقل تامین بشه نادرسته و قطعا هر سه فاز تبدیل به یک dc شده و برای همه فت ها استفاده شده
نقش سه فاز صرفا جهت تهیه dc ایده آلتر بوده نه برای 3 dc مجزا
احتمالا این مورد هم اشتباه نگارشی بوده و اگر 3 فاز جهت 3 ولتاژ dc مجزا استفاده شده باشه نکته ای است که من نمیدانم و قابل تصورم نیست

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
استاد حسین عزیز
آفرین

مشاهده فایل‌پیوست 88778
لذت بردم بله خازن معگوس و اشتباه است اما تصور میکنم در زمان تست بدرستی نصب فرمودند و ازآنجاکه صرفا اطلاعم از نحوه پیچیدن سیم مورد نظر بوده لذا در زمان اخذ تصویر نیازی به دقت و رعایت پلاریته خازن نبوده لذا عدم توجه موصوف قابل درک است اما دقت نظر شما هم قابل ستایش

البته با توجه به دشواری این تست که ترانس ها بسادگی در دسترس نیست نیازی به تست مجدد نمیباشد
من تصور میکردم بدون اوراق کردن برد ها قابل تست باشه
ضمنا این موضوع که هر دسته از یک فاز مستقل تامین بشه نادرسته و قطعا هر سه فاز تبدیل به یک dc شده و برای همه فت ها استفاده شده
نقش سه فاز صرفا جهت تهیه dc ایده آلتر بوده نه برای 3 dc مجزا
احتمالا این مورد هم اشتباه نگارشی بوده و اگر 3 فاز جهت 3 ولتاژ dc مجزا استفاده شده باشه موردی است که نکته ای است که من نمیدانم و قابل تصورم نیست

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با سلام
بله در این عکس فقط خواستم نحوه پیچیدن سیم و ولتاز گیری از خازن مورد را نشون بدم وخودم متوجه قطبیت اشتباه دیود بعد از ارسال شدم ودر عمل و مواقع تست رعایت شده و مشکلی نداشتم ممنونم از نکته بینی و اظهار لطفتون به بنده

بالا