آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
بسیار عالی
با مشاهده تاپیک دیدم پاسخم حذف شده و لذا مجددا تقدیم میکنم
1- دامنه را اعلام نکردی ؟
2- نقشه اتصالات کلکنور امیتر کوپلر صحیح نیست و نمیتونه کار کنه بررسی کن
3- درحالیکه در اسکوپ در حال مشاهده سیگنال هستی دیود کوپلر را اتصال کوتاه کن ببین در سیگنال مذکور موثره ؟

4- اگر موثر نبود یک مقاومت 10 کیلو بین پایه 16 و 9 قرار بده و ببین تاثیری داره یا نه
5- اگه بازم موثر نشد از 4/7 کیلو و سپس 1 کیلو استفاده کن و نتیجه را اعلام کن

همین نقشه روی کاغذ عالیه زیرا اطلاع از مدار مورد هدف است نه خوشکلی نقشه
فقط ایراد آنرا رفع کن و اتصالات ورودی کوپلر را هم بکش که ببینم از کجا فرمان میگیره و چکار میکنه

پشتکارت قابل تحسینه و بزودی درست میشه

سپاس

با تشکر از استاد عزیز اقا غزال
دامنه واتاز 5 ولت میباشد
وقتی خروجی کوپلر را اتصال کوتاه میکنم ولتاز روی خازن سیم پیچ هم صفر میشه و همچنین روی اسیلوسکوپ و چون تاثیر گذار بود بقیه ازمایشات را انجام ندادم ولی اگه بازم نیازه امر بفرمایید انجام میدم
بله در مورد نقشه چون فقط با بیزر مولتی متر باید خطوط رو دنبال میکردم اشتبا ه کردم این هم نقشه جدید (استاندارد اروپا) 20140417_113647.jpg

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با تشکر از استاد عزیز اقا غزال
دامنه واتاز 5 ولت میباشد
وقتی خروجی کوپلر را اتصال کوتاه میکنم ولتاز روی خازن سیم پیچ هم صفر میشه و همچنین روی اسیلوسکوپ و چون تاثیر گذار بود بقیه ازمایشات را انجام ندادم ولی اگه بازم نیازه امر بفرمایید انجام میدم
بله در مورد نقشه چون فقط با بیزر مولتی متر باید خطوط رو دنبال میکردم اشتبا ه کردم این هم نقشه جدید (استاندارد اروپا)مشاهده فایل‌پیوست 89191

سلام
عزیزم نگفتم خروجی کوپلر را اتصال کوتاه کن عرض کردم دیود کوپلر را اتصال کوتاه کن ( آیا هنوز سیگنال را داری یا باباش دراومد)
پاسخها را هم اعلام کن
اگر مثبت خروجی به شاسی متصل باشه جهت 4148 را اشتباه کشیدی و درغیراینصورت جهت دیود کوپلر اشتباهه

سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_esf

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با سلام
هنوز سيگنال دارم سمت ديود كوبلر را اتصال داده بودم ولي اتفاقي تو سيگنال نيفتاد
در ضمن اون پايه مثبت ديود كه به بدنه متصله خروجي نيست منم از همين متعجبم البته كوبلر تعويض شده بود و با شماتيك برد همخواني داره جهت ٤١٤٨ هم درسته تو نقشه چك كردم البته موقع در اوردن كوبلر توجهي به جهتش نكردم وبا توجه به لوكيشن رو برد جا زدم با توجه به نقشه احتمال بر عكس بودن كوبلر نيست چون مثبت ديود كوبلر به بدنه متصله

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام
هنوز سيگنال دارم سمت ديود كوبلر را اتصال داده بودم ولي اتفاقي تو سيگنال نيفتاد
در ضمن اون پايه مثبت ديود كه به بدنه متصله خروجي نيست منم از همين متعجبم البته كوبلر تعويض شده بود و با شماتيك برد همخواني داره جهت ٤١٤٨ هم درسته تو نقشه چك كردم البته موقع در اوردن كوبلر توجهي به جهتش نكردم وبا توجه به لوكيشن رو برد جا زدم با توجه به نقشه احتمال بر عكس بودن كوبلر نيست چون مثبت ديود كوبلر به بدنه متصله

سلام

منظورم اینه که ولتاژ مثبت خروجی دستگاه به شاسی یا گراند متصله یا نه ؟
رابطه پایه 9 با قطعات را نکشیدی !
پایه 14 هم اشتباه است
و احتمالا باید 16 باشه

دامنه سگنال روی گیت فت ها چند ولته (یعنی صفر تا پیک چند ولته ؟)
اسکوپ را به گیت فتی متصل کن که سورسش به گراند یا منفی تغذیه متصله
سورس 10 فت به درین 10 تای دیگری متصله و باید فتی که سورسش به تغذیه متصله مورد آزمایش قرار داده و به اسکوپ متصل کنی

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
بسیار عالی
با مشاهده تاپیک دیدم پاسخم حذف شده و لذا مجددا تقدیم میکنم
1- دامنه را اعلام نکردی ؟
2- نقشه اتصالات کلکنور امیتر کوپلر صحیح نیست و نمیتونه کار کنه بررسی کن
3- درحالیکه در اسکوپ در حال مشاهده سیگنال هستی دیود کوپلر را اتصال کوتاه کن ببین در سیگنال مذکور موثره ؟

4- اگر موثر نبود یک مقاومت 10 کیلو بین پایه 16 و 9 قرار بده و ببین تاثیری داره یا نه
5- اگه بازم موثر نشد از 4/7 کیلو و سپس 1 کیلو استفاده کن و نتیجه را اعلام کن

همین نقشه روی کاغذ عالیه زیرا اطلاع از مدار مورد هدف است نه خوشکلی نقشه
فقط ایراد آنرا رفع کن و اتصالات ورودی کوپلر را هم بکش که ببینم از کجا فرمان میگیره و چکار میکنه

پشتکارت قابل تحسینه و بزودی درست میشه

سپاس

سلام

چه خوب که اسکوپ داری کاش زودتر میگفتی ولی نباید روی گیت مربعی باشه
دامنه چند ولته و اگه تصویر سیگنال را ارسال کنی خیلی خوبه

فرمودید بیس Q8 به کوپلر میره که تابحال ندیدم و اشکال همینجاست
رایطه پایه 6 آی سی 3140 و کوپلر و Q8 و پایه 9 و 16 آی سی 3525 را روی کاغذ بکش و تصویرش را ارسال کن
ولتاژ پایه 6 آی سی 3140 و پایه 9 و 16 آی سی 3525 را اعلام کن

اما اگه امیتر Q8 به بدنه متصله دراینصورت اگه بیس امیتر را اتصال کوتاه کنی دستگاه باید راه بیافته ولی بهیچ وجه جوشکاری نکن و فقط با 4 فت تست کن

اون ولتاژی که با اینورتر میده بواسطه شکل موج نامناسب و هارمونیک های اینورتره که با موج مربعی بسادگی از طریق فضا در قطعات دستگاه القا میشه بطوریکه صعود و نزول موج مربعی دارای تمام فرکانسها هست و نویز وحشتناکی در محیط منتشر میکنه

ضمنا برای پاسخگویی روی گزینه پاسخ با نقل قول کلیک کن و پس از انتهای آن که هیچ حروف و کلمه ای نیست ، تایپ کن که پاسخ را مجزا و مطالعه را تسریع کنه

سپاس

سلام

آیا مطمئنی خروجی اینورتر مربعی است ؟

ازآنجاکه هیچ گونه اطلاعاتی از این مدل نداریم و ازطرفی همه بخش ها سالمه ولی کار نمیکنه لذا باید متغیرها را کم کنیم و بهمین خاطر بدنبال پیدا کردن نکته مربوطه هستم و لذا ممکنه مجهز به محافظی باشه که اختلال ولتاژ 3 فاز موجب کاهش اتوماتیک ولتاژ خروجی بشه
و لذا یا باید نقشه تغذیه را بکشی که ببینم وجود 3 فاز سینوسی واجبه یا نه
و یا باید از با 3 فاز سینوسی تست کنی تا از این جهت مطمئن باشیم که برق ورودی فاقد اشکاله

من بر اساس وضعیت و نتایج تست ها یی که شما اعلام میکنی نظر میدم

برد کوچک خوابیده را بدقت بررسی کردی یا نه ؟
البته با گزارش اخیر شما که ولتاژ خروجی داری و کمه عیب مربوط به برد اسیلاتوره

پایه 9 آی سی 3525 به کلکتور ترانزیستور 8050 متصله ( لوکیشن این ترانزیستور چیه آیا Q1 است ؟)
امیتر همین ترانزیستور به شاسی یا گراند متصله ( پایه 1 و 10 آ سی 3525 هم گرانده)
این ترانزیستور را پیدا کن
یک پتانسیومتر 100 کیلو و یک مقاومت 10 کیلو را سری کن و بین بیس این ترانزیستور و 5 ولت قرار بده
یعنی 5 ولت از طریق این دو قطعه سری به بیس بره

حالا پتانسیومتر را تغییر بده و ببین ولتاژ خروجی دستگاه (11 ولت) تغییر میکنه یا نه ؟ ( باید کمتر بشه )

سپاس

سلام

منظورم اینه که ولتاژ مثبت خروجی دستگاه به شاسی یا گراند متصله یا نه ؟
رابطه پایه 9 با قطعات را نکشیدی !
پایه 14 هم اشتباه است
و احتمالا باید 16 باشه

دامنه سگنال روی گیت فت ها چند ولته (یعنی صفر تا پیک چند ولته ؟)
اسکوپ را به گیت فتی متصل کن که سورسش به گراند یا منفی تغذیه متصله
سورس 10 فت به درین 10 تای دیگری متصله و باید فتی که سورسش به تغذیه متصله مورد آزمایش قرار داده و به اسکوپ متصل کنی

سپاس

با سلام
خیر خروجی مثبت دستگاه به شاسی متصل نیست
رابطه پایه شماره 9 ای سی 3525 بعد از عبور از چند مقاومت به پایه 6 ای سی 3140 متصل است
شرمنده این اشتباه از من بوده که شماره 16 در نقشه قبلی رو فارسی نوشتم و بقیه رو لاتین شما بد برداشت کردید پایه مورد نظر همان 16 است به بزرگواریتون عفو کنید
در مور تغذیه فتها هم کاملا در جریانم 2 سری 5تایی از ولتاز مثبت تغذیه و به درین وصل میشه و 2 سری 5 تایی دیگه از ولتاز منفی تغذیه وبه سورس وصل میشه من پراب اسکوپ را به پایه سورسی که از منفی تغذیه میکنه وصل کردم و پایه دیگر را به گیت که ولتاز پیک 13 ولت می باشد
خسته نباشد و خدا قوت 20140417_173246.jpg20140417_170732.jpg

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام
خیر خروجی مثبت دستگاه به شاسی متصل نیست
رابطه پایه شماره 9 ای سی 3525 بعد از عبور از چند مقاومت به پایه 6 ای سی 3140 متصل است
شرمنده این اشتباه از من بوده که شماره 16 در نقشه قبلی رو فارسی نوشتم و بقیه رو لاتین شما بد برداشت کردید پایه مورد نظر همان 16 است به بزرگواریتون عفو کنید
در مور تغذیه فتها هم کاملا در جریانم 2 سری 5تایی از ولتاز مثبت تغذیه و به درین وصل میشه و 2 سری 5 تایی دیگه از ولتاز منفی تغذیه وبه سورس وصل میشه من پراب اسکوپ را به پایه سورسی که از منفی تغذیه میکنه وصل کردم و پایه دیگر را به گیت که ولتاز پیک 13 ولت می باشد
خسته نباشد و خدا قوت مشاهده فایل‌پیوست 89220مشاهده فایل‌پیوست 89222

سیگنال گیت خوبه و اگر دامنه هم درست اندازه گیری شده باشه باید فت را روشن کنه
ولتاژ گیت سورس هر چهار دسته را اعلام کن
سپس فت ها را با مدار زیر تست کن که دارم شاخ درمیارم

ولتاژ حدود 100 الی 310 ولت dc با یک دیود و خازن درست کن و یا از ولتاژ خازن بزرگ تلویزیون و یا دستگاههای دیگه استفاده کن

بطوریکه سورس درین و دو عدد لامپ حدود 60 وات و این ولتاژ dc فوق ، همگی را سری کن که سورس به منفی dc متصل باشه

حالا گیت را با یک مقاومت 100 اهم سری کن و به گیت سورس با یک منبع تغذیه ایزوله ولتاژ بده و ولتاژ را از 5 ولت کم کم افزایش بده ببین لامپ روشن میشه یا نه . و با چند ولت روشن میشه

بنظر میرسه فت هایی که خریدی ساخت افغانستانه ( دونه ای چند خریدی ؟)
ولی قبل از آزمایش ، سوال اول را پاسخ بده (ولتاژ درین سورس هر 4 فت ؟)

غالبا انبر مثبت خروجی به شاسی (یعنی پایه 1 و 10 آی سی 3525 ) متصله
درغیراینصورت آیا منفی خروجی به شاسی متصله ؟
ولی احتمالا اشتباه میکنی و خروجی مثبت به شاسی متصله

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با عرض سلام وخسته نباشيد خدمت استاد عزيز اقا غزال
ولتاژ GS هرچهار دسته 14/5 ولت ميباشد و ولتاژ DS دو دسته از فتهايي كه منفي تغذيه به سورس متصل است يك دسته ٨ ولت و دسته ديگه ٢٤ ولت ميباشد و ولتاژ DS دو دسته از فتهايي كه مثبت تغذيه به درين انها متصل است يك دسته ٨ ولت و دسته ديگه ٢٤ ولت ميباشد
در مورد ازمايش مورد نظر منفي تغذيه ٣٠٠ ولتي رو به سورس فت (يكي از چهار فت رو از مدار خارج كردم جهت ازمايش) متصل كردم و ولتاژ مثبت تغذيه ٣٠٠ ولتي رو پس از سري كردن با دو عدد لامپ ١٠٠ واتي به درين متصل نمودم و با يك منبع تغذيه ازمايشگاهي dc پراب مثبت با يك وقاومت ١٢٠ اهمي سري كرده وبه گيت فت مورد نظر اتصال دادم وقتي ولتاژ منبع تغذيه روي صفر هم هست فت روشن ميشه و لامپها روشن ميشه با ماكزيمم توان كه حتي با زياد كردن ولتاژ منبع تغذيه نور لامپ افزايش محسوسي نداره وحتي يك سر مقاومت بدون پراب به سر گيت ميزنم بازم گيت روشن ميشه جلل خالق
وبعد از قطع كردن اتصال از روي گيت بعد از چند ثانيه لامپ خاموش ميشه
در مورد اتصال خروجي بايد بگم بله خروجي مثبت دستگاه به بدنه ايسي ٣٥٢٥ متصله
فتها ما ل افغانستان نيست چون زياد فت واي جي بي تي امپر بالا مصرف دارم از جاي مطميني ميخرم شايد ..........
شرمنده سرتون رو درد اوردم خسته نباشيد. يا حق

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با عرض سلام وخسته نباشيد خدمت استاد عزيز اقا غزال
ولتاژ GS هرچهار دسته 14/5 ولت ميباشد و ولتاژ DS دو دسته از فتهايي كه منفي تغذيه به سورس متصل است يك دسته ٨ ولت و دسته ديگه ٢٤ ولت ميباشد و ولتاژ DS دو دسته از فتهايي كه مثبت تغذيه به درين انها متصل است يك دسته ٨ ولت و دسته ديگه ٢٤ ولت ميباشد
در مورد ازمايش مورد نظر منفي تغذيه ٣٠٠ ولتي رو به سورس فت (يكي از چهار فت رو از مدار خارج كردم جهت ازمايش) متصل كردم و ولتاژ مثبت تغذيه ٣٠٠ ولتي رو پس از سري كردن با دو عدد لامپ ١٠٠ واتي به درين متصل نمودم و با يك منبع تغذيه ازمايشگاهي dc پراب مثبت با يك وقاومت ١٢٠ اهمي سري كرده وبه گيت فت مورد نظر اتصال دادم وقتي ولتاژ منبع تغذيه روي صفر هم هست فت روشن ميشه و لامپها روشن ميشه با ماكزيمم توان كه حتي با زياد كردن ولتاژ منبع تغذيه نور لامپ افزايش محسوسي نداره وحتي يك سر مقاومت بدون پراب به سر گيت ميزنم بازم گيت روشن ميشه جلل خالق
وبعد از قطع كردن اتصال از روي گيت بعد از چند ثانيه لامپ خاموش ميشه
در مورد اتصال خروجي بايد بگم بله خروجي مثبت دستگاه به بدنه ايسي ٣٥٢٥ متصله
فتها ما ل افغانستان نيست چون زياد فت واي جي بي تي امپر بالا مصرف دارم از جاي مطميني ميخرم شايد ..........
شرمنده سرتون رو درد اوردم خسته نباشيد. يا حق

سلام
متوجه پاسخ شما نشده بودم در این مواقع یک پیام خصوصی خالی هم ارسال کنی متوجه میشم
و یا اگه میخوای از دکمه تشکر استفاده کنی هیچوقت در زمان مطالعه پستم استفاده نکن بلکه در زمان پاسخگویی استفاده کن که دراینصورت فورا متوجه پاسخ شما بشم

آفرین خوب انجام دادی
اما ممکن نیست با صفر ولت روشن بشه و قطعا یکی از دو ایراد زیر بوده
1- منبع تغذیه ای که به GS متصل کردید ایزوله نیست
2- فقط از یک سیم منبع تغذیه GS استفاده کرده اید (باید منفی منبع تغذیه GS به سورس متصل باشه و مثبت منبع GS ( صفر الی 20 ولت ) هم از طریق مقاومت به گیت متصل باشه )

بفرمایید کدامیک از دو حالت فوق است ( میتوانید دوشاخه یکی از دو منبع را جابجا کرده و نتیجه را اعلام کنید)

ضمنا باید بدانید که اگر گیت آزاد باشه و یا به سیم آزاد و یا به یکطرف منبعی متصل بشه بدرستی کار نمیکنه و غالبا فت را روشن میکنه

مجددا عرض میکنم منبع DS باید بزرگتر از 100 ولت و منبع GS باید 0 تا حدود 20 ولت قابل تغییر باشه که با مقاومت سری اعمال بشه

خیلی عالی بود

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
متوجه پاسخ شما نشده بودم در این مواقع یک پیام خصوصی خالی هم ارسال کنی متوجه میشم
و یا اگه میخوای از دکمه تشکر استفاده کنی هیچوقت در زمان مطالعه پستم استفاده نکن بلکه در زمان پاسخگویی استفاده کن که دراینصورت فورا متوجه پاسخ شما بشم

آفرین خوب انجام دادی
اما ممکن نیست با صفر ولت روشن بشه و قطعا یکی از دو ایراد زیر بوده
1- منبع تغذیه ای که به GS متصل کردید ایزوله نیست
2- فقط از یک سیم منبع تغذیه GS استفاده کرده اید (باید منفی منبع تغذیه GS به سورس متصل باشه و مثبت منبع GS ( صفر الی 20 ولت ) هم از طریق مقاومت به گیت متصل باشه )

بفرمایید کدامیک از دو حالت فوق است ( میتوانید دوشاخه یکی از دو منبع را جابجا کرده و نتیجه را اعلام کنید)

ضمنا باید بدانید که اگر گیت آزاد باشه و یا به سیم آزاد و یا به یکطرف منبعی متصل بشه بدرستی کار نمیکنه و غالبا فت را روشن میکنه

مجددا عرض میکنم منبع DS باید بزرگتر از 100 ولت و منبع GS باید 0 تا حدود 20 ولت قابل تغییر باشه که با مقاومت سری اعمال بشه

خیلی عالی بود

سپاس

با سلام و عرض خسته نباشید
پس با توجه به فرمایشات شما من اشتباه کردم و مورد دوم شمارو انجام دادم
تغییرات را پیاده کردم و یک پایه منبع تغذیه ایزوله (منفی منبع تغذیه) را به سورس متصل کردم و فت روی ولتاز گیت 2/5 ولت روشن میشود ود مورد منبع ds باید عرض کنم یک منبع 300 ولتی صاف شده استفاده کردم بازم ممنونم

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام و عرض خسته نباشید
پس با توجه به فرمایشات شما من اشتباه کردم و مورد دوم شمارو انجام دادم
تغییرات را پیاده کردم و یک پایه منبع تغذیه ایزوله (منفی منبع تغذیه) را به سورس متصل کردم و فت روی ولتاز گیت 2/5 ولت روشن میشود ود مورد منبع ds باید عرض کنم یک منبع 300 ولتی صاف شده استفاده کردم بازم ممنونم

سلام

بنابرین فت ها سالم هستند و احتمالا دامنه پیک GS را بدرستی اعلام نکردی

ابتدا یک ولتاژ 5 ولت DC را با اسکوپ ببین که دامنه 5 ولتی باید چقدر باشه و به ولوم های دامنه اسکوپ دست نزن و به GS متصل کن و ببین پیک سیگنال GS نسبت به اون چند ولت بنظر میرسه

سپس اگر اسکوپ دارای پروب ضربدر 10 است پروب را در اینحالت و سلکتور دامنه را در حالت ماکزیمم بگذار و سیگنال DS را گزارش کن

خیلی خیلی عجیبه و هرچی میگذره مطمئن تر میشم که دستگاه سالمه و نکته کوچکی را رعایت نمیکنی که دستگاه روشن نمیشه

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا