آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با عرض سلام و عرض تبریک سال جددید وعید باستانی خدمت همه دوستان و جناب اقای غزال عزیز ان شاالله سال خوب و پر برکتی برای همه عزیزان باشه
امروز فرمایش شما را اجرا کردم و یک به یک خروجی یکی از خازنها را جدا کردم در خروجی ولتازی ظاهر نشد حتی دو به یک هم خارج کردم ولی افاقه ای نکرد
نظرتون چیه چکار کنم ممنون میشم#$V686

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,137
با عرض سلام و عرض تبریک سال جددید وعید باستانی خدمت همه دوستان و جناب اقای غزال عزیز ان شاالله سال خوب و پر برکتی برای همه عزیزان باشه
امروز فرمایش شما را اجرا کردم و یک به یک خروجی یکی از خازنها را جدا کردم در خروجی ولتازی ظاهر نشد حتی دو به یک هم خارج کردم ولی افاقه ای نکرد
نظرتون چیه چکار کنم ممنون میشم#$V686

سلام
عزیزم فردای شما یکسال طول کشید و فراموش کردم چی بود و چکار کردیم
گزارش مختصری از وضعیت آزمایشات نهایی بده که قبل از موضوع 3 خازن چه نتیجه ای گرفتیم و چه آزمایشی انجام دادیم

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
گزارش مختصری از وضعیت آزمایشات نهایی بده که قبل از موضوع 3 خازن چه نتیجه ای گرفتیم و چه آزمایشی انجام دادیم

سپاس
در تست اخر یک سیم لاکی دور ترانس پیچیدم که با دیود وخازن سری کردم و روی دو پایه خازن مورد نظر 4/7 ولت رو داشتم که بعد از تست این قسمت شما فرمودید خروجی خازنها به تفکیک تست شوند

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,137
سلام

سپاس
در تست اخر یک سیم لاکی دور ترانس پیچیدم که با دیود وخازن سری کردم و روی دو پایه خازن مورد نظر 4/7 ولت رو داشتم که بعد از تست این قسمت شما فرمودید خروجی خازنها به تفکیک تست شوند

سلام

گزارش شما خیلی خلاصه بود

اگر ولتاژ dc فت داشتیم و اگر تست ترانس ها را بدرستی انجام داده باشی و فت ها هم سالم باشند دراینصورت عیب فقط در برد کوچکی است که خوابیده و حاوی آن ترانس کوچک مورد آزمایش است

قطعات این برد کوچک بویژه دیودهای آنرا تست کن

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

گزارش شما خیلی خلاصه بود

اگر ولتاژ dc فت داشتیم و اگر تست ترانس ها را بدرستی انجام داده باشی و فت ها هم سالم باشند دراینصورت عیب فقط در برد کوچکی است که خوابیده و حاوی آن ترانس کوچک مورد آزمایش است

سپاس
با تشکر
بابت دیرکرد بنده باید منو عفو کنید مصادف شد با ایام عید و تعطیلات رودر اختیار خانواده بودیم شرمنده
اون بردی که شما فدمودید در اکتر دستگاهها در صورت سوختن فتها مشکل پیدا میکنه که در این دستگاه هم با توجه به اینکه همه فتها سوخته بود دیود های 4148 و زنر 15 ولتی سوخته بود که تعویض شدند با این همه باز هم مقاومت موازی با دیودها خارج شد و دیودها را تست کردم ولی مشکل نداشت در صورتی که اگه هر طبقه از دیودها مشکل داشته باشه ولتاز 14 ولت رو روی پایه گیت نخواهیم داشت ولی روی این دستگاه روی همه پایه های گیت 14 ولت را دارم در ضمن در لحظه استارت دستگاه پراب مولتی متر را روی خروجی دستگاه قرار دادم ولی ولتاز لحظه ای هم نداشتم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,137
سلام

گزارش شما خیلی خلاصه بود

سپاس
با تشکر
بابت دیرکرد بنده باید منو عفو کنید مصادف شد با ایام عید و تعطیلات رودر اختیار خانواده بودیم شرمنده
اون بردی که شما فدمودید در اکتر دستگاهها در صورت سوختن فتها مشکل پیدا میکنه که در این دستگاه هم با توجه به اینکه همه فتها سوخته بود دیود های 4148 و زنر 15 ولتی سوخته بود که تعویض شدند با این همه باز هم مقاومت موازی با دیودها خارج شد و دیودها را تست کردم ولی مشکل نداشت در صورتی که اگه هر طبقه از دیودها مشکل داشته باشه ولتاز 14 ولت رو روی پایه گیت نخواهیم داشت ولی روی این دستگاه روی همه پایه های گیت 14 ولت را دارم در ضمن در لحظه استارت دستگاه پراب مولتی متر را روی خروجی دستگاه قرار دادم ولی ولتاز لحظه ای هم نداشتم

سلام
این عبارت که روی گیت 14 ولت داری خیلی مبهمه

اگه واقعا 14 ولت بین گیت سورس داری پس بابای فت ها دراومده که خیلی بعیده

آیا منظورتون ولتاژ گیت سورس است یا گیت بدنه ؟ آیا AC است یا DC ؟
آیا هر 20 فت دارای این ولتاژه
آیا قطعات برد کوچکی که عرض کردم تست کردی ؟
شماره فت های اصلی و جایگزین چیه؟
آیا بعد از تعویض فت ها حتی برای یکبار با حادثه سوختن و دود شدن و حرارت زیاد مواجه شدی ؟

سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_esf

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

گزارش شما خیلی خلاصه بود

سپاس

سلام

سپاس

سلام
این عبارت که روی گیت 14 ولت داری خیلی مبهمه

اگه واقعا 14 ولت بین گیت سورس داری پس بابای فت ها دراومده که خیلی بعیده

آیا منظورتون ولتاژ گیت سورس است یا گیت بدنه ؟ آیا AC است یا DC ؟
آیا هر 20 فت دارای این ولتاژه
آیا قطعات برد کوچکی که عرض کردم تست کردی ؟
شماره فت های اصلی و جایگزین چیه؟
آیا بعد از تعویض فت ها حتی برای یکبار با حادثه سوختن و دود شدن و حرارت زیاد مواجه شدی ؟

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با تشکر فت مورد نظر k3878 می باشد که با شماره خودش تعویض شد که بار اول با اتصالی مواجه شدم بعد بررسی متوجه شدم یک عدد از 20 فت سوخته تعویض کردم ازنوع تست کردم دیدم جریان بسیار ضعیفی در خروجی دارم بعد از اون از نوع برد خوابیده را مورد بررسی قرار دادم دیدم یک طبقه از دیود زنر که تعویض نشده بود سوخته تعویض کردم و همه برد را کاملا بررسی کردم و جازدم ولی بعد از اون جریان ضعیف رو هم ندارم
ولتاز گیت سورس منظورم بود که 14 ولت دی سی بود در حال حاظر همه فتها سالمند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saraghaz

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با تشکر فت مورد نظر k3878 می باشد که با شماره خودش تعویض شد که بار اول با اتصالی مواجه شدم بعد بررسی متوجه شدم یک عدد از 20 فت سوخته تعویض کردم ازنوع تست کردم دیدم جریان بسیار ضعیفی در خروجی دارم بعد از اون از نوع برد خوابیده را مورد بررسی قرار دادم دیدم یک طبقه از دیود زنر که تعویض نشده بود سوخته تعویض کردم و همه برد را کاملا بررسی کردم و جازدم ولی بعد از اون جریان ضعیف رو هم ندارم

در ضمن هر 20 فت دارای این ولتاز 14 ولت هستند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,137

در ضمن هر 20 فت دارای این ولتاز 14 ولت هستند

سلام
عزیزم اطلاعات تازه ای دادی
آیا لامپ پروتکت روشن میشه ؟
اگر گزارش شما صحیح باشه باید همه فت ها سوخته باشه که محاله
اما یک خازن عدسی با ولتمتر AC سری کن و ولتاژ AC گیت سورس را اندازه گیری و اعلام کن

شماره زینر قبلی و جایگزین را اعلام کن

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا