آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,137
با سلام وتشکر فراوان
همه عرایض شما اجرا شد ولی قبل از اون چند تا خازن مسیر 25 ولت با وجود سالم بودن با خازن سنج تعویض شدند و یک عدد تراتزیستور 8050 که در عکس مشخص کردم نیز همه پایه ها دیسکانکت شده بود تعویض شد حالا نمیدونم این ترانزیستور کی معیوب شده که بعد از تعویض وتست دستگاه با برق سه فاز روی خازن 1 میکروی سیمی که دور چوک پیچیدم 4/7 ولت و روی پهیه 8 ای سی نیز 4/7 ولت رو داشتم ولی هنوز در خروجی دستگاه ولتازی ندارم مشاهده فایل‌پیوست 88030:11677::11677::155::155:

سلام

آی آی آی
چند بار تاکید کردم 8050 و 8850 را تست کن اگه متوجه نمیشدی که خرابه حالا حالا دنبال نخود سیاه بودیم

پس به این ترتیب تا درایور فت های خروجی درست شده

اگر 20 فت سالمه ( اگه نمیدونی اعلام کن )
و اگه ولتاژ درین 10 تا از فت ها درسته ( برابر ولتاژ خازن بزرگ )
دراینصورت باید ببینی چند ترانس خروجی داره و فقط یک ترانس را در مدار نگهداری و یکی از سیم های اولیه بقیه ترانس ها را قطع کنی
بطوریکه فقط یک ترانس در مدار باشه

(یکی از سیم های هر ترانس ها با یک خازن سرامیک قرمز بزرگ سری شده و از طریق سوکت به ترانس متصله لذا میتونی براحتی سیمهای سوکت که به این خازن متصله آزاد کنی که قطع بشه ( بجز یکی )

البته باید فقط یک طرف ترانس ها را قطع کنی (بجز یکی )
و ببینی ولتاژ خروجی میاد ؟

بهمین ترتیب همه ترانس ها را یکی یکی تست کن ببین ولتاژ خروجی میاد یا نه ؟

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

آی آی آی
چند بار تاکید کردم 8050 و 8850 را تست کن اگه متوجه نمیشدی که خرابه حالا حالا دنبال نخود سیاه بودیم

دراینصورت باید ببینی چند ترانس خروجی داره و فقط یک ترانس را در مدار نگهداری و یکی از سیم های اولیه بقیه ترانس ها را قطع کنی

(یکی از سیم های هر ترانس ها با یک خازن سرامیک قرمز بزرگ سری شده و از طریق سوکت به ترانس متصله لذا میتونی براحتی سیمهای سوکت که به این خازن متصله آزاد کنی که قطع بشه ( بجز یکی )

سپاس
با عرض سلام وتشكر از جناب اقاي غزال
متا سفانه نميدونم اين ٨٠٥٠ كي معيوب شده چون تك تك قطعات رو رو تست ديود چك كرده بودم ولي اين ترانزيستور مربوط به چهار فت قدرت نبوده متوجه كه شدين خوشبختانه به مرهمت شما حل شد
مشكل دستگاه فتهاي خروجي بوده كه يا تركيده يا سوخته بودند كه همه ٢٠ عدد تعويض شده
ولتاژ درين ١٠ تا فت هم برابر ٥٩٥ ولت ميباشد و درست باياس شده وروي همه فتها ولتاژ١٤ ولت رو روي گيت دارم
منظورتون از ترانس ترانسهاي روي برد ريكتي فاير ميباشد متونم بپرسم كه ميخواهيد چه نتيجه اي بگيريد البته منو ببخشيد اينجوري متوجه شدم يعني احتمال اتصالي ترانسهاي خروجي هستش ديوهاي ريكتي فاير كه همه سالم ميباشد اين نكته را هم ذكر كنم كه قبل از روشن كردن دستگاه هم پراب ولت متر رو روي خروجي دستگاه قرار دادم وبعد روشن كردم در لحظه استارت هم ولتاژي ظاهر نشد

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,137
با عرض سلام وتشكر از جناب اقاي غزال
متا سفانه نميدونم اين ٨٠٥٠ كي معيوب شده چون تك تك قطعات رو رو تست ديود چك كرده بودم ولي اين ترانزيستور مربوط به چهار فت قدرت نبوده متوجه كه شدين خوشبختانه به مرهمت شما حل شد
مشكل دستگاه فتهاي خروجي بوده كه يا تركيده يا سوخته بودند كه همه ٢٠ عدد تعويض شده
ولتاژ درين ١٠ تا فت هم برابر ٥٩٥ ولت ميباشد و درست باياس شده وروي همه فتها ولتاژ١٤ ولت رو روي گيت دارم
منظورتون از ترانس ترانسهاي روي برد ريكتي فاير ميباشد متونم بپرسم كه ميخواهيد چه نتيجه اي بگيريد البته منو ببخشيد اينجوري متوجه شدم يعني احتمال اتصالي ترانسهاي خروجي هستش ديوهاي ريكتي فاير كه همه سالم ميباشد اين نكته را هم ذكر كنم كه قبل از روشن كردن دستگاه هم پراب ولت متر رو روي خروجي دستگاه قرار دادم وبعد روشن كردم در لحظه استارت هم ولتاژي ظاهر نشد

سلام
دلیل تست ها را توضیح داده ام که میخوام ببینم ترانس ها سالمه یا نه
ترانس ها را هم با شکل های مختلف معرفی کردم
1- متصل به خازنهای سرامیک قرمز بزرگ
2- متصل به سوکت بزرگ
3- ترانس های خروجی
بله همون ترانس های سوئیچینگی که ثانویه آنها پس از دیودهای قدرت به خروجی دستگاه منتهی میشه
اصولا بجز این ترانس ها که چند تا شبیه هم هستند بقیه ترانسها تک هستند

3 سیم از سیمهای سوکتی که با خازنهای موصوف سری شده با خازن موصوف سری است دو تا از آنها را آزاد و یکی بمونه و تست کن
بهمین ترتیب بقیه ترانس ها را هم تست کن
یعنی تک سیمی که متصل بوده آزاد کن و یکی از دو سیم آزاد را سر جای خودش قرار بده و دوباره تست کن
و نهایتا با تک سیم سوم ترانس سوم را هم تست کن
قبلا هم عرض کردم با هر تست یک ترانس تست میشه

تصور میکنم با اینهمه توضیح قادر به برداشت ناصحیح نیستید
آیا 3 ترانس داره ؟

سپاس

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
دلیل تست ها را توضیح داده ام که میخوام ببینم ترانس ها سالمه یا نه
ترانس ها را هم با شکل های مختلف معرفی کردم
1- متصل به خازنهای سرامیک قرمز بزرگ
2- متصل به سوکت بزرگ
3- ترانس های خروجی
بله همون ترانس های سوئیچینگی که ثانویه آنها پس از دیودهای قدرت به خروجی دستگاه منتهی میشه
اصولا بجز این ترانس ها که چند تا شبیه هم هستند بقیه ترانسها تک هستند

3 سیم از سیمهای سوکتی که با خازنهای موصوف سری شده با خازن موصوف سری است دو تا از آنها را آزاد و یکی بمونه و تست کن
بهمین ترتیب بقیه ترانس ها را هم تست کن
یعنی تک سیمی که متصل بوده آزاد کن و یکی از دو سیم آزاد را سر جای خودش قرار بده و دوباره تست کن
و نهایتا با تک سیم سوم ترانس سوم را هم تست کن
قبلا هم عرض کردم با هر تست یک ترانس تست میشه

تصور میکنم با اینهمه توضیح قادر به برداشت ناصحیح نیستید
آیا 3 ترانس داره ؟

سپاس

سپاس با عرض سلام بله دستگاه شامل سه ترانس است متوجه منظورتون شدم فقط میخواستم مطمین بشم که جواب فرمایشات شما را دقیق و بی نقص اعلام کنم و موجب نارحتی شما نشم من کوچیک شما هستم واز شما ممنونم به چشم تست میکنم و نتیجه را دقیقا اعلام میکنم #$V686

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,137
اینم تصویر سوکت که با کادر سفید مشخص کردم

ببین همین سوکته که سه سیم آن با خازنهای قرمز سری شده
جوش 3 فاز -2.jpg

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,137
اینم تصویر سوکت که با کادر سفید مشخص کردم

ببین همین سوکته که سه سیم آن با خازنهای قرمز سری شده
مشاهده فایل‌پیوست 88050سلام
اینو فقط جهت اطلاع میگم این سوکتی که در عکس مشخص کردید سوکت ورودی تغذیه 600 ولتی میباشد صرفا جهت اطلاع؟؟؟ متشکرم ok:eek:k:

سلام
سوال کردم ببین این سوکت ( کادر سفید ) با خازنهای بزرگ سرامیکی سری است؟
که فرمودید این نیست ولی نفرمودید کدوم هست؟

همه جوره و با عبارتهای مختلف نشانه های این سوکت را تشریح کردم
آیا چنین سوکتی نداره ؟

سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_esf

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام شرمنده درست ميفرماييد شما سؤال كرديد ومن اشتباه برداشت كردم بزارين به پاي مشغله اخر سال بازم معذرت ميخوام
سوكتي كه شما مشخص كرديد ورودي ولتاژ از منبع تغذيه و اون سوكتي كه در انتهاي مدار كنار اون سه خازن بزرگ قرار دارد خروجي و سري با اين سه خازن است اگه بتونم و وقت ياري كنه فردا تست و نتيجه رو اعلام ميكنم

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,137
سلام شرمنده درست ميفرماييد شما سؤال كرديد ومن اشتباه برداشت كردم بزارين به پاي مشغله اخر سال بازم معذرت ميخوام
سوكتي كه شما مشخص كرديد ورودي ولتاژ از منبع تغذيه و اون سوكتي كه در انتهاي مدار كنار اون سه خازن بزرگ قرار دارد خروجي و سري با اين سه خازن است اگه بتونم و وقت ياري كنه فردا تست و نتيجه رو اعلام ميكنم

سلام
استدعا دارم
سه حازن مورد نظر نباید با هم موازی باشند بصورت جدا جدا هر کدام از طریق یک سیم سوکت به هر ترانس متصل میشه .

در تصویر سوکت دیگری با این مشخصات دیده نمیشه (ضخامت سیمهای سوکت باید شبیه سیمهای سوکت کادر سقید باشه نه نازکتر )

سپاس

جوش 3 فاز -2.jpg

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

آی آی آی

سپاس

سلام
استدعا دارم
سه حازن مورد نظر نباید با هم موازی باشند بصورت جدا جدا هر کدام از طریق یک سیم سوکت به هر ترانس متصل میشه .

در تصویر سوکت دیگری با این مشخصات دیده نمیشه (ضخامت سیمهای سوکت باید شبیه سیمهای سوکت کادر سقید باشه نه نازکتر )

سپاس

مشاهده فایل‌پیوست 88055بله اون سوكت سيم هاش پيج خورده تو عكس واضح نيست و هر سيم قرمزش با يك خازن سري است و نكته ديگر اينكه سيمهاي سوكت مورد نظر به طبقه پايين كه همون طبقه ريكتي فاير است ميره ولي اون سوكتي كه در عكس مشخص كرديد سيمهاي قرمز وسيمهاي مشكي هركدام به تفكيك به هم وصلند بازم تشكر ميكنم كه در اين بوهه زماني كه همه گرفتار مسايل شب عيد هستند شما بي منت جوابگوي مشكلات وبچه هاي سايت هستيد به وجود اينچنين بچه هايي در سايت باليد
باز هم از لطفتون ممنونم

بالا