فرمايشتون كاملا درسته تغذيه ورودي ترانس ٣٨٠ ولت ميباشد با ترانس ديگه كه ورودي ٢٢٠ ولت باشه استفاده ميكنم تا جواب فرمايشات اقاي غزال را بدمسلام
میتونی از تک فاز استفاده کنی ولی ولتاژ برد کنترل رو از یه منبع مجزا به مدار کنترل بده چون قطعا ترانس دوبل 14 ولت دستگاه سه فازه و با ولتاژ تک فاز ولتاژ مناسب برای برد کنترل تامین نمیکنه در این حالت ترانس دوبل 14 سه فاز رو هم از مدار خارج کن.
موفق باشی
فرمايشتون كاملا درسته تغذيه ورودي ترانس ٣٨٠ ولت ميباشد با ترانس ديگه كه ورودي ٢٢٠ ولت باشه استفاده ميكنم تا جواب فرمايشات اقاي غزال را بدم
متشكرم
سلام
اگه ترانس افزاینده سلکتوری قدیمی که بعد از کنتور برق استفاده میشد داشته باشی میتونی ولتاژ را بمیزان ولتاژ دوفاز افزایش بدی که دراینصورت به کارآیی نرمال دستگاه نزدیکتر میشود
در برخی از دستگاههای سه فاز ، قابلیت استفاده از دو فاز هم پیش بینی شده .
سپاس
با سلام خدمت اقا غزال وديگر دوستان طبق گفته شما برق ٢٢٠ ولت رو به ورودي وصل كردم و رله را اتصال كوتاه كردم كه بر روي خازن ٣١٠ ولت ظاهر شد و چون ترانس تغذيه برد فرمان ٣٨٠ بود به جاي اون از يك ترانس دوبل ١٤ خارجي استفاده كردم
وقتي دستگاه را روشن ميكنم چراغ oc خاموش وچراغ ov روشن ميشه و روي پايه ١٥ اي سي ka3525 ولتاژ ٧/٧ ولت رو دارم و بر روي پايه هاي ٨ و ٤ هيچ ولتاژي رو ندارم وروي پايه ١٤ يك ولتاژ متغيير ٤ تا ٧ ولتي رو دارم منظورم روي مولتي متر ولتاژ همش نوسان داره و روي اي سي ٣١٤٠ روي پايه ٧ اي سي ٧.٧ ولت وبقيه پايه ها ٢ و ٦ هيچ ولتاژي ندارم
در مورد سوالي كه در مورد ترانس سلكتوري پرسيديد من يك واريابل تك فاز دارم ٢.٢ كيلو وات كه تا ١٢ امپر تحمل جريان داره و خروجيش تا ٣٠٠ ولت ميرسه فكر كنم گزينه خوبي باشه
سلام
اگه ترانس افزاینده سلکتوری قدیمی که بعد از کنتور برق استفاده میشد داشته باشی میتونی ولتاژ را بمیزان ولتاژ دوفاز افزایش بدی که دراینصورت به کارآیی نرمال دستگاه نزدیکتر میشود
در برخی از دستگاههای سه فاز ، قابلیت استفاده از دو فاز هم پیش بینی شده .
سپاس
با سلام خدمت اقا غزال وديگر دوستان طبق گفته شما برق ٢٢٠ ولت رو به ورودي وصل كردم و رله را اتصال كوتاه كردم كه بر روي خازن ٣١٠ ولت ظاهر شد و چون ترانس تغذيه برد فرمان ٣٨٠ بود به جاي اون از يك ترانس دوبل ١٤ خارجي استفاده كردم
وقتي دستگاه را روشن ميكنم چراغ oc خاموش وچراغ ov روشن ميشه و روي پايه ١٥ اي سي ka3525 ولتاژ ٧/٧ ولت رو دارم و بر روي پايه هاي ٨ و ٤ هيچ ولتاژي رو ندارم وروي پايه ١٤ يك ولتاژ متغيير ٤ تا ٧ ولتي رو دارم منظورم روي مولتي متر ولتاژ همش نوسان داره و روي اي سي ٣١٤٠ روي پايه ٧ اي سي ٧.٧ ولت وبقيه پايه ها ٢ و ٦ هيچ ولتاژي ندارم
در مورد سوالي كه در مورد ترانس سلكتوري پرسيديد من يك واريابل تك فاز دارم ٢.٢ كيلو وات كه تا ١٢ امپر تحمل جريان داره و خروجيش تا ٣٠٠ ولت ميرسه فكر كنم گزينه خوبي باشه
سلام
در 35245 پایه 15
و 3140 پایه 7 تغذیه است که باید 12 ولت باشه لذا تعقیب کن و علت را پیدا کن و ببین مربوط به استفاده از تک فازه یا قطعات رگلاتور و خازن مسیر 12 ولت خرابه
با استفاده از 00 3 ولت ، ولتاژها را مجددا اندازه گیری و مقایسه کن مشخص میشه استفاده از تک فاز بجای 3 فاز عامل خرابی ولتاژه یا نه ؟
سپاس
با تشكر ورودي رو به واريابل ٣٠٠ ولتي وصل كردم كه ولتاژ خروجي تغذيه رسيد به ٤٢٠ ولت و ولتاژ تغذيه اي سي هم به ١١/٨ صعود پيدا كرد و ولتاژ پايه ١٤ هم روي ٥/٧ ثابت شد در هنگام عملي ولتاژ گيري متوجه شدم قطعه اي دود ميكنه ديدم يكي از چهار فت كه ٢ تاش مثبت و دو تاش منفي است يكي از فتها به شماره irf9z34n به شدت داغ ميكنه #$V686
شرمنده اونجايي كه گفتم بين ترانزيستور مثبت وفتهاي مثبت ارتباطي نيست اشتبام كردم چون در مسير خروجي ترانزيستر به گيت ف ديود ٤١٤٨ و يك مقاومت وجود داره