سلام
پست 184 را نه تنها مطالعه کردم بلکه در پاسخ به شما در پست 186 کپی هم کردم اما محاله فتی که خروجی آن قطع شده داغ کنه
اگر فت ها را تعویض نکردید پس چکار کردید که با همان شرایط قبلی دیگه منفجر نمیشه
من حیث المجموع اگه با این فت ها داغ میکنه ، فت مرغوب آمپر بالا نصب کن داغ نمیکنه
سپاس
سلام
گرازش اخیر شما خیلی مبهم است
چکار کردی که تونستی جوشکاری کنی؟
آیا بالاخره قت های مرغوی تهیه کردی و با فت مرغوب تست کردی یا نه؟
مگه ممکنه خروجی فت ها را قطع کنی و داغ بشه؟ اگه واقعا اینطور باشه روی سرم نخود چی سبز میشه.
آیا بدون جوشکاری فت ها داغ میشه ؟
کل ماجرا و مصیبت ناشی از این خبط و خطا بوده که حاضر به استفاده از فت مرغوب نبودی و بجای زینر 5 ولتی زینر 15 ولتی استفاده کرده بودی و هر چقدر می پرسیدم شماره زینر چیه پاسخ نمیدادی و مدام میگفتی مال خودش 15 ولتی بود و منم 15 ولتی جایگزین کردم.
سپاس
باسلام (اگه با ٣٠٠ ولت منفجر نميشه قبلا با همين ٣٠٠ ولت فرموديد منفجر ميشه ) بازم شك كردم و تو پست هاي قبل مرور كردم كي من با تغذيه ٣٠٠ ولت dc به دستگاه دادم ولي چيزي پيدا نكردم اولين باري بود كه فتها با تغذيه ٣٠٠ ولتي تغذيه ميشنسلام
عزیزم جسارتی نکردم
عرض کردم چکار کردید که منفجر نمیشه
اگه با 300 ولت منفجر نمیشه قبلا با همین 300 ولت فرمودید منفجر میشه
اگه منظور شما 300 ولت DC است این موضوع در پاسخ شما استنباط نمیشده و عدم صراحت و ابهام در مطالب موجب سردرگمی و گیج شدن مخاطب میشه .
یکی از دلایل طولانی شدن تاپیک شما پاسخ مبهم و ناقص است ولی خوشبختانه پشتکار قابل تحسینی داری
اگه پاسخ ها دقیق و کامل باشه زودتر به سرانجام میرسه و زحمات شما هم بیشتر قابل استفاده میشه
سپاس
ولي شما استاد ماييد در مورد فت مرغوب راهنمايي نكرديد تا به كمك شما به اين پست به خيري و خوشي خاتمه بديم