سلام
1- اگه مشکل فقط ترانس 14 ولته دراینصورت از ترانس 16 ولت استفاده کن که فراوونه و اگه باید دقیقا 14 ولت باشه این تاپیک را مطالعه و ولتاژ شو کم کن
http://www.irantk.ir/irantk48462/
و یا چند دور سیم به هر ثانویه ترانس خودت اضافه کن (بدون باز کردن هسته ترانس )
2- فرمودید با تکفاز قدرتش کم میشه
لذا با طرح موضوع فوق ثابت کردید هنوز عادت قبلی را ترک نکردید و میخواهید توصیه های منو خونده نخونده اجرا کنید
عزیزم اگه با دقت مطالعه کنی می بینی عرض کردم این توصیه ها برای کشف عیب با کمترین خسارته که فت ها در جریان آزمایشات نسوزه و نهایتا که با تکفاز 100 آمپر بدون نقص دریافت کردیم اونوقت در مرحله پایانی به 3 فاز متصل میکنی و اگه دوباره فت ها سوخت می فهمیم فقط فت ها توانایی تحمل ولتاژ 3 فاز را نداره و باید فت مناسب تری استفاده کنی
اما اگه بخوای برای همیشه تکفاز بشه و قدرتش کم نشه باید تغییراتی در ترانس اعمال بشه که هنوز به این مرحله از تصمیم گیری نرسیدیم
3- در اغلب دستگاههای جوش از igbt استفاده میشه اما در یک مورد که از فت استفاده شده بود و از igbt استفاده کردیم پس از چند سال اتفاقی نیافتاده
اما در دستگاه شما بواسطه تعویض بیشمار قطعات ، تعداد احتمالات بسیار زیاده و منحصر به فت نیست و لذا اگه کار کنه کمک زیادی میکنه ولی اگه کار نکنه نمیتونیم نتیجه ای از این حیث بگیریم چون ممکنه عامل دیگری موجب صدمه میشه و با قویترین فت هم بسوزه
لذا اگه فت مرغوب با جریان و ولتاژ بالا تهیه کنی لااقل احتمال نامناسب بودن فت ها منتفی میشه
ازآنجاکه من تابحال از فت برای اینورتر استفاده نکردم و تجربه قابل توجهی بابت شماره فت اینورتر ندارم لذا تجربه خود را بابت igbt تقدیم کردم
فقط در نظر داشته باش جنس مرغوب زیر 10 تومن وجود نداره و صرف قیمت بالای 10 تومن هم دلیل مرغوبیت نیست چون اینجا تهران است صدای ایران
سپاس