آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام
ولتاز خروجي دستگاه 60 ولت ميباشد

با دوفاز هم تست كردم و ولتاز خازن بزرگ ١٠٠ ولت كم ميشه ميرسه به ٥٠٠ ولت ولي بازم داغ ميكنه
ديودهاي خروجي كه سالمن سيگنال نامناسب گيت رو نميشه با اسكوپ بررسي كرد بعد ولتاژ دامنه پيك مثبت ٣ ولت سورس اند غير طبيعي نيست

بنابرین ولتاژ زینر پایینه بشرحی که عرض کردم تست کن

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816

سلام
با ولتاز زنر 11 ولت شروع کردم ولتاز خروجی رسید به 50 ولت وفت ها مقداری گرم میشد زنر 12 ولت انداختم ولتاز خروجی رسید به 20 ولت و فتها داغ نمیکرد زنر 13 ولت انداختم ولتاز در خروجی نداشتم و فتها داغ نمیکرد
نکته قابل توجه البته شاید در مواقع دیگه هم اتفاق افتاده باشه متوجه نشده باشم وقتی با زنر 11 ولت تست میکردم دیدم مقاومتی که سری با یک وریستور (14D330) سری است که این دو المان با خازنهای خروجی موازی هستند به شدت داغ میکنه و دود میکنه image_09.jpgسپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام
با ولتاز زنر 11 ولت شروع کردم ولتاز خروجی رسید به 50 ولت وفت ها مقداری گرم میشد زنر 12 ولت انداختم ولتاز خروجی رسید به 20 ولت و فتها داغ نمیکرد زنر 13 ولت انداختم ولتاز در خروجی نداشتم و فتها داغ نمیکرد
نکته قابل توجه البته شاید در مواقع دیگه هم اتفاق افتاده باشه متوجه نشده باشم وقتی با زنر 11 ولت تست میکردم دیدم مقاومتی که سری با یک وریستور (14D330) سری است که این دو المان با خازنهای خروجی موازی هستند به شدت داغ میکنه و دود میکنه مشاهده فایل‌پیوست 89876سپاس

آیا با زینر 11 ولت کلیه فت ها به یک اندازه گرم میشه ؟
با زینر 12 ولت جوشکاری کن ببین ضعیف و غیر عادی است ؟
اگر دیود و خازن هنوز روی ترانس کوچک نصبه دیگه نیاز نیست آزادش کن

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816

سلام

1- اگه مشکل فقط ترانس 14 ولته دراینصورت از ترانس 16 ولت استفاده کن که فراوونه و اگه باید دقیقا 14 ولت باشه این تاپیک را مطالعه و ولتاژ شو کم کن

http://www.irantk.ir/irantk48462/

و یا چند دور سیم به هر ثانویه ترانس خودت اضافه کن (بدون باز کردن هسته ترانس )

2- فرمودید با تکفاز قدرتش کم میشه
لذا با طرح موضوع فوق ثابت کردید هنوز عادت قبلی را ترک نکردید و میخواهید توصیه های منو خونده نخونده اجرا کنید
عزیزم اگه با دقت مطالعه کنی می بینی عرض کردم این توصیه ها برای کشف عیب با کمترین خسارته که فت ها در جریان آزمایشات نسوزه و نهایتا که با تکفاز 100 آمپر بدون نقص دریافت کردیم اونوقت در مرحله پایانی به 3 فاز متصل میکنی و اگه دوباره فت ها سوخت می فهمیم فقط فت ها توانایی تحمل ولتاژ 3 فاز را نداره و باید فت مناسب تری استفاده کنی

اما اگه بخوای برای همیشه تکفاز بشه و قدرتش کم نشه باید تغییراتی در ترانس اعمال بشه که هنوز به این مرحله از تصمیم گیری نرسیدیم

3- در اغلب دستگاههای جوش از igbt استفاده میشه اما در یک مورد که از فت استفاده شده بود و از igbt استفاده کردیم پس از چند سال اتفاقی نیافتاده

اما در دستگاه شما بواسطه تعویض بیشمار قطعات ، تعداد احتمالات بسیار زیاده و منحصر به فت نیست و لذا اگه کار کنه کمک زیادی میکنه ولی اگه کار نکنه نمیتونیم نتیجه ای از این حیث بگیریم چون ممکنه عامل دیگری موجب صدمه میشه و با قویترین فت هم بسوزه

لذا اگه فت مرغوب با جریان و ولتاژ بالا تهیه کنی لااقل احتمال نامناسب بودن فت ها منتفی میشه

ازآنجاکه من تابحال از فت برای اینورتر استفاده نکردم و تجربه قابل توجهی بابت شماره فت اینورتر ندارم لذا تجربه خود را بابت igbt تقدیم کردم

فقط در نظر داشته باش جنس مرغوب زیر 10 تومن وجود نداره و صرف قیمت بالای 10 تومن هم دلیل مرغوبیت نیست چون اینجا تهران است صدای ایران

سپاس

آیا با زینر 11 ولت کلیه فت ها به یک اندازه گرم میشه ؟
با زینر 12 ولت جوشکاری کن ببین ضعیف و غیر عادی است ؟
اگر دیود و خازن هنوز روی ترانس کوچک نصبه دیگه نیاز نیست آزادش کن

سپاس

سلام بله فتها به یک مقدار گرم میشه وبا زنر 12 ولت جوش نمیده جرقه ضعیف هم نمیزنه سیم پیچ ودیود خازنو از مدار خارج کردم
ممنونم از لطفتون در ضمن یکی دیگه از زنرهای سوخته قدیمی رو پیدا کردم که اونم با دقت زیر لوپ بررسی کردم A15 نوشته شده بود

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام بله فتها به یک مقدار گرم میشه وبا زنر 12 ولت جوش نمیده جرقه ضعیف هم نمیزنه سیم پیچ ودیود خازنو از مدار خارج کردم
ممنونم از لطفتون در ضمن یکی دیگه از زنرهای سوخته قدیمی رو پیدا کردم که اونم با دقت زیر لوپ بررسی کردم A15 نوشته شده بود

سلام
زینر سوخته فقط برای اطمینان از صحت شماره بکار میاد ولی چون مشخص نیست a15 چیه باید یکدونه سالم پیدا کنی و با تست مشخص بشه چیه

علی ایحال
با اسکوپ خروجی تک تک ترانس ها (قبل از دیود یا ورودی دیودها) را ببین که خروجی هر 4 ترانس مشابه یکدیگرند یا نه

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
زینر سوخته فقط برای اطمینان از صحت شماره بکار میاد ولی چون مشخص نیست a15 چیه باید یکدونه سالم پیدا کنی و با تست مشخص بشه چیه

علی ایحال
با اسکوپ خروجی تک تک ترانس ها (قبل از دیود یا ورودی دیودها) را ببین که خروجی هر 4 ترانس مشابه یکدیگرند یا نه

سپاس

با سلام
از ورودی دیودهای هر 4 ترانس دستگاه سیگنال گرفتم که هر 4 طبقه باهم برابر بودند پیک مثبت ومنفی ورودی دیودها نیز با هم برابر بود و حرارت فتهای هر چهار طبقه نیز دقیقا با هم یکسانند سپاسگذارم

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام
از ورودی دیودهای هر 4 ترانس دستگاه سیگنال گرفتم که هر 4 طبقه باهم برابر بودند پیک مثبت ومنفی ورودی دیودها نیز با هم برابر بود و حرارت فتهای هر چهار طبقه نیز دقیقا با هم یکسانند سپاسگذارم

سلام

پس معطل نکن 4 فت بالاتر از 60 آمپر تهیه و تست کن

و اگه فت خودش فابریک نبوده و قبلا از شما تعویض شده دراینصورت از igbt استفاده کن
از مشتری سوال کن بعد از سوختن دستگاه نزد تعمیرکار دیگری برده یا مستقیما بشما داده

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

پس معطل نکن 4 فت بالاتر از 60 آمپر تهیه و تست کن

و اگه فت خودش فابریک نبوده و قبلا از شما تعویض شده دراینصورت از igbt استفاده کن
از مشتری سوال کن بعد از سوختن دستگاه نزد تعمیرکار دیگری برده یا مستقیما بشما داده

سپاس
بله فت استفاده شده بر روي دستگاه فابريك بوده چون قبل از اين يك سال پيش نزد خود من تعمير شده بود وفتها دست نخورده
ولي يادم نمياد ايراد دستگاه چي بود فقط ميدونم تعويض فت نبوده
تعمير كار دستگاه جوش شركتم خودم بودم و كس ديگه اي رو دستگاه دست نبرده
در ضمن اگه خواسته باشم از فت استفاده كنم اي شماره فتي كه روي دستگاه هستش تا ٩٠٠ ولت تحمل ولتاژ داره ولي اون فتهاي قدرتي كه من ميشناسم و بچه هاي تهران موجود داشتن ولتاژ كاريشون پايينتر بود ونظرتون چيه چه شماره فتي استفاده كنم يا به فرمايش شما از igbt استفاده كنم چون از شماره فت دستگاه صد در صد مطمينم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
بله فت استفاده شده بر روي دستگاه فابريك بوده چون قبل از اين يك سال پيش نزد خود من تعمير شده بود وفتها دست نخورده
ولي يادم نمياد ايراد دستگاه چي بود فقط ميدونم تعويض فت نبوده
تعمير كار دستگاه جوش شركتم خودم بودم و كس ديگه اي رو دستگاه دست نبرده
در ضمن اگه خواسته باشم از فت استفاده كنم اي شماره فتي كه روي دستگاه هستش تا ٩٠٠ ولت تحمل ولتاژ داره ولي اون فتهاي قدرتي كه من ميشناسم و بچه هاي تهران موجود داشتن ولتاژ كاريشون پايينتر بود ونظرتون چيه چه شماره فتي استفاده كنم يا به فرمايش شما از igbt استفاده كنم چون از شماره فت دستگاه صد در صد مطمينم

IGBT با ولتاژ 1000 ولت فراوونه ولی از فت آمپر بالا زیاد استفاده نکردم و تجربه ای ندارم اما قطعا وجود داره

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام شرمنده بازم اين سوال را ميپرسم ما هنوز ولتاژ زنر ها رو مشخص نكرديم igbt هارو با چه زنري تو مدار تست كنم شب خوبي داشته باشي

بالا