آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام شرمنده بازم اين سوال را ميپرسم ما هنوز ولتاژ زنر ها رو مشخص نكرديم igbt هارو با چه زنري تو مدار تست كنم شب خوبي داشته باشي

با زینری که فت ها کمی گرم میکنه تست کن که خسارت احتمالی جهت ارزیابی و تعیین تکلیف احتمالات ناچیز بشه بطوریکه اگر گرم نشد ولتاژ زینر را بیشتر کن تا جایی که آمپر نرمالی در خروجی داشته باشیم

البته با 4 فت جوشکاری نکن و فعلا گرم کردن فت ها را با تعویض فت تست کن تا بعد

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
يك دستگاه جوش گاما تك فاز تو مغازه موجود داشتم و گفتم بيامو ولتاژ هاي ورودي به برد تحريك گيت را بگيرم تا بشه بهتر در مورد ديود زنر مجهول دستگاه سه فازمون تصميم بگيرم
فتهاي استفاده شده در اين دستگاهttk2837 ميباشد پس از نظر مورد مصرفي هر دو دستگاه از فت استفاده شده سيم سيگنالي كه از برد فرمان به طرف ترانس كوچك برد مياد ٢٨ ولت پيك تو پيك ميباشد مشابه دستگاه سه فازمون. يعني ١٤ ولت پيك و شماتيك برد كوچك هم دقيقا شبيه برد كوچك دستگاه سه فازمون هستش و ولتاژي كه روي زنر اين دستگاه هستش ٤/٧ ولته پس زنر مور استفاده پنج ولت مي باشد دلم زدم به دريا و زنرهاي 5 ولتي روي برد دستگاه سه فاز جايگزين كردم و با برق دو فاز به شبكه متصل كردم البته ٢ تا لامپ ١٠٠ سري شده به يكي از فازها متصل نمودم وقتي دستگاهو روشن ميكنم و ولوم دستگاه پنجاه تا شصت امپر زياد ميكنم فتها زياد داغ نميشن و لامپها نيز خاموشن ولي وقتي ولومو زياد ميكنم لامپها خيلي كم نور روشن ميشن و فتها هم كمي داغ ميكردن و وقتي انبر را به دستگاه وصل كردم و جوشكاري كرده با اينكه لحظهاي جرقه ميزد و لامپ پر نور ميشد احساس كردم جرقه جوش طبيعي هستش با ميزان امپر تصميم گرفتم بدون لامپ سري دستگاهو تست كنم و همين كاررو نيز كردم و وقتي كه دستگاه رو روشن كردم يكي از فتها بمب تركيد گفتم اين مطالب شايد راهگشا باشه استاد
من نوكرتم

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام
يك دستگاه جوش گاما تك فاز تو مغازه موجود داشتم و گفتم بيامو ولتاژ هاي ورودي به برد تحريك گيت را بگيرم تا بشه بهتر در مورد ديود زنر مجهول دستگاه سه فازمون تصميم بگيرم
فتهاي استفاده شده در اين دستگاهttk2837 ميباشد پس از نظر مورد مصرفي هر دو دستگاه از فت استفاده شده سيم سيگنالي كه از برد فرمان به طرف ترانس كوچك برد مياد ٢٨ ولت پيك تو پيك ميباشد مشابه دستگاه سه فازمون. يعني ١٤ ولت پيك و شماتيك برد كوچك هم دقيقا شبيه برد كوچك دستگاه سه فازمون هستش و ولتاژي كه روي زنر اين دستگاه هستش ٤/٧ ولته پس زنر مور استفاده پنج ولت مي باشد دلم زدم به دريا و زنرهاي 5 ولتي روي برد دستگاه سه فاز جايگزين كردم و با برق دو فاز به شبكه متصل كردم البته ٢ تا لامپ ١٠٠ سري شده به يكي از فازها متصل نمودم وقتي دستگاهو روشن ميكنم و ولوم دستگاه پنجاه تا شصت امپر زياد ميكنم فتها زياد داغ نميشن و لامپها نيز خاموشن ولي وقتي ولومو زياد ميكنم لامپها خيلي كم نور روشن ميشن و فتها هم كمي داغ ميكردن و وقتي انبر را به دستگاه وصل كردم و جوشكاري كرده با اينكه لحظهاي جرقه ميزد و لامپ پر نور ميشد احساس كردم جرقه جوش طبيعي هستش با ميزان امپر تصميم گرفتم بدون لامپ سري دستگاهو تست كنم و همين كاررو نيز كردم و وقتي كه دستگاه رو روشن كردم يكي از فتها بمب تركيد گفتم اين مطالب شايد راهگشا باشه استاد
من نوكرتم

سلام

در حالتیکه جوشماری نمیکنید فت ها بهیچ عنواننباید داغ کنه و حتی نباید گرم بشه لذا با توجه به تست عمده بخش ها نکته کوچکی رعایت نشده

اگر هنوز فت آمپر بالا و مرغوب تهیه نکردی آزمایش زیر را انجام بده

کلیه دیودهای خروجی را آزاد کن و ببین فت ها با زینر 11 ولت بازم گرم میشه یا نه ؟

ضمنا سیگنالها در بالاترین جریان چه وضعیتی داره (بدون جوشکاری نباید تغییری کنه و در گرمای فت هم بدون جوشکاری نباید تاثیری بذاره)

میتونی با دستگاه سالم مقایسه کنی که دامنه در هر شرایطی باد ثابت باشه واگه دامنه با زیاد کردن آمپر بیشتر میشه اشکال داره

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

در حالتیکه جوشماری نمیکنید فت ها بهیچ عنواننباید داغ کنه و حتی نباید گرم بشه لذا با توجه به تست عمده بخش ها نکته کوچکی رعایت نشده

ضمنا سیگنالها در بالاترین جریان چه وضعیتی داره (بدون جوشکاری نباید تغییری کنه و در گرمای فت هم بدون جوشکاری نباید تاثیری بذاره)

میتونی با دستگاه سالم مقایسه کنی که دامنه در هر شرایطی باد ثابت باشه واگه دامنه با زیاد کردن آمپر بیشتر میشه اشکال داره

سپاس

با سلام خدمت استاد عزیزم
ازاد کردن دیودهای خروجی که کاری بس دشوار بود که انجام ندادم چون فقط برد ریکتی فایر سالم مونده که اونم ......
سیگنال گیت دستگاه تک فاز رو با دستگاه سه فاز مقایسه کردم فرکانس کاری و شکل موج شبیه هم بود

ودر مورد تغییر شکل موج در امپرهای مختلف دقیقا بررسی کردم و شکل موج در امپرهای مختلف هیچ تغییری نمیکنه

در ضمن در مور اطمینان از برد ریکتی فایر حتی موقعی که سوکتی که برد ریکتی فایر میره قطع میکنم بازم فتها داغ میشه منظورم سوکت اصلی خروجی طبقه فتها میباشد 20140503_180311.jpg

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلامدر حالتیکه جوشماری نمیکنید فت ها بهیچ عنواننباید داغ کنه و حتی نباید گرم بشه لذا با توجه به تست عمده بخش ها نکته کوچکی رعایت نشدهاگر هنوز فت آمپر بالا و مرغوب تهیه نکردی آزمایش زیر را انجام بدهکلیه دیودهای خروجی را آزاد کن و ببین فت ها با زینر 11 ولت بازم گرم میشه یا نه ؟ضمنا سیگنالها در بالاترین جریان چه وضعیتی داره (بدون جوشکاری نباید تغییری کنه و در گرمای فت هم بدون جوشکاری نباید تاثیری بذاره)میتونی با دستگاه سالم مقایسه کنی که دامنه در هر شرایطی باد ثابت باشه واگه دامنه با زیاد کردن آمپر بیشتر میشه اشکال دارهسپاس
با سلام امروز دستگاه را با يك منبع ٣٠٠ ولتي dc خارجي تغذيه كردم و دستگاه را روشن كردم نتيجه فتهاي دستگاه كمتر از ولتاژ ٥٥٠ ولتي دستگاه داغ ميكنند و حتي دستگاه رو روي ١٢٠ امپر گذاشتم و حدود ٣٠ ثانيه نيز جوشكاري كردم فقط فت ها داغ شدند و ديگه جوشكاري نكردم ولي در كل جوشش مشكلي نداشت وزنري كه روي دستگاه بود زنر ٥ ولتي بود منتظر پاسخ شما هستم يا حق

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام خدمت استاد عزیزم
ازاد کردن دیودهای خروجی که کاری بس دشوار بود که انجام ندادم چون فقط برد ریکتی فایر سالم مونده که اونم ......
سیگنال گیت دستگاه تک فاز رو با دستگاه سه فاز مقایسه کردم فرکانس کاری و شکل موج شبیه هم بود

ودر مورد تغییر شکل موج در امپرهای مختلف دقیقا بررسی کردم و شکل موج در امپرهای مختلف هیچ تغییری نمیکنه

در ضمن در مور اطمینان از برد ریکتی فایر حتی موقعی که سوکتی که برد ریکتی فایر میره قطع میکنم بازم فتها داغ میشه منظورم سوکت اصلی خروجی طبقه فتها میباشدمشاهده فایل‌پیوست 90168

سلام

گرازش اخیر شما خیلی مبهم است
چکار کردی که تونستی جوشکاری کنی؟
آیا بالاخره قت های مرغوی تهیه کردی و با فت مرغوب تست کردی یا نه؟
مگه ممکنه خروجی فت ها را قطع کنی و داغ بشه؟ اگه واقعا اینطور باشه روی سرم نخود چی سبز میشه.

آیا بدون جوشکاری فت ها داغ میشه ؟
کل ماجرا و مصیبت ناشی از این خبط و خطا بوده که حاضر به استفاده از فت مرغوب نبودی و بجای زینر 5 ولتی زینر 15 ولتی استفاده کرده بودی و هر چقدر می پرسیدم شماره زینر چیه پاسخ نمیدادی و مدام میگفتی مال خودش 15 ولتی بود و منم 15 ولتی جایگزین کردم.

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

سپاس

با زینری که فت ها کمی گرم میکنه تست کن که خسارت احتمالی جهت ارزیابی و تعیین تکلیف احتمالات ناچیز بشه بطوریکه اگر گرم نشد ولتاژ زینر را بیشتر کن تا جایی که آمپر نرمالی در خروجی داشته باشیم

البته با 4 فت جوشکاری نکن و فعلا گرم کردن فت ها را با تعویض فت تست کن تا بعد

سپاس

سلام

گرازش اخیر شما خیلی مبهم است
چکار کردی که تونستی جوشکاری کنی؟
آیا بالاخره قت های مرغوی تهیه کردی و با فت مرغوب تست کردی یا نه؟
مگه ممکنه خروجی فت ها را قطع کنی و داغ بشه؟ اگه واقعا اینطور باشه روی سرم نخود چی سبز میشه.

آیا بدون جوشکاری فت ها داغ میشه ؟

سپاس

با سلام
پست 184 را مطالعه فرمودید
چکار کردم که گفتم یک منبع خارجی 300 ولتی به دستگاه وصل کردم و جوشکاری کردم ولی بازم نامتعادل گرم میشد یعنی بیش از مقدار استاندارد
در مورد خروجی منظورم سوکت 6 سیمه بزرگ که به سمت برد ریکتی فایر میره کشیدم ولی بازم فتها گرم میشن ولی کمتر از 600 ولت
بله بدون جوشکاری هم فتها داغ میشن
هنوز فت مرغوب تهیه نکردم به خاطر اینکه اول میخواستم ببینم ولتاز بالا باعث گرم شدن فتها میشن یا نه

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام امروز دستگاه را با يك منبع ٣٠٠ ولتي dc خارجي تغذيه كردم و دستگاه را روشن كردم نتيجه فتهاي دستگاه كمتر از ولتاژ ٥٥٠ ولتي دستگاه داغ ميكنند و حتي دستگاه رو روي ١٢٠ امپر گذاشتم و حدود ٣٠ ثانيه نيز جوشكاري كردم فقط فت ها داغ شدند و ديگه جوشكاري نكردم ولي در كل جوشش مشكلي نداشت وزنري كه روي دستگاه بود زنر ٥ ولتي بود منتظر پاسخ شما هستم يا حق

با سلام
پست 184 را مطالعه فرمودید
چکار کردم که گفتم یک منبع خارجی 300 ولتی به دستگاه وصل کردم و جوشکاری کردم ولی بازم نامتعادل گرم میشد یعنی بیش از مقدار استاندارد
در مورد خروجی منظورم سوکت 6 سیمه بزرگ که به سمت برد ریکتی فایر میره کشیدم ولی بازم فتها گرم میشن ولی کمتر از 600 ولت
بله بدون جوشکاری هم فتها داغ میشن
هنوز فت مرغوب تهیه نکردم به خاطر اینکه اول میخواستم ببینم ولتاز بالا باعث گرم شدن فتها میشن یا نه

سلام

پست 184 را نه تنها مطالعه کردم بلکه در پاسخ به شما در پست 186 کپی هم کردم اما محاله فتی که خروجی آن قطع شده داغ کنه

اگر فت ها را تعویض نکردید پس چکار کردید که با همان شرایط قبلی دیگه منفجر نمیشه

من حیث المجموع اگه با این فت ها داغ میکنه ، فت مرغوب آمپر بالا نصب کن داغ نمیکنه

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

پست 184 را نه تنها مطالعه کردم بلکه در پاسخ به شما در پست 186 کپی هم کردم اما محاله فتی که خروجی آن قطع شده داغ کنه

اگر فت ها را تعویض نکردید پس چکار کردید که با همان شرایط قبلی دیگه منفجر نمیشه

من حیث المجموع اگه با این فت ها داغ میکنه ، فت مرغوب آمپر بالا نصب کن داغ نمیکنه

سپاس
سلام
دليلي براي دروغ گفتن نميبينم ( اگر فت ها را تعویض نکردید پس چکار کردید که با همان شرایط قبلی دیگه منفجر نمیشه)
گفتم فقط با منبع ٣٠٠ ولتي فتها را تغذيه كردم و تونستم جوشكاري كنم و با اينحالت فتها نتركيد ولتاژ بالا باعث تركيدن سريع فتها ميشد در ضمن يك نمونه فت كه زياد تعويض كرده باشين و تو كار جواب داده باشه پيشنهاد بدي ممنون ميشم
در ضمن اين نكته هم فراموش نشه موقعي كه سوكت سيگنال گيت را از برد فرمان قطع ميكنم فتها داغ نميكنه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام
دليلي براي دروغ گفتن نميبينم ( اگر فت ها را تعویض نکردید پس چکار کردید که با همان شرایط قبلی دیگه منفجر نمیشه)
گفتم فقط با منبع ٣٠٠ ولتي فتها را تغذيه كردم و تونستم جوشكاري كنم و با اينحالت فتها نتركيد ولتاژ بالا باعث تركيدن سريع فتها ميشد در ضمن يك نمونه فت كه زياد تعويض كرده باشين و تو كار جواب داده باشه پيشنهاد بدي ممنون ميشم
در ضمن اين نكته هم فراموش نشه موقعي كه سوكت سيگنال گيت را از برد فرمان قطع ميكنم فتها داغ نميكنه

سلام

عزیزم جسارتی نکردم
عرض کردم چکار کردید که منفجر نمیشه
اگه با 300 ولت منفجر نمیشه قبلا با همین 300 ولت فرمودید منفجر میشه
اگه منظور شما 300 ولت DC است این موضوع در پاسخ شما استنباط نمیشده و عدم صراحت و ابهام در مطالب موجب سردرگمی و گیج شدن مخاطب میشه .

یکی از دلایل طولانی شدن تاپیک شما پاسخ مبهم و ناقص است ولی خوشبختانه پشتکار قابل تحسینی داری
اگه پاسخ ها دقیق و کامل باشه زودتر به سرانجام میرسه و زحمات شما هم بیشتر قابل استفاده میشه

سپاس

بالا