سلام
دراینصورت همانطور که حدس زدم با جابجایی ناصحیح قطعات اسیلاتور ، فرکانس کم شده و بتبع آن جریان شدیدی میکشه
قطعات متصل به آی سی 3525 را با دستگاه دیگری مقایسه کنید که اشتباه در همین قسمت اتفاق افتاده
ضمنا انتخاب جریان کم یا زیاد هیچ تاثیری در دامنه سیگنال گیت نداره
و اصولا در بی باری هیچگونه اثری در دیوتی سایکل و زمان روشن بودن گیت هم نداره
بلکه فقط در لحظه جوشکاری زمان روشن بودن را تغییر میده یعنی در جریان زیاد زمان روشن بودن زیاده و در جریان کم زمان روشن بودن کمه یعنی درحالیکه پهنای سیکل یا زمان تناوب ثابته ، فقط پهنای روشن بودن تغییر میکنه
بعبارت دیگر در جریان کم سیگنال سوزنی میشه و در جریان زیاد تقریبا مربعی (البته در زمان جوشکاری )
بعبارتی وقتی دامنه سیگنال 5 ولت میشه اگه فورا صفر بشه جریان کم میده و اگه در یک زمانی 5 ولت بمونه و بعدا صفر بشه جریان بیشتری میده فقط همین ( البته در بی باری هیچگونه تاثیری بر سیگنال نداره و همیشه ثابته - میتونی روی دستگاه سالم ببینی )
ضمنا فرکانس با ولتمتر قابل اندازه گیری نیست
ولی سیگنال دو دستگاه را از حیث مقدار دامنه پیک تو پیک و مقدار دامنه مثبت و مقدار دامنه منفی گزارش نکردید.
سپاس
با سلام خدمت استاد عزیز
منم میدونم موقعی که جریان کم وزیاد میشه زمان تناوب تغییر میکنه نه دامنه سیگنال منظورم ان بود که ولتاز پایه گیت سورس دستگاه تکفاز روگرفتم با مولتی متر 5ولت بود ولی ولتاز گیت سورس دستگاه سه فاز با مولتی متر 14 ولته گفتم شاید این اختلاف فاحش باعث داغ شدن فتها میشه
در مورد اندازه گیری فرکانس با مولتی متر باید بگم من یک مولتی متر u71d دارم که تا 400 مگا هرتز فرکانس رو اندازه گیری میکنه
دامنه سیگنال در دستگاه تکفاز 7 ولت پیک مثبت و 15 ولت پیک منفی می باشد و دامنه سیگنال دستگاه سه فاز که با زنرهای مختلف اعلام کردم خسته نباشید