آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
عرض کردم شماره زینرهای قبلی و فعلی چیه نگفتم چند ولتیه ؟
ضمنا پیک تو پیک کاتد زینر چند ولته ( یعنی بالاترین مقدار تا پایین تریین مقدار)

اشتباه نکنی دوباره تاکید میکنم گراند اسکوپ به هر ثانویه ای متصل باشه پروب اسکوپ را فقط میتونی به زینر متصل به همون ثانویه متصل کنی نه زینر ثانویه های دیگر

یعنی برای هر ثانویه باید گراند اسکوپ را به همان ثانویه متصل کنی

سپاس

شماره زنرهای قبلی a15 بوده وشماره زنرهای جدید c15 ولتاز پیک تا پیک کاتد زنر با سورس 27 ولت است
سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
عرض کردم شماره زینرهای قبلی و فعلی چیه نگفتم چند ولتیه ؟
ضمنا پیک تو پیک کاتد زینر چند ولته ( یعنی بالاترین مقدار تا پایین تریین مقدار)

اشتباه نکنی دوباره تاکید میکنم گراند اسکوپ به هر ثانویه ای متصل باشه پروب اسکوپ را فقط میتونی به زینر متصل به همون ثانویه متصل کنی نه زینر ثانویه های دیگر

یعنی برای هر ثانویه باید گراند اسکوپ را به همان ثانویه متصل کنی

سپاس

شماره زنرهای قبلی a15 بوده وشماره زنرهای جدید c15 ولتاز پیک تا پیک کاتد زنر با سورس 27 ولت میباشد
سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
شماره زنرهای قبلی a15 بوده وشماره زنرهای جدید c15 ولتاز پیک تا پیک کاتد زنر با سورس 27 ولت میباشد
سپاس

سلام
همینجا خرابکاری کردی
هر چی ازت میپرسیدم پاسخ مبهم میدادی

زینر A15 نداریم یک زینر 5 ولت موقتا با یکی از زینرها موازی کن و ببین روی آند حدود 8 ولت نیم سیکل مثبت میاد یا بازم فقط منفی داری ؟

البته اگه مقاومتی که 2/4 اعلام کردی 2/4 اهم است اشتباهه باید درست بشه
اعلام کن تا بهت بگم

بقیه سوالات را هم که طی ویرایش اضافه کرده بودم جواب بده

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
عزیزم گفتم 4 تا خروجی 2 تایی داره
این که شما مشخص کردی 4 تا 1 تایی است

مشاهده فایل‌پیوست 89377

سلام

1- در تصویر برد کوچک بنظر میرسه یک مقاومت کم اهم ( قوی تر از بقیه و بدون دیود موازی) با هر گیت سری شده . آیا همینطوره ؟

2- آیا 4 پین کناری برد کوچک به سورس و 4 پین وسط برد به گیت ها متصل میشده
3- در نقشه عبارت متصل به خروجی منفی و متصل به خروجی مثبت یعنی چی ؟
3- مقادیر خازن و مقاومت ها را اعلام نکردی !
4- در تصویر مقاومت های کم اهم دیده میشه . در نقشه کدوم هاست ؟
5- تصویر پشت برد کوچک را ارسال کن
بنظر میرسه برخی از مقادیری که در نقشه مشخص کردی اشتباهه و منطقی نیست
با دقت زیاد اعلام کن عمده اشکال در این برد است و با اشتباه شما گمراه میشم

سپاس

سلام
همینجا خرابکاری کردی

زینر A15 نداریم یک زینر 5 ولت موقتا با یکی از زینرها موازی کن و ببین روی آند حدود 8 ولت نیم سیکل مثبت میاد یا بازم فقط منفی داری ؟

اعلام کن تا بهت بگم

سپاس

بد بخت شدم چها تا زنر 5 ولت به هر شاخه وصل کردم یعنی موازی کردم بعد که دستگاه را روشن کردم چراغ دیتککت روشن شد از دوباره که روشن خاموش کردم یکدفعه صدای انفجار مهیبی و فیوز پرید مقاومت 2/4 کیلو است

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816

مشاهده فایل‌پیوست 89377

سلام

1- در تصویر برد کوچک بنظر میرسه یک مقاومت کم اهم ( قوی تر از بقیه و بدون دیود موازی) با هر گیت سری شده . آیا همینطوره ؟

سپاس

سلام
همینجا خرابکاری کردی

اعلام کن تا بهت بگم

سپاس

بد بخت شدم چها تا زنر 5 ولت به هر شاخه وصل کردم یعنی موازی کردم بعد که دستگاه را روشن کردم چراغ دیتککت روشن شد از دوباره که روشن خاموش کردم یکدفعه صدای انفجار مهیبی و فیوز پرید مقاومت 2/4 کیلو است

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046

اشکالی نداره فت ها رو سوزوندی
من که تاکید کردم فقط یک زینر استفاده کن که مدار بسته نشه و فت های دیگه خاموش باشن

بدون فت با همون زینر 5 ولت تست کن و بگو نیم سیکل مثبت چند ولته
عزیزم گوش گن چی میگم
متاسفانه پست منو خونده نخونده میخوای پاسخ بدی و بهمین دلیل اینقدر به درازا کشیده
زیرا مثلا علیرغم اینهمه تاکید که دقت زیادی کن مقاومت 2/4 کیلو را 2/4 اهم اعلام کردی

شماره کامل زینر قبلی را اعلام کن

اگه در زینرهای قبلی خودش زینر سالم هست ( که هست ) دراینصورت یک مقاومت حدود 2 کیلو باهاش سری کن و به ولتاژ حدود 20 ولت بصورت معگوس متصل کن و ولتاژ زینر را اعلام کن

احتمالا درست شده و پروتکت را پیش بینی کرده بودم چون یک خرابکاری هم اونجاست

ضمنا فرکانس سیگنال را اعلام کن

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
همینجا خرابکاری کردی

اعلام کن تا بهت بگم

سپاس

سلام

سپاس

مشاهده فایل‌پیوست 89377

اشکالی نداره فت ها رو سوزوندی
من که تاکید کردم فقط یک زینر استفاده کن که مدار بسته نشه و فت های دیگه خاموش باشن

بدون فت با همون زینر 5 ولت تست کن و بگو نیم سیکل مثبت چند ولته
عزیزم گوش گن چی میگم
متاسفانه پست منو خونده نخونده میخوای پاسخ بدی و بهمین دلیل اینقدر به درازا کشیده

شماره کامل زینر قبلی را اعلام کن
اگه در زینرهای قبلی خودش زینر سالم هست ( که هست ) دراینصورت یک مقاومت حدود 2 کیلو باهاش سری کن و به ولتاژ حدود 20 ولت بصورت معگوس متصل کن و ولتاژ زینر را اعلام کن

ضمنا فرکانس سیگنال را اعلام کن

سپاس
زنر قبلیش چند تاش دستمه که اونم سوخته ولی روی زنر a1 را بالای زنر و 5 ولت را پایین زنر نوشته ولی مطمینم چون لوپ دارم

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
زنر قبلیش چند تاش دستمه که اونم سوخته ولی روی زنر a1 را بالای زنر و 5 ولت را پایین زنر نوشته ولی مطمینم چون لوپ دارم

عزیزم ممکن نیست یکی از این دیودهای موازی سالم نمونده باشه
فقط ممکنه گم کرده باشی
اگه گم کردی حتما پیدا کن که خیلی کمک میکنه و مثل طلا با ارزشه و بدون خسارت و بدون دردسر میگه چند ولتیه

کاش ابتدای امر میگفتی که کلیه زینرها را عوض کردی و اینهمه گرفتار نمیشدیم

درهر صورت معمای پیچیده ای درست کردی و هر مرحله باید با عذاب و مصیبت سپری بشه
چون بی ریا قطعه عوض میکنی و تعداد احتمالات را بینهایت میکنی
وقتی چند قطعه عوض میشه باید صدها احتمال بررسی بشه خصوصا که نمونه و نقشه ای هم نباشه

به هر شکل با احتمال بسیار زیاد زینر 15 ولتی نیست و اینکه چیه من در عمرم a15 ندیدم و باید با سعی و خطا و احیانا خسارت بفهمیم چی بوده البته شاید هم 15 ولتی باشه ولی خیلی بعیده چون همه بخش ها سالمه و مدام بهت میگفتم ایندستگاه سالمه و نکته کوچکی را رعایت نکردی

ولی اگر 15 ولتی باشه دامنه ورودی ترانس کوچک ضعیفه که خیلی بعیده

نتیجه تست بدون فت چی شد

من عاشق کار پیچیده هستم که چند ماه طول بکشه ولی نه اینکه با پاسخ اشتباه دنبال نخود سیاه بگردیم و هنرمون پیدا کردن نخود سیاه باشه

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
عزیزم ممکن نیست یکی از این دیودهای موازی سالم نمونده باشه
فقط ممکنه گم کرده باشی
اگه گم کردی حتما پیدا کن که خیلی کمک میکنه و مثل طلا با ارزشه و بدون خسارت و بدون دردسر میگه چند ولتیه

کاش ابتدای امر میگفتی که کلیه زینرها را عوض کردی و اینهمه گرفتار نمیشدیم

درهر صورت معمای پیچیده ای درست کردی و هر مرحله باید با عذاب و مصیبت سپری بشه
چون بی ریا قطعه عوض میکنی و تعداد احتمالات را بینهایت میکنی
وقتی چند قطعه عوض میشه باید صدها احتمال بررسی بشه خصوصا که نمونه و نقشه ای هم نباشه

به هر شکل با احتمال بسیار زیاد زینر 15 ولتی نیست و اینکه چیه من در عمرم a15 ندیدم و باید با سعی و خطا و احیانا خسارت بفهمیم چی بوده البته شاید هم 15 ولتی باشه ولی خیلی بعیده چون همه بخش ها سالمه و مدام بهت میگفتم ایندستگاه سالمه و نکته کوچکی را رعایت نکردی

ولی اگر 15 ولتی باشه دامنه ورودی ترانس کوچک ضعیفه که خیلی بعیده

نتیجه تست بدون فت چی شد

من عاشق کار پیچیده هستم که چند ماه طول بکشه ولی نه اینکه با پاسخ اشتباه دنبال نخود سیاه بگردیم و هنرمون پیدا کردن نخود سیاه باشه

سپاس

با عرض سلام وخسته نباشید
شکل موج سورس کاتد و سورس اند دیود زنر تغییر کرده ولی ولتاز پیک مثبت 13 ولت و پیک منفی نیز 13 ولت میباشد (دامنه ولتازدر سورس کاتد)
ولی دامنه ولتاز سورس اند فرق میکنه دامنه پیک مثبت 9 ولت و پیک منفی 18 ولت می باشد
دیود های تعویضی رو هم پیدا نکردم دستم به دامنت image_05.jpgimage_06.jpg

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با عرض سلام وخسته نباشید
شکل موج سورس کاتد و سورس اند دیود زنر تغییر کرده ولی ولتاز پیک مثبت 13 ولت و پیک منفی نیز 13 ولت میباشد (دامنه ولتازدر سورس کاتد)
ولی دامنه ولتاز سورس اند فرق میکنه دامنه پیک مثبت 9 ولت و پیک منفی 18 ولت می باشد
دیود های تعویضی رو هم پیدا نکردم دستم به دامنتمشاهده فایل‌پیوست 89496مشاهده فایل‌پیوست 89498

سلام

نگران نباش درستش میکنیم فقط پست منو با دقت چند بار مطالعه کن و پاسخ منو بده و اینقدر به صحت نظرات خودت تکیه نکن و لذا دیگه با برداشت خودت کاری نکن

تصور میکنم زینر خودش 5 ولتی بوده و ترکیدن فت ها بواسطه ولتاژ زیاد و تحمل ناچیز فت ها بوده
البته بدلیل سهل انگاری که حتی یکی از دیودهای سالم خودش را نگه نداشتی مجبوریم با سعی و خطا و احیانا با خسارت مشخصات قطعه اصلی را پیدا کنیم

اگه فت سالم نداری 4 فت 60 یا 80 آمپری مرغوب مخصوص دستگاه جوش بخر و ازآنجاکه مشخص شد ایراد برد کوچک در ولتاژ نامناسب زینر بوده و مطابق انتظار موجب شیفت سیگنال بسمت مثبت میشه لذا باید ولتاژ زینر را از بزرگ بسمت کوچک تغییر بدیم

برای شروع از 4 عدد زینر 10 ولتی استفاده کن و هر زینر را با یکی از زینرهای 15 ولتی موازی کن ( نیازی به خارج کردن آنها نیست )

سپس یک لامپ 1000 وات با برق اینورتر سری کن و درحالیکه ولتمتر به دو انبر خروجی متصله دستگاه را روشن کن و ولتاژ را اعلام کن

اگر ولتاژ اومده بود جریان را مینیمم کنید و یک لحظه جوشکاری کنید که احتمالا پروتکت میده چون بخش پروتکت ایرادی دیده بودم که رفع آنرا به پایان کار موکول کردم

اما اگه ولتاژ نیومده بود از 4 زینر با ولتاژ کمتر استفاده کن مثلا از 4 زینر 8 ولتی و اگه نشد بازم کمتر ....

فقط جاده خاکی نرو درست میشه

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا