با عرض سلام وخسته نباشید
شکل موج سورس کاتد و سورس اند دیود زنر تغییر کرده ولی ولتاز پیک مثبت 13 ولت و پیک منفی نیز 13 ولت میباشد (دامنه ولتازدر سورس کاتد)
ولی دامنه ولتاز سورس اند فرق میکنه دامنه پیک مثبت 9 ولت و پیک منفی 18 ولت می باشد
دیود های تعویضی رو هم پیدا نکردم دستم به دامنت
مشاهده فایلپیوست 89496مشاهده فایلپیوست 89498
سلام
نگران نباش درستش میکنیم فقط پست منو با دقت چند بار مطالعه کن و پاسخ منو بده و اینقدر به صحت نظرات خودت تکیه نکن و لذا دیگه با برداشت خودت کاری نکن
تصور میکنم زینر خودش 5 ولتی بوده و ترکیدن فت ها بواسطه ولتاژ زیاد و تحمل ناچیز فت ها بوده
البته بدلیل سهل انگاری که حتی یکی از دیودهای سالم خودش را نگه نداشتی مجبوریم با سعی و خطا و احیانا با خسارت مشخصات قطعه اصلی را پیدا کنیم
اگه فت سالم نداری 4 فت 60 یا 80 آمپری مرغوب مخصوص دستگاه جوش بخر و ازآنجاکه مشخص شد ایراد برد کوچک در ولتاژ نامناسب زینر بوده و مطابق انتظار موجب شیفت سیگنال بسمت مثبت میشه لذا باید ولتاژ زینر را از بزرگ بسمت کوچک تغییر بدیم
برای شروع از 4 عدد زینر 10 ولتی استفاده کن و هر زینر را با یکی از زینرهای 15 ولتی موازی کن ( نیازی به خارج کردن آنها نیست )
سپس یک لامپ 1000 وات با برق اینورتر سری کن و درحالیکه ولتمتر به دو انبر خروجی متصله دستگاه را روشن کن و ولتاژ را اعلام کن
اگر ولتاژ اومده بود جریان را مینیمم کنید و یک لحظه جوشکاری کنید که احتمالا پروتکت میده چون بخش پروتکت ایرادی دیده بودم که رفع آنرا به پایان کار موکول کردم
اما اگه ولتاژ نیومده بود از 4 زینر با ولتاژ کمتر استفاده کن مثلا از 4 زینر 8 ولتی و اگه نشد بازم کمتر ....
فقط جاده خاکی نرو درست میشه
سپاس