آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
اون دو طبقه که درین به مثبت تغذیه وصله و سورس خروجی فت میشه و فکر کنم گراند فت رو باید به درین که به ولتاز مثبت تغذیه وصله اتصال بدم درسته ولی به خاطر اتلاف نشدن وقت و پست اضافی یکبار گراند رو به درین و یکبار هم به سورس وصل کردم شکل موج اول مربوط به پایه درین و شکل موج دوم مربوط به پایه سورس میباشد ودر مورد ترانس کوچیک هم باید به عرضتون برسونم که ازمدار خارج نشده و فقط پایه ها شارز لحیم شدند و در جا زدن دیود ها مگه اینکه لوکیشن برد اشتباه باشه مشاهده فایل‌پیوست 89362مشاهده فایل‌پیوست 89363

نمیدونم کدوم شکل در ذهن شما شماره یک است و بنظر میرسه همیشه تصویر اول زیر متن را شماره 2 منظور میکنی

درهر صورت باید سیگنال GS را ارسال کنی ولی فراموش کردم بگم فیوز ضعیفی (حدود 5/ آمپر ) با 3 خازن سرامیکی موازی کن و فقط گراند یک پروب را متصل کن و سپس سیگنال را ببین و تصویر ارسال کن

باید نقشه برد کوچک را بادقت بسیار زیاد و بدون کمترین خطا بکشی و ارسال کنی تا ببینم کجا اشتباه کردی
تاکید میکنم در کشیدن نقشه اشتباه نکن

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

مراقب باش اگه راه افتاد نباید پروب اسکوپ را روی 10 تا از فت ها بزنی که سورسش بدنه نیست زیرا ممکنه به اسکوپ صدمه بزنه

سپاس

نمیدونم کدوم شکل در ذهن شما شماره یک است و بنظر میرسه همیشه تصویر اول زیر متن را شماره 2 منظور میکنی

درهر صورت باید سیگنال GS را ارسال کنی ولی فراموش کردم بگم فیوز ضعیفی (حدود 5/ آمپر ) با 3 خازن سرامیکی موازی کن و سپس سیگنال را ببین و تصویر ارسال کن

باید نقشه برد کوچک را بادقت بسیار زیاد و بدون کمترین خطا بکشی و ارسال کنی تا ببینم کجا اشتباه کردی
تاکید میکنم در کشیدن نقشه اشتباه نکن

سپاس

سلام
رییس اخرین تصویر مربوط به gs بود دیگه دیگه چه سیگنالی هم سیگنال درین گیت رو ارسال کردم ( تصویر اول از بالا) و هم سیگنال گیت سورس رو ( تصویر پایینی
ممنونم

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام
رییس اخرین تصویر مربوط به gs بود دیگه دیگه چه سیگنالی هم سیگنال درین گیت رو ارسال کردم ( تصویر اول از بالا) و هم سیگنال گیت سورس رو ( تصویر پایینی
ممنونم

مقایسه هم نیاز نداره تصویر گیت سورس هر کدام از دو فت مورد بحث اخیر را جدا جدا (بدون فیوزی که گفته بودم) ارسال کن
و نقشه دقیق دقیق برد کوچک تا بهت بگم کجا اشتباه کردی

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
مقایسه هم نیاز نداره تصویر گیت سورس هر کدام از دو فت مورد بحث اخیر را جدا جدا (بدون فیوزی که گفته بودم) ارسال کن

سپاس
دیگه باید ببخشید 20140420_170812.jpg 20140420_171159.jpg
تمام المانهای روی برد کوچک را از نوع چک کردم

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
دیگه باید ببخشید مشاهده فایل‌پیوست 89370 مشاهده فایل‌پیوست 89371
تمام المانهای روی برد کوچک را از نوع چک کردم

سلام
حالا تمام قطعاتی که تابحال آزاد کردی و بیرون آوردی اعلام کن
و مقادیر مقاومت ها و خازن ها را در نقشه بنویس
آیا واقعا اینهمه دیود موازی داره؟

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
خدا خیرت بده
همه دیودها را خارج کردی و برعکس لحیم کردی

برای تست فقط یک پایه همه دیود ها را آزاد کن و از هر دسته دیود موازی فقط یکی را برعکس لحیم کن و با 4 فت تست کن (در زمان طولانی تست نکن فقط ببین درست میشه یا نه )

یا اینکه برد کوچک را از شاسی آزاد کن و خروجی های برد را به سیم کوچکی لحیم کن تا برعکس به محل قبلی لحیم کنی

یعنی اگه دو پایه خروجی اول را A , B فرض کنیم باید A را بجای B و B را بجای A متصل کنی

همچنین دو پایه خروجی دوم که C را بجای D و D را بجای C لحیم کن

اگه متوجه نشدی اعلام کن
خروجی های برد کوچک فقط باید با این سیم های کوتاه متصل بشه

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816

سپاس

خدا خیرت بده

برای تست فقط یک پایه همه دیود ها را آزاد کن و از هر دسته دیود موازی فقط یکی را برعکس لحیم کن و با 4 فت تست کن (در زمان طولانی تست نکن فقط ببین درست میشه یا نه )

سپاس
یعنی شما میفرمایید لوکیشن روی مدار را برای رد گم کنی بر عکس زدن به حق چیزای ندیده و نشنیده

شما منظورتون 4 سری دیود 5 تایی موازی با هم که باید بر عکس بشه در ضمن من همه دیودها چه زنر چه 4148 همه را تعویض کردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
یعنی شما میفرمایید لوکیشن روی مدار را برای رد گم کنی بر عکس زدن به حق چیزای ندیده و نشنیده

شما منظورتون 4 سری دیود 5 تایی موازی با هم که باید بر عکس بشه در ضمن من همه دیودها چه زنر چه 4148 همه را تعویض کردم

سلام
قبل از پاسخ شما حدس زدم که همه را درآوردی ولی هرچی بهت میگفتم چه کارهایی روی برد کوچک انجام دادی یا پاسخ نمیدادی یا پاسخ گنگ میدادی و میگفتی فقط یک زینر عوض کردم

بذار راه بیافته اون ابهام جهت لوکیشن را هم رفع میکنم فعلا با روش دوم که ویرایش کردم تست کن
البته احتمالا پروتکت میده که ربطی به این قسمت نداره که درستش میکنیم

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
خدا خیرت بده

یا اینکه برد کوچک را از شاسی آزاد کن و خروجی های برد را به سیم کوچکی لحیم کن تا برعکس به محل قبلی لحیم کنی

یعنی اگه دو پایه خروجی اول را A , B فرض کنیم باید A را بجای B و B را بجای A متصل کنی

همچنین دو پایه خروجی دوم که C را بجای D و D را بجای C لحیم کن

اگه متوجه نشدی اعلام کن
خروجی های برد کوچک فقط باید با این سیم های کوتاه متصل بشه

سپاس

سلام
قبل از پاسخ شما حدس زدم که همه را درآوردی ولی هرچی بهت میگفتم چه کارهایی روی برد کوچک انجام دادی یا پاسخ نمیدادی یا پاسخ گنگ میدادی و میگفتی فقط یک زینر عوض کردم

بذار راه بیافته اون ابهام جهت لوکیشن را هم رفع میکنم فعلا با روش دوم که ویرایش کردم تست کن
البته احتمالا پروتکت میده که ربطی به این قسمت نداره که درستش میکنیم

سپاس
استاد خیلی دیگه داری کم لطفی میکنی من کی گفتم دیود ها تعویض نشدن در همان پست اول گفتم که سه سری از دیودها تعویض شدن که جواب نگرفتم بقیه هم تعویض شدن منظورتون از وصل کردن پایه های خروجی به برد اصلی ضربدری است میشه با شکل نشون بدین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
استاد خیلی دیگه داری کم لطفی میکنی من کی گفتم دیود ها تعویض نشدن در همان پست اول گفتم که سه سری از دیودها تعویض شدن که جواب نگرفتم بقیه هم تعویض شدن منظورتون از وصل کردن پایه های خروجی به برد اصلی ضربدری است میشه با شکل نشون بدین

برد کوچک 4 تا خروجی دوتایی داره
باید جای این 2 تا از هر خروجی را عوض کنی

مثلا 2 پایه خروجی اول را A , B فرض کن که باید A را بجای B و B را بجای A متصل کنی

ضمنا در مورد دیودها ندیدم که بگی همه را درآوردی
و اساسا در پست های اخیر چند بار و نهایتا در پست 118 تکرار کردم
در برد کوچک کلیه قطعاتی که آزاد کردی و کلیه کارهایی که تابحال روی آن انجام دادی اعلام کن
ولی جواب ندادی که ندادی

البته پاسخ هات خوبه ولی گاهی کامل نیست

سپاس

بالا