آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
خدا خیرت بده
همه دیودها را خارج کردی و برعکس لحیم کردی

برای تست فقط یک پایه همه دیود ها را آزاد کن و از هر دسته دیود موازی فقط یکی را برعکس لحیم کن و با 4 فت تست کن (در زمان طولانی تست نکن فقط ببین درست میشه یا نه )

یا اینکه برد کوچک را از شاسی آزاد کن و خروجی های برد را به سیم کوچکی لحیم کن تا برعکس به محل قبلی لحیم کنی

یعنی اگه دو پایه خروجی اول را A , B فرض کنیم باید A را بجای B و B را بجای A متصل کنی

همچنین دو پایه خروجی دوم که C را بجای D و D را بجای C لحیم کن

اگه متوجه نشدی اعلام کن
خروجی های برد کوچک فقط باید با این سیم های کوتاه متصل بشه

سپاس

سلام
قبل از پاسخ شما حدس زدم که همه را درآوردی ولی هرچی بهت میگفتم چه کارهایی روی برد کوچک انجام دادی یا پاسخ نمیدادی یا پاسخ گنگ میدادی و میگفتی فقط یک زینر عوض کردم

بذار راه بیافته اون ابهام جهت لوکیشن را هم رفع میکنم فعلا با روش دوم که ویرایش کردم تست کن
البته احتمالا پروتکت میده که ربطی به این قسمت نداره که درستش میکنیم

سپاس
استاد خیلی دیگه داری کم لطفی میکنی من کی گفتم دیود ها تعویض نشدن در همان پست اول گفتم که سه سری از دیودها تعویض شدن که جواب نگرفتم بقیه هم تعویض شدن منظورتون از وصل کردن پایه های خروجی به برد اصلی ضربدری است میشه با شکل نشون بدین

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با سلام بازم به خاطر اینکه فاجعه پیش نیاد وخرابکاری پیش نیاد خروجی هایی از رو برد که دورش خط کشیم منظورتونه ( خروجی 4 طبقه گیت فتهای سوییچینگ )
برد به همان سمتی که بوده باشه درسته 20140420_201606.jpg

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام بازم به خاطر اینکه فاجعه پیش نیاد وخرابکاری پیش نیاد خروجی هایی از رو برد که دورش خط کشیم منظورتونه ( خروجی 4 طبقه گیت فتهای سوییچینگ )
برد به همان سمتی که بوده باشه درسته مشاهده فایل‌پیوست 89375

عزیزم گفتم 4 تا خروجی 2 تایی داره
این که شما مشخص کردی 4 تا 1 تایی است

3فاز.jpg

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام

1- در تصویر برد کوچک بنظر میرسه یک مقاومت کم اهم ( قوی تر از بقیه و بدون دیود موازی) با هر گیت سری شده . آیا همینطوره ؟

2- آیا 4 پین کناری برد کوچک به سورس و 4 پین وسط برد به گیت ها متصل میشده
3- در نقشه عبارت متصل به خروجی منفی و متصل به خروجی مثبت یعنی چی ؟
3- مقادیر خازن و مقاومت ها را اعلام نکردی !
4- در تصویر مقاومت های کم اهم دیده میشه . در نقشه کدوم هاست ؟
5- تصویر پشت برد کوچک را ارسال کن
بنظر میرسه برخی از مقادیری که در نقشه مشخص کردی اشتباهه و منطقی نیست
با دقت زیاد اعلام کن عمده اشکال در این برد است و با اشتباه شما گمراه میشم

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

1- در تصویر برد کوچک بنظر میرسه یک مقاومت کم اهم ( قوی تر از بقیه و بدون دیود موازی) با هر گیت سری شده . آیا همینطوره ؟

با عرض سلام و صبح بخیر
بله یک مقاومت دو واته 10 اهمی که با گیت سری هستش ولی هر چهار عدد مقاومت به دیودهای 4148 پنج عددی موازی بسته شده است تو نقشه مشخصه
منظورم از خروجی مثبت و منفی اینه که یک پایه مستقیم متصله به سیم مشکی سوکت خروجی قدرت و پایه دیگه متصله به ورودی سه پایه خازنهای سرامیکی خروجی

مقادیر خازنها و مقاومتهای یک طبق رامشخص کردم در نقشه جدید و بقیه طبقات نیز به همین شکل میباشد
به خاطر یکسری از ابهاماتی که در نقشه این برد داشتین گفتم ازمایش جابجا کردن خروجی ها را انجام ندم ولی اگه مشکلی نداره امر بفرمایید انجام بدم20140421_101551.jpg20140421_101711.jpg

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام

با عرض سلام و صبح بخیر
بله یک مقاومت دو واته 10 اهمی که با گیت سری هستش ولی هر چهار عدد مقاومت به دیودهای 4148 پنج عددی موازی بسته شده است تو نقشه مشخصه
منظورم از خروجی مثبت و منفی اینه که یک پایه مستقیم متصله به سیم مشکی سوکت خروجی قدرت و پایه دیگه متصله به ورودی سه پایه خازنهای سرامیکی خروجی

مقادیر خازنها و مقاومتهای یک طبق رامشخص کردم در نقشه جدید و بقیه طبقات نیز به همین شکل میباشد
به خاطر یکسری از ابهاماتی که در نقشه این برد داشتین گفتم ازمایش جابجا کردن خروجی ها را انجام ندم ولی اگه مشکلی نداره امر بفرمایید انجام بدممشاهده فایل‌پیوست 89407مشاهده فایل‌پیوست 89408

سلام

آزمایش مشکل و خسارتی نداشت ولی با توجه به مقاومت 10 اهمی همه تصوراتم بیهوده بود زیرا تصور کردم R10 لوکیشن مقاومته و خیلی بزرگه که مقدارشو ننوشتی

جهت دیودها را دوباره بررسی میکنم که با این اوصاف بنظر میرسه درسته

ترانس کوچک 4 خروجی یا 4 ثانویه یا 4 سیم پیچ داره که یک سر هر سیم پیچ مستقیما به سورس یکدسته فت متصل شده است
گراند اسکوپ را به این سر یکی از سیم پیچ ها متصل کن
حالا اگر پروب اسکوپ را به سر دیگر این سیم پیچ ثانویه ( کاتد زینر ) متصل کنی هم نیم سیکل مثبت و هم منفی داری (فقط ببین تصویر نمیخوام ) سپس به آند زینر متصل کن و ببین اینجا چطوره (البته اگه تصویر اینو ارسال کنی بهتره )

هر 4 ثانویه را بشرح فوق تست کن
در هر آزمایش باید گراند اسکوپ را به یک سر سیم پیچ مربوطه متصل کنی یعنی در هر آزمایش باید جای گراند اسکوپ را عوض کنی و به سیم پیچ تحت آزمایش متصل کنی

چند زینر تعویض کردی و شماره قبلی و تعویضی را اعلام کن

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با سلام وقتي گراند اسكوپ را به سورس هرطبقه ( سر سيم پيچ) ميزنم و پراپ اسكوپ را به اند زنر هر طبقه ميزنم فقط در پيك منفي سيگ نال دارم ولي وقتي پراب اسكوپ را به سر كاتد ديود زنر هر طبقه ميزنم در سيكل مثبت ومنفي سيگنال مربعي را دارم البته با تغيير هر طبقه زنر جاي گراند روي سورس هر طبقه را تعويض ميكنم جهت اطلاع
هر ٨ تا زنر روي برد كوچك را تعويض كردم كه همه زنرها ١٥ ولت بود و من هم ١٥ ولت جايگزين كردم
سپاس بي زحمت اگه ميشه صندوق پيامتونو خالي كنين ممنون ميشم

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام وقتي گراند اسكوپ را به سورس هرطبقه ( سر سيم پيچ) ميزنم و پراپ اسكوپ را به اند زنر هر طبقه ميزنم فقط در پيك منفي سيگ نال دارم ولي وقتي پراب اسكوپ را به سر كاتد ديود زنر هر طبقه ميزنم در سيكل مثبت ومنفي سيگنال مربعي را دارم البته با تغيير هر طبقه زنر جاي گراند روي سورس هر طبقه را تعويض ميكنم جهت اطلاع
هر ٨ تا زنر روي برد كوچك را تعويض كردم كه همه زنرها ١٥ ولت بود و من هم ١٥ ولت جايگزين كردم
سپاس بي زحمت اگه ميشه صندوق پيامتونو خالي كنين ممنون ميشم

سلام
عزیزن تابحال بارها سوال کردم شماره زینر قبلی و فعلی چیست همیشه فرمودید 15 ولت بود منم 15 ولت گذاشتم

پاسخ منو بده اگه قرار باشه با تصورات شما تعمیر کنیم دیگه تشخیص من و شما فرقی نداره
4 مقاومت 2/7 کیلو را داخل مدار از دو طرف تست کن ببین حدود 2/7 کیلو است

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
متوجه منظورتون نشدم نكنه فارسي تايپ كردم پانزده ولت شما فكر كرديد من گفتم ١٠ ولت اي خدا
مقاومت ها هم در مدار و هم يك پايه خارج شده وتست شد و موردي نداشتن ودر ضمن مقاومتها ٢/٤ ميباشد در نقشه ٢/٧ قيد كردم شرمنده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
متوجه منظورتون نشدم نكنه فارسي تايپ كردم پانزده ولت شما فكر كرديد من گفتم ١٠ ولت اي خدا
مقاومت ها هم در مدار و هم يك پايه خارج شده وتست شد و موردي نداشتن ودر ضمن مقاومتها ٢/٤ ميباشد در نقشه ٢/٧ قيد كردم شرمنده

عرض کردم شماره زینرهای قبلی و فعلی چیه نگفتم چند ولتیه ؟
ضمنا پیک تو پیک کاتد زینر چند ولته ( یعنی بالاترین مقدار تا پایین تریین مقدار)

اشتباه نکنی دوباره تاکید میکنم گراند اسکوپ به هر ثانویه ای متصل باشه پروب اسکوپ را فقط میتونی به زینر متصل به همون ثانویه متصل کنی نه زینر ثانویه های دیگر

آیا 2/4 است یا 2/4 کیلو اهم ؟
اگه 2/4 اهمه اشتباهه
آیا این مقاومتها هم عوض شده ؟

یعنی برای هر ثانویه باید گراند اسکوپ را به همان ثانویه متصل کنی

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا