آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با عرض سلام مجدد
بله سیگنال در ناحیه منفی است و دیشب عرض کردم شک دارم سری قبل اشتباها وقتی دیدم سیگنال در پایین صفحه (ناحیه منفی ) قرار داره با ولوم ورتیکال سیگنال را در وسط صفحه منطبق کردم و ولتاز پیک را خوندم که اشتباه محض بود
در مورد تصویر اول سلکتور ولتاز دو کانال اسکوپ را روی یک رنج قرار نداده بودم که همانطور که مشاهده میکنید سیگنال یک کانال بزرگتر است
ولی شما تصویر دوم را ملاک قرار دهید سلکتور v/d روی 2v قرار دادم و هر دو کانال اسکوپ را روی خط افق وسط صفحه تنظیم کردم و چون هر دو پراب روی رنج *10 بود دامنه سیگنال کوتاهه ولی سیگنال کلا تو دامنه منفی هستش

سلام
درپست 108 فرمودید
عکس دوم volt/div با هم برابر نبوده به همین علت دامنه ولتازها متقارن نیست شرمنده

ولی در پست بعدی میفرمایید
ولی شما تصویر دوم را ملاک قرار دهید

بالاخره کدوم درسته گیج شدم
یک تصویر با شرایطی که عرض کردم با پروب ضربدر 1 با ذکر دامنه هر سیگنال ارسال فرمایید (هر دو سیگنال بدون شیفت عمودی در مبدا صفر باشه )

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
ولوم دامنه را روی ماکزیمم گذاشتم (5ولت) ودیپ سوییچ سر پراب را هم روی *1 گذاشتم و هر دو کانال را روی خط وسط تنظیم کردم و اینم شکل موج 20140420_113105.jpg هر دو کانال در پیک منفی قرار گرفته است

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
ولوم دامنه را روی ماکزیمم گذاشتم (5ولت) ودیپ سوییچ سر پراب را هم روی *1 گذاشتم و هر دو کانال را روی خط وسط تنظیم کردم و اینم شکل موج مشاهده فایل‌پیوست 89358 هر دو کانال در پیک منفی قرار گرفته است

هرچند دامنه سیگنال را اعلام نکردی ولی خوبه نیاز نیست

فقط خدا خیرت بده ، سیمی یا محلی را در برد کوچک جابجا لحیم کردی که از اینجا سر در آوردیم . درستش کن تا سیگنال مثبت بشه

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
درپست 108 فرمودید

یک تصویر با شرایطی که عرض کردم با پروب ضربدر 1 با ذکر دامنه هر سیگنال ارسال فرمایید (هر دو سیگنال بدون شیفت عمودی در مبدا صفر باشه )

سپاس

هرچند دامنه سیگنال را اعلام نکردی ولی خوبه

فقط سیمی را در برد کوچک جابجا لحیم کردی که از اینجا سر در آوردیم . درستش کن تا سیگنال مثبت بشه

سپاس

سلام دامنه ولتاز رو در پستهای قبل اعلام کردم و تغییری هم نکرده ولتاز پیک تا پیک 27 ولت و دامنه ولتاز پیک 13/5 ولت میباشد
استاد دیگه بریدم رو برد کوچک سیمی نداره که جابجا شده باشه فقط دیودها تعویض شده که اونم با لوکیشن روی برد منطبقه دقیق دقیق برد کوچک را بررسی کردم از فتهایی که در موقع خرابی 3525 داغ کرده بودند نمیتونه باشه البته تو تست هر چهار تا سالم بود دو فت مثبت و دو فت منفی

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام دامنه ولتاز رو در پستهای قبل اعلام کردم و تغییری هم نکرده ولتاز پیک تا پیک 27 ولت و دامنه ولتاز پیک 13/5 ولت میباشد
استاد دیگه بریدم رو برد کوچک سیمی نداره که جابجا شده باشه فقط دیودها تعویض شده که اونم با لوکیشن روی برد منطبقه دقیق دقیق برد کوچک را بررسی کردم از فتهایی که در موقع خرابی 3525 داغ کرده بودند نمیتونه باشه البته تو تست هر چهار تا سالم بود دو فت مثبت و دو فت منفی

سلام
اولا مطابق تصویر سیگنال و گزارش شما ،دامنه سیگنال 27 - ولت و فاقد سیکل مثبته و لذا 13/5 ولت نیست

الان که عیب پیدا شده باید بتونی درستش کنی
دو سیم قرمز چیه اگه قبلا آزاد کردی جابجا کن ببین درست نمیشه
اگه درست نشد دو سیم مشکی هم دیده میشه اگه قبلا آزاد کردی جابجا کن ببین درست میشه یا نه

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
هرچند دامنه سیگنال را اعلام نکردی ولی خوبه نیاز نیست

فقط خدا خیرت بده ، سیمی یا محلی را در برد کوچک جابجا لحیم کردی که از اینجا سر در آوردیم . درستش کن تا سیگنال مثبت بشه

سپاس

سلام
درپست 108 فرمودید

سپاس

سلام
اولا مطابق تصویر سیگنال و گزارش شما ،دامنه سیگنال 27 - ولت و فاقد سیکل مثبته و لذا 13/5 ولت نیست

اگه درست نشد دو سیم مشکی هم دیده میشه اگه قبلا آزاد کردی جابجا کن ببین درست میشه یا نه

سپاس

با سلام هیچ کدام از این سیمها را تا بحال جدا نکردم که جابجا شده باشه ولی جوابمو در مورد ای 4 فت ندادین منفی بودن سیگنال ربطی به خرابی دو فت مثبت برد فرمان داره یا نه

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
یافتم یافتم
اون دو سیم قرمزی که سیگنال گیت فت ها رو انتقال میده به اسکوپ وصل کردم و خیلی جالبه هم 27 ولت پیک مثبتو دارم وهم 27 ولت پیک منفی رو یعنی 54 ولت پیک تو پیک ولی رو فتها فقط 27 ولت منفی داریه چرا فدایی داری اقا

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام هیچ کدام از این سیمها را تا بحال جدا نکردم که جابجا شده باشه ولی جوابمو در مورد ای 4 فت ندادین منفی بودن سیگنال ربطی به خرابی دو فت مثبت برد فرمان داره یا نه

نه اگر ترانس کوچیک روی برد کوچیک خوابیده ایزوله باشه (که قطعا هست ) دراینصورت اشکال فقط در برد کوچیکه و تردید نکن شما عامل این اشکال بودی و چیزی نسوخته بلکه جایی را جابجا لحیم کردی

اگه پیداش نکردی بگو تا با همین وضعیت اصلاحش کنیم

ضمنا گراند پروب اسکوپ را به سورس دو فت دیگری متصل کن که سورس هر دو دسته به ولتاژ زیاد تغذیه متصله

حالا هر کانال را به گیت هر دسته متصل کن و تصویر سیگنال را (با شرایط آخرین تصویر) ارسال کن

در برد کوچک کلیه قطعاتی که آزاد کردی و کلیه کارهایی که تابحال روی آن انجام دادی اعلام کن ( آیا ترانس کوچک را آزاد نکردی ؟ )

ضمنا پاسخ پست اخیرت هم همینه که در برد کوچک اشتباهی کردی مثلا جهت دیود را رعایت نکردی و یا ...

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام

مراقب باش اگه راه افتاد نباید پروب اسکوپ را روی 10 تا از فت ها بزنی که سورسش بدنه نیست زیرا ممکنه به اسکوپ صدمه بزنه

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

سپاس

نه اگر ترانس کوچیک روی برد کوچیک خوابیه ایزوله باشه (که قطعا هست ) دراینصورت اشکال فقط در برد کوچیکه و تردید نکن شما عامل این اشکال بودی و چیزی نسوخته بلکه جایی را جابجا لحیم کردی

اگه پیداش نکردی بگو تا با همین وضعیت اصلاحش کنیم

ضمنا گراند پروب اسکوپ را به سورس دو فت دیگری متصل کن که سورس هر دو دسته به ولتاژ زیاد تغذیه متصله

حالا هر کانال را به گیت هر دسته متصل کن و تصویر سیگنال را (با شرایط آخرین تصویر) ارسال کن

در برد کوچک کلیه قطعاتی که آزاد کردی و کلیه کارهایی که تابحال روی آن انجام دادی اعلام کن ( آیا ترانس کوچک را آزاد نکردی ؟ )

ضمنا پاسخ پست اخیرت هم همینه که در برد کوچک اشتباهی کردی مثلا جهت دیود را رعایت نکردی و یا ...

سپاس
اون دو طبقه که درین به مثبت تغذیه وصله و سورس خروجی فت میشه و فکر کنم گراند فت رو باید به درین که به ولتاز مثبت تغذیه وصله اتصال بدم درسته ولی به خاطر اتلاف نشدن وقت و پست اضافی یکبار گراند رو به درین و یکبار هم به سورس وصل کردم شکل موج اول مربوط به پایه درین و شکل موج دوم مربوط به پایه سورس میباشد ودر مورد ترانس کوچیک هم باید به عرضتون برسونم که ازمدار خارج نشده و فقط پایه ها شارز لحیم شدند و در جا زدن دیود ها مگه اینکه لوکیشن برد اشتباه باشه 20140420_124952.jpg20140420_125111.jpg

بالا