آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با سلام
استاد اینی که عرض میکنم فقط برای این است که شما از ازمایشات بنده مطمین بشین و فرمایشات لازم را مبذول بفرمایید من وقتی ولتاز gs را میخوام اندازه بگیرم سلکتور دامنه را روی 5 ولت قرار میدم و ولتاز پیک را میخونم یعنی از مرکز تا پیک مثبت 2/6 خانه که وقتی ضربدر 5 ولت کنیم میشه 13 ولت درسته رییس
بعد برای اندازه گیری ولتاز ds چون دامنه سیگنال پایین بود نیاز به تغییر ساکتور پراب اسکوپ به ضربدر 10 ندیدم و ولتاز درین سورس چهار طبقه برابر با همان ولتازی بود که در پست قبل اعلام کردم و مساله بعدی اینکه ولتاز سینوسی ds فقط در پیک مثبت اسکوپ بود طبق شکل ارسال شده
20140419_190842.jpgخسته نباشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
البته شرمنده پست اضافه میکنم
فانکشن زنراتور هم اگه تو ازمایشات نیاز باشه موجود است و باید معذرت خواهی کنم بابت عکس وارونه در پست قبلی

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام
توجه نفرمودید
عرض کردم با 5 ولت DC مقایسه کن تا اشتباه نکنی خصوصا که قبلا دامنه پیک متفاوتی اعلام کردی
آیا این شکل موج GS است ؟

سگنال جوش.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_esf

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
توجه نفرمودید
عرض کردم با 5 ولت DC مقایسه کن تا اشتباه نکنی خصوصا که قبلا دامنه پیک متفاوتی اعلام کردی
آیا این شکل موج GS است ؟

مشاهده فایل‌پیوست 89322

متوجه شدم چی فرمودید استاد 5 ولت dc هم وصل کردم و تفاوت ولتاز درست بود و در مورد این شکل موج باید بگم شکل موج درین سورس هستش و موج مربعی مربوط به کیت سورس بود ::agor::::agor::

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
متوجه شدم چی فرمودید استاد 5 ولت dc هم وصل کردم و تفاوت ولتاز درست بود و در مورد این شکل موج باید بگم شکل موج درین سورس هستش و موج مربعی مربوط به کیت سورس بود ::agor::::agor::

آیا GS هر 4 فت مشابه است ؟ و پیک آنها چند ولته
آیا از ورودی فت ها که از برد کوچک میاد مطمئنی که جابجا نشده باشد ؟ مثلا برد کوچک را برعکس با چرخش 180 درجه لحیم کرده باشی

بجای سه خازن سرامیکی سری با ترانس ها ، خازن سالم و مطمئنی تست کن . رعایت دقیق ظرفیت برای تست مهم نیست ( میتونی سیمهای متصل به سه خازن را قطع کنی و به خازن جدید متصل کنی بطوریکه جریان فت از خازن جدید عبور کنه و ارتباط یک پایه 3 خازن سرامیکی قطع بشه کافیه )

فقط آزمایش را با دقت زیاد انجام بده که دنبال نخود سیاه نریم

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
آیا GS هر 4 فت مشابه است ؟ و پیک آنها چند ولته
آیا از ورودی فت ها که از برد کوچک میاد مطمئنی که جابجا نشده باشد ؟ مثلا برد کوچک را برعکس با چرخش 180 درجه لحیم کرده باشی

بجای سه خازن سرامیکی سری با ترانس خازن سالم و مطمئنی تست کن ( میتونی سیمهای متصل به سه خازن را قطع کنی و به خازن جدید متصل کنی بطوریکه جریان فت از خازن جدید عبور کنه و ارتباط یک پایه 3 خازن سرامیکی قطع بشه کافیه

فقط آزمایش را با دقت زیاد انجام بده که دنبال نخود سیاه نریم

سپاس
من تمام تلاشمو دارم ميكنم كه شما را بيهوده خسته نكنم
ولتاژ gs هر چهر فت رو با اسكوپ گرفتم هم شكل موج و هم دامنه ولتاژ انها با هم برابر بود ولي دقيقا يادم نيست ولي فردا تست ميكنم دقيقتر ميگم قضيه فكر كنم از اين قرار بوده كه وقتي ميخواستم ولتاژ gs رو از طريق اسكوپ اندازه گيري كنم خط افق رو روي خط شاخص تنظيم كردم و پراب را به پايه هاي gs وصل كردم پيك مثبت بزرگتر از پيك منفي بود ولي شك كردم و با ولوم تنظيم شاخص شكل موج را در وسط صفحه متقارن كردم و ولتاژ پيك رو خوندم ولي بازم مطمين نيستم
در مورد برد كوچك جابجايي ١٨٠ درجه غير ممكنه چون هم سيمي كه سمت برد كوچك ميره انقدر كوتاهه كه نميشه جابجا بست وهم قبل باز كردن دستگاه چند عكس از دستگاه تهيه ميكنم تا در صورتي كه الزايمرم اوت كرد به كمكم بياد وتجربه جابجايي ١٨٠ درجه رو دارم و تمام فتها به ديار فاني ميرن
البته بازم هر چي شما امر بفرماييد ولي هر سه خازن سراميكي رو با خازن سنج تست كرده و هم با جريان ac ميشه بازم مشكل داشته باشه
استاد از خجالتت در ميام

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
من تمام تلاشمو دارم ميكنم كه شما را بيهوده خسته نكنم
ولتاژ gs هر چهر فت رو با اسكوپ گرفتم هم شكل موج و هم دامنه ولتاژ انها با هم برابر بود ولي دقيقا يادم نيست ولي فردا تست ميكنم دقيقتر ميگم قضيه فكر كنم از اين قرار بوده كه وقتي ميخواستم ولتاژ gs رو از طريق اسكوپ اندازه گيري كنم خط افق رو روي خط شاخص تنظيم كردم و پراب را به پايه هاي gs وصل كردم پيك مثبت بزرگتر از پيك منفي بود ولي شك كردم و با ولوم تنظيم شاخص شكل موج را در وسط صفحه متقارن كردم و ولتاژ پيك رو خوندم ولي بازم مطمين نيستم
در مورد برد كوچك جابجايي ١٨٠ درجه غير ممكنه چون هم سيمي كه سمت برد كوچك ميره انقدر كوتاهه كه نميشه جابجا بست وهم قبل باز كردن دستگاه چند عكس از دستگاه تهيه ميكنم تا در صورتي كه الزايمرم اوت كرد به كمكم بياد وتجربه جابجايي ١٨٠ درجه رو دارم و تمام فتها به ديار فاني ميرن
البته بازم هر چي شما امر بفرماييد ولي هر سه خازن سراميكي رو با خازن سنج تست كرده و هم با جريان ac ميشه بازم مشكل داشته باشه
استاد از خجالتت در ميام

سلام

جایی اشتباه کوچکی کردی که باید پیداش کنیم و خلاصه معلوم میشه چه خطایی بوده
سورس دو دسته از فت ها به بدنه یا منفی متصله هر کانال اسکوپ را به گیت هر کدام از این دو فت متصل کن
اشتباه نکنی سورس هر دو کانال باید بدنه یا منفی باشه بعبارتی گراند هر دو پروب اسکوپ باید به بدنه متصل بشه
حالا شکل موج دو گیت را همزمان ببین که معگوس هستند یا نه ؟

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
با سلام
هر دو کانال اسکوپ را روی محور وسط تنظیم کردم و گیره سوسماری یا همان گراند پرابهای اسکوپ را به منفی تغذیه یا همان سورس دو طبقه از فتها وصل کردم و سر پراپ هر کانل از اسکوپ را به سر مقاومت گیت دو عدد از فتها وصل کردم ودر نهایت شکل موج دو طبقه از فت سورس مشترک 20140420_093304.jpgعکس دوم volt/div با هم برابر نبوده به همین علت دامنه ولتازها متقارن نیست شرمنده

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام
هر دو کانال اسکوپ را روی محور وسط تنظیم کردم و گیره سوسماری یا همان گراند پرابهای اسکوپ را به منفی تغذیه یا همان سورس دو طبقه از فتها وصل کردم و سر پراپ هر کانل از اسکوپ را به سر مقاومت گیت دو عدد از فتها وصل کردم ودر نهایت شکل موج دو طبقه از فت سورس مشترک مشاهده فایل‌پیوست 89352عکس دوم volt/div با هم برابر نبوده به همین علت دامنه ولتازها متقارن نیست شرمنده

سلام
چرا دامنه حدود 2 ولته
آیا کل سیگنال در ناحیه منفی است یا خط مبدا را تغییر دادی

مقصود شما را در تصویر دوم نفهمیدم

درهرصورت
درحالیکه مبدا بدون شیفت عمودی در محل صفر است
و درحالیکه سلکتور V/d ( با ذکر عددش ) هر دو کانال یکسان باشد و ولوم دامنه ماکزیمم باشد
یک تصویر دیگه ارسال کن و دامنه مثبت و منفی را اعلام کن چند ولته

تصور میکنم تا الان 3 جور دامنه متفاوت برای گیت اعلام کردی که نفهمیدم کدوم درسته

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
چرا دامنه حدود 2 ولته
آیا کل سیگنال در ناحیه منفی است یا خط مبدا را تغییر دادی

مقصود شما را در تصویر دوم نفهمیدم

درهرصورت
درحالیکه مبدا بدون شیفت عمودی در محل صفر است
و درحالیکه سلکتور V/d ( با ذکر عددش ) هر دو کانال یکسان باشد و ولوم دامنه ماکزیمم باشد
یک تصویر دیگه ارسال کن و دامنه مثبت و منفی را اعلام کن چند ولته

تصور میکنم تا الان 3 جور دامنه متفاوت برای گیت اعلام کردی که نفهمیدم کدوم درسته

سپاس

با عرض سلام مجدد
بله سیگنال در ناحیه منفی است و دیشب عرض کردم شک دارم سری قبل اشتباها وقتی دیدم سیگنال در پایین صفحه (ناحیه منفی ) قرار داره با ولوم ورتیکال سیگنال را در وسط صفحه منطبق کردم و ولتاز پیک را خوندم که اشتباه محض بود
در مورد تصویر اول سلکتور ولتاز دو کانال اسکوپ را روی یک رنج قرار نداده بودم که همانطور که مشاهده میکنید سیگنال یک کانال بزرگتر است
ولی شما تصویر دوم را ملاک قرار دهید سلکتور v/d روی 2v قرار دادم و هر دو کانال اسکوپ را روی خط افق وسط صفحه تنظیم کردم و چون هر دو پراب روی رنج *10 بود دامنه سیگنال کوتاهه ولی سیگنال کلا تو دامنه منفی هستش

بالا